Şimdi Ara

> Türk Borsası 'Bitlo' 30 TL Waves Almayan Kalmasın! + 5TL Bonus (Kampanya Uzatıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • > Türk Borsası 'Bitlo' 30 TL Waves Almayan Kalmasın! + 5TL Bonus (Kampanya Uzatıldı)

YENİ GÜNCELLEME: Kampanya Uzatıldı!

Kampanya 26.04.2022 - 25.05.2022 tarihleri arasında geçerlidir. Kaymağını yiyen yidi diye düşünmeyin, hâlâ daha devam ediyor (:

Kayıt olan her kullanıcı 30 TL değerinde Waves kazanıyor. Davet ettiği her arkadaşı için de 15 TL Waves hesabına tanımlanıyor.

Referans linkimi kullanarak üye olan ve bana mesaj atarak ulaşan arkadaşlara 'ödül tanımlandıktan sonra' +5 TL banka hesabınıza ödeme yapıyorum. Toplamda 35 TL kazancınız oluyor.

Referanslı kayıt linkim: https://www.bitlo.com/ref/35gk0o (Hem sen hem de ben kazanıyoruz)

Referans kodum: 35gk0o

Referanssız link: https://www.bitlo.com

Yapılması gerekenler:

- Kayıt esnasında sizden istenen bilgileri tam ve doğru bir şekilde girin. (Ad, Soyad, Eposta adresi, Telefon numarası ve TC Kimlik No, Doğum tarihi)

- Eposta ve telefon numaranıza gelen doğrulama kodları ile hesabınızı onaylatın.

- İleri seviye kimlik doğrulamanızı tamamlayın veya banka hesabınızdan bir miktar para transferi gerçekleştirin.

- Bonusu çekebilmek için en az 100 TL bakiye gerektiği için ve 2 kere işlem ücreti vermemek için bu aşamada 75 TL EFT yapılabilir.

- Ödülünüz 3 gün içerisinde tanımlanacaktır. (Not: Genellikle 5-15 dakika içerisinde ödül geliyor.)

Ödülün bankaya çekilmesi:

- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra yukarıdaki menülerden Gelişmiş Al/Sat kısmına girin.

- BTC/TRY yazan yerden WAVES/TRY işlem çiftini seçin.

Satış kımına geçin.

- Fiyat tahtasında yeşil (sol taraf) renkli fiyat tablosunda en üsttekini seçin. (İşlem gerçekleşmezse, çok bekletirse bir alttaki fiyat emrini de seçebilirsiniz.)

- Miktar kısmında + işaretine basın ve toplam kımında yaklaşık ~30 TL yazdığından emin olun. (29.98 civarı da olabilir.)

- İşlemi onaylayın ve şatış işleminin gerçekleşmesini bekleyin. İşlem sonunda al/sat komisyonu düşüldüğünde 29.85 TL civarı bakiyeniz olacaktır.

- Minimum banka çekim ücreti 100 TL olduğu için bakiyeyi 100 TL'ye tamamlamak gerekiyor. (Hesabınızda 29-30 TL var ise 75 TL göndermeniz yeterlidir.)

- Menülerden Para Yatır/Çek kısmından kullandığınız bankayı seçip alıcı bilgilerine para gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

- Eğer kullandığınız banka orada yok ise, Ziraat bankasını seçmenizi öneririm, ben henüz bir sorun yaşamadım. (FAST destekliyor, mesai saatleri içerisinde olmasına gerek yok)

- Gönderdiğiniz para bankaya ulaştıktan sonra TRY Çekme kısmına girip Banka IBAN bilgilerinizi kaydederek çekim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

- Para gönderme ve çekme işlemi 1 saat kadar sürebiliyor, bilgilerinizi doğru yazdıysanız sorun olmayacaktır. Ödeme kanıtları aşağıdadır.

Merak ettiğiniz veya takıldığınız bir nokta olursa konuya yazabilir, özel mesaj gönderebilirsiniz.

Kampanya detaylarını bu sayfada bulabilirsiniz:

https://destek.bitlo.com/hc/tr/articles/4646699462428-B%C4%B0TLO-DAN-3-M%C4%B0LYON-TL-DE%C4%9EER%C4%B0NDE-WAVES-HED%C4%B0YE-

> Türk Borsası 'Bitlo' 30 TL Waves Almayan Kalmasın! + 5TL Bonus (Kampanya Uzatıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 28 Nisan 2022; 1:20:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.