Şimdi Ara

Türk denince aklınıza ilk geleni yazın ve çıkın (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tembel , eğitimsiz , apaçi , kro , çok bilmiş , abaza ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

tembel , eğitimsiz , apaçi , kro , çok bilmiş , abaza ..

sadece kötü yönlerini yazmışsın ki bence yanlış zaten birçoğu...bana göre yanlış olanlar apaçi kro ve abazalıktır bu dediklerini 12-20 yaş arası yapıyor kroluğun ise yaşı yok ama bir toplumda kaç kişi kro ki zaten?
  • Cahil
  • üçlük
  • kendini beğenmişlik
  • ab
  • Kebab
  • Bıyıklı
  • her *ok
  • Tesbih, palabıyık
  • Raki ve Türk kasi
  • tayt
  • osmanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Geri kafalılık

Burdaki mesajların çoğuna bakarsak gerçekten "geri kafalılık".
  • Abaza,yobaz,koyun
  • "Hayatta yegâne varlığım ve servetim, Türk olarak doğmamdır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 17 Kasım 2010; 14:54:28 >
  • ben; Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen Türk'üm !
    Ben; dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran Türk'üm !
    Ben; adalete, ben mertliğe örnekler veren, ölüm-kalım savaşına gülerek giden, yeryüzünde her murada eren Türk'üm !
    Ben; sancaklara, tuğlara baş eğdiren, beylere, paşalara Hil'at giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren Türk'üm !
    Ben; Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i var eden, kralları, imparatorları kendisine yar eden, düşmanına dünyasını dar eden Türk'üm !
    Ben; şahları, sultanları kul edinen, altınları, elmasları pul edinen, incili kaftanları çul edinen Türk'üm !
    Ben; zafer rüyasını görenlere saç yolduran, hezimete uğratıp, ümitleri solduran, müzelerde baş köşeleri dolduran Türk'üm !
    Ben; damarlarında asil kanın aktığı ırkım, benden bahseder destanım, ağıtım, Türk'üm,
    Ben TÜRK'üm,
    Taa iliklerime kadar Mustafa Kemal Atatürk'üm!...
  • abaza
  • tembel
  • Kendini çok zeki sanan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.