Şimdi Ara

Türk bilim insanları Covid-19'u üç boyutlu görüntülemeyi başardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber ve resimler Kemal Sunal'ın "Kara Bela" zannedildiği filmi hatırlattı. O filmde herkes Kemal Sunal'ı "Kara Bela" zannedip önünde saygı duruşuna geçiyordu burada da bilgisayarda bi görüntü oluşturup "bakın bu Corona" demişler, herkes aha Corona buymuş diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 6 Temmuz 2020; 22:35:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk bilim insanları Covid-19'u üç boyutlu görüntülemeyi başardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Adamin biri de demis ki yorumlarda

75 sene gerideyiz falan

La olum haber süper bilimsel bir şey değil ki. Virüs ilk çıktığı zamanlarda görüntüsü çıkarıldı. Bu yüzden çoğunluk bilim insanı lafına odaklandı. Ben bile ona takıldım.
    Adamlar sanki aşı bulmuş da başka bir şeye odaklandık.

Alıntı yapsaydın keşke.

Yazdıklarımı daha dikkatli okuyun lütfen. Kafa yapısı olarak 75 yıl gerideyiz dedim.

Bilimsel çalışma açısından 75 yıl gerideyiz demedim. O konuda önde olduğumuz alanlar çok. Bu çalışma da onlardan birisi olabilir hatta. Virüsün 3 boyutu, atomik boyutta ve tecrit edilmiş halini görüntüleyen başka yer varsa bize de gösterin, öğrenmiş oluruz hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 6 Temmuz 2020; 23:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Greatwarrior kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda hayali bir görüntü oluşturmak başarı ise her grafiker başarılı :

• Hocam ters mantıkda söyledim şekerleme macuna benzeyen birşeyin insanları korkutacağı veya bir virüs benzetmesi yapılacağını hiç düşünemezdim 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bilgisayarda hayali bir görüntü oluşturmak başarı ise her grafiker başarılı :

Neden Türklere b*k atmak için DH'de haber bekliyorsun ki, beklerken kokuyorsun çünkü? Sanırsın kendisi bilimsel veri üretiyor evinde. Git VW Polo bayan arabası mı erkek arabası mı anketine oy ver, hayali beynin gelişir belki.

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben Türküm ve tüm Türkleri severim. Yalancı üçkağıtçıları sevmem ve bunların milliyeti olmaz. Resmin fake olması ile Türklerin ilgisi yok. Resim belki Amerika'da üretildi, burada servis edildi, değil mi?

Virüsün resmi cekilemez cunku virüs bir molekül ve biyoloji biliminde moleküller ancak bilgisayarda temsilen tasvir ve illustrasyon ile resmedilir, fotoğrafı cekilmez. Biraz araştırın. Örneğin bakliyat gıdalarda bulunan Lektin molekülünün resmi değil, bilgisayar tasvirleri vardır. Virüs için de bilgisayar veya sanatçının resimleri vardır.

• quote:

Öncelikle ben Türküm ve tüm Türkleri severim. Yalancı üçkağıtçıları sevmem ve bunların milliyeti olmaz. Resmin fake olması ile Türklerin ilgisi yok. Resim belki Amerika'da üretildi, burada servis edildi, değil mi?

Virüsün resmi cekilemez cunku virüs bir molekül ve biyoloji biliminde moleküller ancak bilgisayarda temsilen tasvir ve illustrasyon ile resmedilir, fotoğrafı cekilmez. Biraz araştırın. Örneğin bakliyat gıdalarda bulunan Lektin molekülünün resmi değil, bilgisayar tasvirleri vardır. Virüs için de bilgisayar veya sanatçının resimleri vardır.

