Şimdi Ara

TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
7
Favori
68.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

oyun muhteşem gerçekten ve bu Frostbyte2 oyun motoru felaket.
    yıllarca PhysX savunan bazı arkadaşların bu efektleri görünce eminim ağzı kurumuştur...

Physx yabana atılacak bir yazılım değil tabiki ama FrostBite 2 çok ama çok güçlü bir oyun motoru.'Next Generation' boşuna demiyor bu motora DICE.
  • 2. videodaki ilk baktıkları adam respawn entertaiment dan bişeyler kapmaya gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

2. videodaki ilk baktıkları adam respawn entertaiment dan bişeyler kapmaya gelmiş

Respawn zaten şuanda EA'nın bünyesinde.
  • Can sistemi de gelmiş medic çok daha önemli bir karakter olacak. Battlefield Play4Free de medicle baya iyi oynuyorum bir de TS3 desteği olursa tadından yenmez. Şimdi bekle ki geçsin zaman

quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Arkadaşlar BF3'ü kesin alıyorum ve Team Speak kullanarak falan sizinle oynamak istiyorum. Server, clan yine bunlar olacak değil mi? Valla çok heveslendim böyle TS'den komutlar falan...

Klanımız 6 yıldır var hocam Allah kısmet ederse sonsuza kadar da olacak.Bf3 beklemene gerek yok istediğin zaman ts3 serverımıza gelip bizlerle takılabilirsin.

• Geçer zaman geçer
  • Arkadaşlar tekrardan Hardcore server açmaya kadar verdik. Sadece Valpa ve Laguna oynanacak. Spwan süresi düşük ticketlar yüksek olacak, belki araçlar kapalı olacak.

Bu konuda tavsiyesi veya isteği olan var mı?
  • Amaç ?
  • Geçen gün bir arkadaşımda sizin serverda oynarken aim kullanan biri geldi fockadmin gibi bişeydi adı almış lmg eline oyunun içine etti şansa sizden kimse yoktu boşalttı server ı şerefsiz.

Bf3 için süper bi sitem topluyorum yavaş yavaş para hazır amd mi intelmi karar veremedim :)) Bu arada physx yazılımı boş iş çıktığı günden beri etkili olduğu tek oyun batman ondada fps yi çok düşürüyor sistem kaynaklarını aşırı kullanan bir program bence frostbite2 5 e katlar onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Geçen gün bir arkadaşımda sizin serverda oynarken aim kullanan biri geldi fockadmin gibi bişeydi adı almış lmg eline oyunun içine etti şansa sizden kimse yoktu boşalttı server ı şerefsiz.

Bf3 için süper bi sitem topluyorum yavaş yavaş para hazır amd mi intelmi karar veremedim :)) Bu arada physx yazılımı boş iş çıktığı günden beri etkili olduğu tek oyun batman ondada fps yi çok düşürüyor sistem kaynaklarını aşırı kullanan bir program bence frostbite2 5 e katlar onu.

Hocam TS3'e gelirsen çakarız tokatı adi insanaYada forumdan yazarsın müdahale ederiz.
  • Arkadaşlar Hardcore Rush Server açtık. Herkesi bekleriz

TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU-

• 3-4 gün sonra gelecek kargo BC2 BF3 gelene kadar oyuna alışalım, oyun türlere ısınalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

3-4 gün sonra gelecek kargo BC2 BF3 gelene kadar oyuna alışalım, oyun türlere ısınalım

Hayırlı olsun,bizde tam kalkıyorduk BC2'denSıktı hakkaten bizleri BC2.Akşamları arkadaşlar olmasa suratına bakmam valla.MOH mp takılıyorum arada.

• Normal bf2 de hiç türk sv si kalmadı bide bf2 1.0 için bi server açsanız olmazmı.
  • hardcore zevkliymiş ya pek oynamazdım da demin oynadım tık tık vuruyorsun hemen ölüyor adam
  • HC iyidir
  •  TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU-

17.06.2011 tarihinde (Cuma'ya denk geliyor) Türkiye saatiyle 22:00'da Almanya'nın Bad-Bros takımıyla maçımız var.

[TURK]Clan-[BADBRO]

-Maç Rush modunda oynanacak.
    -Oyuncu sayısı 12vs12 olacak.
    -Valpa ve Arica.

Attention!!!!! the Wolf's is coming

• 4-0 Kazandik karşi takima teşekkür ederiz.

• Başkan ezmişsiniz resmen,helal Bende diyodum bu akşam rush swniz niye boş meğerse maç varmış
  • Maşallah diyelim nazar değmesin
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.