Yenı atılmış betona basmak, isim yazmak Cep telefonuyla konusmanın yasak oldugu yerlerde bıle illa konusma takıntısı :D:D:D
meme
delirtmeyin adamı
kendini aşağılayan.
özenti
Tek abdestle beş vakit namazı kılmak için iki büklüm kıvranan kişi Tanıdık görünce arabayı üzerine sürme hastalığı Kel olanları kafasına şaplak atma Arabayla birine çarptığında ilk arabaya bakıp sonra çarptığı kişiye bakan ve arabaya bişey olmuşsa onu döwmeye çalısan kişi
Walla her haliyle çok seviyorum milettimizi eşimiz benzerimiz yok
80 milyona yakın kişinin içinden cahil, abaza, apaçi vs. gibi hertürden insanın çıkabileceğini düşünemeyen ve herkesi böyle zanneden safların olduğu millet.
yemeğin tadına bakmadan direk tuz atan insan:D
rahat insanlar, hatta herkesin genelleme yaptığı ancak genellemeye kendini katmadığı toplum.
Adam Gibi adam.
her söylenilene tamam beyim diyen millet
Cahil, geri ...
pazarlık yapma
eskiden türklükden övünen şimdi ise utanmayı marifet bilen bir nesil. Tüm dünya milleri kusurunu örderken benim halkım neler neler yazıyor nesli hakkında. TÜRK deyince
Bumin Kaan, Kültigin, Bilge Kaan, Ergenekon, Kürşat, Çin seddi, Malazgirt, 16 İmparatorluk,Selehattin, ALPARSLAN, Osmanlı, Çanakkale, M.K. ATATÜRK, Annem, Babam, Gelenekelerim. Yemeklerim. Memleketim, Atalarım, Cahil olarak anlattığınız güzel halkım. Şivelerim ata sözlerim. Herşeyi ile sevdiğim millletim geliyor aklıma. Tüm dünya halkları ile kıyaslamaya kalkdığımızda. Zülmetmedik, Baskı altında bırakmadık, Mazluma vurmadık. Katletlemedik. Soy kırım yapmadık. Neden utanıyorsunuz anlamadım. Avrupanın yozlaşmış topluluğunun nesini örnek alıyorsunuz anlamadım. Medeniyeti bizden görenlerden mediniyet alıyoruz. Oysa hala medeniyetin aslında biz olduğumuzu anlıyoruz. Bizi bozmak için örgütlenmiş dünya milletleri başarıya az da olsa yaklaşmış ama başaramamış. İçimizdeki türklük övüncü kırmışlar belli biraz ama ATAM NE DEMİŞ:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. Mutluyum işte.
Genel Çoğunluk İçin , Bir Çobanın Peşinde Giden Koyunlar.
bos ınsanlar, yuksek dozda cahıllık.
geneli oksijen israfı olan gereksiz çoğunluk, dünyadaki tüm insanlar gibi...