He sevesin sen Türkleri evet. Hiç Türk seven görmesek inanacağız. Kalkmış bilim adamı gibi haberdeki görüntü yanlış, Türkler böyle bir görüntüyü işleyemez, onlarda bu beceri nerede gibi gibi aşağılık komiklikler şakalar filan. Hayır sanki bu konuda uzmanlığı varmış gibi bir de bikbikbik tahliller atıyor ortaya. Hakikaten bu ne bilmişlik ne cesaret. Gelir grafiğe b*k atar gider Togg'a b*k atar, yeter ki Türkleri aşağılasın da maaşını hak etsin. Bakarsın her troll gibi Almanya hakkında yerden göğe kadar bilgiye sahiptir yere göğe sığdıramaz. Bi bitmediniz gidin Berlin'e çıkın gezin dolaşın Türkler amma koyuyor size yahu bir salın kendinizi.

Türk bilim insanları Covid-19'u üç boyutlu görüntülemeyi başardı

2. SS'te tümüyle rakamlar, veriler var. Rakamlara ve gerçeklere savaş mı açacaksın yoksa :)

Seninki Türk sevgisi değil, polianna propagandalara inanmak sadece.

Tofaş fabrikasının önünde personel park yerine git bak. Araçların coğu yabancı.

İlettiğim tahlillerden neden rahatsız oldun ki? Tahlillerim gerçekle tümüyle alakasız olsa es geçerdin , sen inatla, çirkeflik ile tahlillerimi çekiştirmeye geçersizleştirmeye çalışıyorsun.Bir gerçeklik var ki ve bu gerçekler senin hayal dünyana işine gelmiyor o yüzden tahammül edemiyorsun :) Virüs resmi cekilemeyecek kadar küçük bir molekül. AtomKuvvet mikroskopuymuş Heh! Bu Türklük değil, bu saçmalık. Saçmalıkları sevmemi , senin gibi saçmalık sevici olmamı bekliyorsun ama nafile :)

• quote:

2. SS'te tümüyle rakamlar, veriler var. Rakamlara ve gerçeklere savaş mı açacaksın yoksa :)

Seninki Türk sevgisi değil, polianna propagandalara inanmak sadece.

Tofaş fabrikasının önünde personel park yerine git bak. Araçların coğu yabancı.

İlettiğim tahlillerden neden rahatsız oldun ki? Tahlillerim gerçekle tümüyle alakasız olsa es geçerdin , sen inatla, çirkeflik ile tahlillerimi çekiştirmeye geçersizleştirmeye çalışıyorsun.Bir gerçeklik var ki ve bu gerçekler senin hayal dünyana işine gelmiyor o yüzden tahammül edemiyorsun :) Virüs resmi cekilemeyecek kadar küçük bir molekül. AtomKuvvet mikroskopuymuş Heh! Bu Türklük değil, bu saçmalık. Saçmalıkları sevmemi , senin gibi saçmalık sevici olmamı bekliyorsun ama nafile :)

Birincisi polianna değil pollyanna. Ayrıca neden bu haber yanlış diyorsun, Türkler böyle bir şeyi yapamazlar çünkü mümkün değil gibi gibi bilimsel bir tez atıyorsun ortaya o zaman sana sorarlar mesleğin nedir, kaç yıl Almanyada okudun ve neyi bitirdin, hangi tezin diploman var da haberi yalanlıyorsun? Haberi ortaya atan bütün basın yayın kuruluşları sana göre çirkef diye karalar bağlıyorsun. Neden bir Türk doktora gidip kendine bir antidepresan almıyorsun. Muhtemelen verdiği ilaca da güvenmezsin bence Alman hastanesine git. Bir de niye Almanca yazmıyor veya Alman forumlarına katılmıyorsun ki sen para mı vermiyorlar?

