Şimdi Ara

Türk denince aklınıza ilk geleni yazın ve çıkın (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
6.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce tarih yazmış,sonrada yazdığı bu tarihten utanan millet
  • stalingrad
  • ok by
  • Manyaklık.(İyi anlamda)
  • Hiç birinizde mantık yoktur Türkler aptal deyin kurtulun! İnsan cahilse eşekse her yerde kendisini belli eder, bunun Türk olması ile ne alakası var onu anlamadım. Konuyu açan şahıs burada "http://forum.donanimhaber.com/m_44524741/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44534908 " Mevlanayı küçümsemiş sizde ekmeğine yağ çalın. Ben bir Türk'üm, Araştırırım öğrenirim devamlı ileriye bakarım, insanları düşünür ve saygı duyarım sizin küçümsediğiniz ise kendi düşünceleriniz ile oluşturduklarınızdır. Bir şahıs en salak ülke yazmış , bu ülke neden kaybediyor biliyorum; Kendimizden utandığımız için, kendimize hep daha iyilerini layık gördüğümüz için, diğer ülkeleri kıskandığımız için ve bu ülkenin ekmeğini yiyerek bu ülkeyi arkadan vuran hainler yüzünden. Amerika Irak'a girer anasından emdiği sütü burnundan getirir halk buna karşı geleceğine birbirlerini arkadan vururlar, bu ülkede böyledir işte , savaşacak düşman olmadığı zaman kendimizi düşman yapmak için farklı düşüncelere saldırırız ve kendimizi vururuz. Türk olmak olmamak bir şeyi değiştirmez , kim olursan ol Türklüğün ile Kürtlüğün ile anılmazsın yaptığın işler ile anılırsın. Batı nasıl gelişiyor? Bizim gibi dedikodu yaparak onun bunun düşüncelerini tartışarak değil üreterek büyüyor, bizde o onu demiş bu bunu demiş diye kendi acizliğimize kılıf arıyoruz. Hadi bunları geçtim kurunun yanında yaşıda yakıyorsunuz bari yiğidi öldürün ama hakkınıda verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgone -- 17 Kasım 2010; 19:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

KENDİNİ AŞAĞILAMAYI SEVEN İNSAN

Kimse alınmamış. helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Bérk

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Bérk

erkekleri olarak abazalıktan başka birşey düşünmeyen,kızlar olarakta bu erkekler ne kadar abaza diyen bir toplumuz oysaki kızlar bilmelilerki tüm suç onlardabir kere bile vermiyorsun gudurtuyorsun milleti sonra ne kadar abazasınız

senin ***** bi kere versin herkese ozaman?

salak salak konuşma yabenim demek istediğim şey yolda ultra süper mini etek giyip te ondan snra türk erkeklerine abaza diyen kızlara benim lafım.az adam gibi konuşun

noluyor yani ultra mini etek giyenler afedersin o.rs mu oluyor. madem o kadar yapmak istiosun bişeler git evlerine arkadaşım böyle saçma saçma konuşmayın
  • Oğuz Kağan ve Göktürk. bazi arkadaşlar derine inmis
  • istisnasız herkeze geçiren

not:birbirimizi düdüklemek yüzünden ilerleyemiyoruz.
  • Bir iş yapılmadan önce planlaması fizibilitesi yapılır.Yani bir işi önce düşünüp,planlayıp sonra yapmak gerekir.
    Biz ise önce yapar sonra düşünürüz.
    Türk milletinin en kötü özelliği budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaA_BaT

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

tembel , eğitimsiz , apaçi , kro , çok bilmiş , abaza ..

sadece kötü yönlerini yazmışsın ki bence yanlış zaten birçoğu...bana göre yanlış olanlar apaçi kro ve abazalıktır bu dediklerini 12-20 yaş arası yapıyor kroluğun ise yaşı yok ama bir toplumda kaç kişi kro ki zaten?

1 tane kaydadeğer iyi yön söyle bana
  • 1 ) geri kafa ve cahil ( kendini geliştirmeye direnen kişi )

2 ) milletini seven birisi ona dokununca ortalıgı yakıp yıkan kişi
  • Sahin k
  • Sa Arkadaşlar birşey sorucam nolur yardım edin 1 haftadan beri bununla uğraşıyorum 5+1 ses sistemi aldım ama 2 hoparlör çalışıyo konyla alakası yok mama nolur yardım edin şimdiden teşekkürler
  • metrobüs
  • Yardım Ede Bilecek Kise Yok Mu ?? Nolur Ya
  • Aklıma bişi gelmedi bi arkadaşa bakıp çıkçam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 17 Kasım 2010; 23:26:25 >
  • azınlığı insan çoğunluğu insandışı ırk
  • Kardeş Yardım Et yaa windows 7 kulanı yorum
  • muhafazakar aileler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.