Şimdi Ara

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 11.242 en son 14.100 den almış sizce girer miyim?
    İlk sıradan yazdım.

• Girmissiniz bile hocam hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzmsl

Girmissiniz bile hocam hayirli olsun

İnşallah hocam da DHda birisi bu sene 7 8 k lardan alabilir yazdı da içime kurt düştü.. Çünkü okul cidden iyi ve bu sene olmasa da 2 3 seneye o seviyelerden alır, potansiyeli var yani.. umarım bu sene patlama yapmaz
  • Girersin. Henüz mezunları piyasaya yayılmamış, rte üni gibi yazsınlar diye para saçmıyor; sıralaması kolay kolay o kadar fırlamaz rahat ol.
  • UP , var mı fikri olan

Ayrıca Türk alman hukuk gelmesini bekleyen varsa dm gelsin, bilgi alışverişinde bulunalım(yurt, burs vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Girersin. Henüz mezunları piyasaya yayılmamış, rte üni gibi yazsınlar diye para saçmıyor; sıralaması kolay kolay o kadar fırlamaz rahat ol.

Ben de öyle düşünüyorum
  • Evet potansiyeli, olanakları fazla fakat lokasyonu, yurt olanaklarının fazla olmaması ve %30 da olsa "almanca" hukuk olması 7-8k olabilecek kadar popüler yapmıyor orayı. artıları olduğu kadar bir takım eksileri de var. bu nedenle hiç dert etmeyin mutlaka gelecektir. hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: miss chanandler bong

Evet potansiyeli, olanakları fazla fakat lokasyonu, yurt olanaklarının fazla olmaması ve %30 da olsa "almanca" hukuk olması 7-8k olabilecek kadar popüler yapmıyor orayı. artıları olduğu kadar bir takım eksileri de var. bu nedenle hiç dert etmeyin mutlaka gelecektir. hayırlı olsun..

Teşekkürler hocam inşallah 8 ağustosta beklediğimiz sonuçalar gelir

Eksikleri var tabi kampüsü bile bitmemiş olması, yurt sorunu bunlar var tabii. Ama dediğim gibi hemen olmaz ama bu saydığımız ve diğer birkaç sorun çözülünce o seviyeleri görücektir benim tahminim.
  • Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Hayırlı olsun hocam.

Eyvallah ibni halduncu gardaş sana da hayırlı olsun 😀
  • Siyasal gelecek gibi hocam nerede kalmayı düşünüyorsunuz?
  • Forumda adımız çıktı.

Sağolun hocam, içimde kurt var acaba gelmezse diye niye bilmiyorum ama son 1,2 gündür böyle.

Türk-alman hukukta almanca hazırlık isteğe bağlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disenchantment -- 5 Ağustos 2017; 0:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcherx

Siyasal gelecek gibi hocam nerede kalmayı düşünüyorsunuz?

Mihrabat erkek öğrenci yurdunda kalmayı düşünüyorum. Kavacık'da olması avantaj okula tek vesayet ve oradan merkeze ulaşım kolay başka da yakınlarda yurt yok sanırım ha bi tane daha var o da ilim yayma cemiyeti diye bir yurt. Cemaatimsi bişey olduğu için gitmek istemedim eğer düşünürsen okula daha yakınmış onu biliyorum
  • TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HK.
  • Fiyatlara erişemedim bilgin var mı Mihribat ile ilgili
  • Kontenjan artışı da vardı gelir hayırlı olsun. Bence de 3-4 yıla 7-8k ile alabilir belki de daha fazla. Hukukta almanca çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Forumda adımız çıktı.

Sağolun hocam, içimde kurt var acaba gelmezse diye niye bilmiyorum ama son 1,2 gündür böyle.

Türk-alman hukukta almanca hazırlık isteğe bağlı mı?

Yok direk zorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAÜHF -- 5 Ağustos 2017; 0:42:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcherx

Fiyatlara erişemedim bilgin var mı Mihribat ile ilgili

Bilgim var dmye gelirsen daha rahat konuşuruz
  • Hocam ilim yayma cemiyeti herhangi bir cemaate bağlı değil 1950lerde kurulan birsürü darbe görmüş bir cemiyet o tür endişeleriniz olmasın. Kamu yararına çalışan bir cemiyettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Kontenjan artışı da vardı gelir hayırlı olsun. Bence de 3-4 yıla 7-8k ile alabilir belki de daha fazla. Hukukta almanca çok önemli.

Almanca şöyle önemli , ne yapmak istediğine göre değişir alman şirketleri ya da akademik kariyer için almanca bilmek çok büyük artı sağlar mesela

Bu arada alman şirketleri de olsa birinci öncelik ingilizceymiş almanca orda bonus oluyor😊. . Her türlü ingilizce şart..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.