Al bu da sana saçmalık dediğin Atomik Kuvvet Mikroskobu:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Atomik_kuvvet_mikroskobu

Wir versuchen dich zu verstehen, hab keine Angst vor uns.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 7 Temmuz 2020; 12:37:10 >

"Türkler böyle şeyi yapamazlar" ? Ben böyle bişey dedim mi? Hayır. Sen kendi kafanda uydurdun. Demediğim şeyleri demiş gibi yapmaya calışınca komikleşiyorsun :)

Resim, gerçek bir virüs resmi değil dedim bunu ısrarla Türklere karşı bir ırkçılık söylemi gibi göstermeye çabalıyorsun ancak nafile :)

Yalan ve üçkağıtın memleketi milliyeti yoktur. Bir resim ile kandırık yapmışlar, cok basit şeyleri dahi bilmiyorsun :)

Atomik Kuvvet ile dahi virüsün molekülün resmi cekilemez, sadece cekildiği sanılır. Orada gördüğün resim bilgisyarda oluşturulmuş bir imaj, virüs değil.

Ben Türküm ve birçok şeyi yapabiliyorum. Ancak bunlar arasında üçkağıt ve yalan yok. Sen üçkağıt olsun yalan olsun ne olursa olsun diyorsun. Orada duracaksın.

Polianna derim, cunku ben öyle kullanmak istiyorum.

Konumuz Corona virüsünün resmi cekildi adı altında CGI bi resim göndermişler. Sen gerçek virüs resmi sanıyorsun, bunu savunmak için de önce VW Polo anketi, sonra Togg araba, sonra Almanya'daki genel ücret ortalaması gibi başka şeyleri gönderdin, bize Türklüğü öğretmeye kalktın şimdi de dil bilgisi dersine başladın :) Konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırmak da bir meziyet :)

• Yok mikroskopla dalga geçersin yok böyle bir şey dersin saçmalık dersin, bir Toggla dalga geçersin yürümez bu dersin, sanırsın bilim adamı yada oto kaportacısı. Sorarız diploman ne ne okudun cevap pıss. At yalanı görürüz inananı. Sırf b*k atmak için yazar içindeki ırkçı Türk kinini geçirtir rahatlar garip. Kemal Sunal'dan bir de replikler döktürüyor sinema kültürü de yerlerde.

Alın bunu haber kanallarına çıkartın Celal hocanın karşısına dikin, eşsiz beyninden yararlanalım eğer beyin varsa tabii. Irkçılıktan o da erimiştir.

Sana diplomamı, bilgimi ispatlamak zorunda değilim. Kimsin ki, "diploman nedir, ne okudun" diye soruyorsun. Seni ciddiye alıp yanıtlayacağımı mı sanıyorsun yoksa?

Togg konusu, Togg konusu altında konuşulur. O konuda diyeceğin şeyler varsa ilgili konu altında yaz.

Daha forumu kullanmayı bilmiyorsun. Millliyetçilik bahanesiyle tanımadığın insanları yargılamaya çalışıp bir de huysuzlaşıyorsun.

Kemal Sunal'ın filmi, durumu en iyi anlatan replik. Daha iyi anlatan daha kültürlü film getir, onu kullanalım, seni mi üzeceğiz :)

Sonuçta bu resim bilgisayarda üretilmiş "bakın virüsün resmini cektik" diye medyadan servis edilmiş bir yutturmaca ve sen yutmuşsun, bunu Milliyetçilik üzerinden giderek bize de yutturmak için takla atıyorsun da, nafile :)

• geçek olmadıgını söyleyenler var ama. Gerçekse gurur verici bir şey değilse bir şey diyemeyiz ztn

• COVID-19 hastaligin adidir. SARS-CoV-2 ise virusun adidir. Baslik hatali. Goruntulenen sey virus, hastalik degil.

• Boş tencere gürültüsü, hayal kırıklığımsın. Oysa ortaya bir tomar diploma atıp kendini millete hayran bıraktıracağını sandık, boşunaymış. Kendi söylediğine kendisinin inandığı yalancı çoban, fareli köyün kavalcısı çıktın. Boş kavalın ile peşinden gidecek farelere bol şans.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.