Şimdi Ara

Türk clanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk clanı kurduk türk bayrağı resimli gelmek isteyen buraya oyundaki isimlerini yazsınlar clanda 10 türk var bütün türkleri o clana toplamaya çalışıcaz tabi isteyenleri ben oyundaki adım xxxMaYnAkxxx

• oyle bi bayraklı clan gordum ijjide ama clanın adı neydi onu unuttum alırsanız geleyim bende icinde hacker turkler olan only-pro-gunz diye salak bi clandaymısım bugun konusurlarken duymustum lvl im 30 la 32 nin arasındaki sayı istedigin cogu haraket war bende en vayi ceşit bf dbf ss rs instfall duvarda yurume bunlar haric hepsini yapıyom
  • gel de aslında hack işe yarar herkez kullandığı için diyorum yoksa kullanmıyorum şimdi oyun tamiremi ne alındı giremiyorum
  • oyun tamir de + bence hack kullanmayın T_T hack kullanınca CW de Clandaki herkes direk ban alıyor T_T
    ben bilmiyorum büyük ihtimal arkadaslarla 5-6 kişilik bi clan kurucaz oraya giricez yoksa F T W clanında takılıyorm eglencesine
  • türkleri bi clanda toplasak ordu gibi tam süper de siz bilirsiniz
  • ama sey var cok fazla türk hacker var... + cogu Clanı gerilere iticek... bence Türk bayragı ara sıralarda olcagına olmaması daha ii diyorum.. olucaksa ilk sıralarda olmalı
  • TheKinQ adlı arkadaşın imzasındaki Wonderbread bnm eserimdir haberiniz olsun
  • mince49 güzel olmuş thekinq haklısın bence türklerin olduğu yer gidiyo hakaret değilde yani bazı türkler var oyuna yerleştimi o oyundan hayır gelmiiyo halbuki normal kassan nolur dimi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMM

mince49 güzel olmuş thekinq haklısın bence türklerin olduğu yer gidiyo hakaret değilde yani bazı türkler var oyuna yerleştimi o oyundan hayır gelmiiyo halbuki normal kassan nolur dimi ama

güzel olmuş dediin ne anlamadm ama cidden o char bnm
  • turklerde bu olay neden fazla (hack) bunun bir sebebi wardır

turkler oyunu oynarken oyun oldugunu unutuyo zaten cogu seyde boyleyiz

(tabi her turkiyede dogupta turkce konusan herkese turk dersek)' ki bu bi turk bayragı clanın altında gerceklesirse biz ne kadar turk demesekte yabancılar turk diyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 13 Haziran 2007; 19:32:43 >
  • oyunda hackten nefret ederm bnde hackler war ama yalnızca hackle oynayanların olduğu yerde bnde yaparm !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 13 Haziran 2007; 19:42:56 >
  • senin clan noldu ya sen bi ara klan kurdum flan diyordun adam topluyordun ? duruyosa bende geleyim
  • benim dediğimi yanlış anlamıyalım... benim dediğim türk bayragı 500. bi clandansa ilk 25de bi clanı hakeder.. ki clan rank basakn herkes görsün... imrensin... onu kastettim yanlıs anlama..

o char senin cnm bilmiyo değilim :D ama 47-50 benim eserm :P Clan vs de öle
    Edit: biraz türk bayragı koyma der gibi olmus... özür dilerim onu kastetmedim.. yani Türk bayragı varken onu Tertemiz bi şekilde ilerlere tasımak lzm demek istedim.. ki bu cogu türk clanının derdi... cünkü bazı arkadaslar bile bile gerilere sürüklüyo clanı bayragımız ilk sıraları hakeder gibi demeye calıstım olmadı sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 13 Haziran 2007; 19:50:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.