Şahsen ben Türk ırkının birleşmesinden yanayım gerçekleşse çok iyi olur diye düşünüyorum
Irkcılıktan yana degılım . Ama bırlesmek guzel olurdu , bu bırlesım Irklar ıle sınırlı kalmamalı.
Bircok peoje var bu konuda. Fakat turk devletlerinin çoğunun ekonomik/iyasi bagimsiz olmayisindan veya asimile edildiginden işe yaramayacak yaramamistir.
quote:
Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum
Bircok peoje var bu konuda. Fakat turk devletlerinin çoğunun ekonomik/iyasi bagimsiz olmayisindan veya asimile edildiginden işe yaramayacak yaramamistir.
En azından girişimlerde falan bulunsak hiç fena olmaz
Evet fena olmaz . Bır bırlık kurulabılır , Avrupa bırlıgı gıbı . Ortak bır askerı sıstem olusturulabılır . Turkıye guclendıkce ve saglam bır ırade gosterırse bunlar olabılır .
Bizim unide Turk Cumhuriyetlerinden çok kişi var ve inanınki bunu hem çok istiyorlar hem de olacağına inanıyorlar
Ben de istiyorum böyle bi durumu doğudaki arabın da, batıdaki avrupalının da canı cehenneme türkün türkten başka dostu yoktur
Türkmenistan a git. Anladın mı espiriyi zaaaaaaaaa xd
quote:
Orijinalden alıntı: M.J.Scofield
Ben de istiyorum böyle bi durumu doğudaki arabın da, batıdaki avrupalının da canı cehenneme türkün türkten başka dostu yoktur
DINDE IRKÇILIK YOKTUR
quote:
Orijinalden alıntı: craigdizzeer
quote:
DINDE IRKÇILIK YOKTUR
Başlatma simdi dinine Emeviler de islam dini benimsenmişti ama arap olmayan müslümanlara karşı ırkçılık yapıyorlardı o zaman yasak değil miydi ırkçılık ?
quote:
quote:
quote:
DINDE IRKÇILIK YOKTUR
Başlatma simdi dinine Emeviler de islam dini benimsenmişti ama arap olmayan müslümanlara karşı ırkçılık yapıyorlardı o zaman yasak değil miydi ırkçılık ?
EVET, ÖYLE YAPTIĞI IÇINDE HEMEN YIKILDI.
Bir tarafımız araplaştı diğer tarafımız ruslaştı, çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Eostre
Irkçılık yapma
quote:
quote:
Irkçılık yapma
Adam doğruyu söylüyor. Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tataristan, Başkurdistan, Azerbaycan ve daha onlarca Türki halkların hepsi kendi dillerinden çok Rusçayı biliyorlar.
quote:
quote:
Irkçılık yapma
Adam doğruyu söylüyor. Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tataristan, Başkurdistan, Azerbaycan ve daha onlarca Türki halkların hepsi kendi dillerinden çok Rusçayı biliyorlar.
Dil öğrenmek yeniliktir kardeşim. Ona bakarsan okulda ingilizce öğretiyorlar. O zaman hepimiz ingiliz
quote:
quote:
quote:
Milletini sevme demiyorum ki, sevebilirsin. Savunduğum şey bizim ırk üstündür şöyledir böyledir vs. Dememen.
He sen araplaştık ruslaştık cümlesinden onu anladın ?
Tamam.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack
quote:
quote:
Irkçılık yapma
Dil öğrenmek yeniliktir kardeşim. Ona bakarsan okulda ingilizce öğretiyorlar. O zaman hepimiz ingiliz
Ya bir şey bildiğin yok konuşma bari. Kazakistan nüfusunda Ruslar çoğunlukta. Ülkede ki Kazaklar, Kazakçaya göre Rusçaya daha hakimler. Bu Özbekistan ve diğerleri içinde geçerli.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote: