Şimdi Ara

Türk Dili Dergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben İstanbul'da oturuyorum.Türk Dili Dergisi'ni bilen bilir.TDK'nın çıkardığı bir edebiyat dergisi ve ilgimi çekmesi nedeni ile takip etmek istiyorum.Lakin derginin nerelerde satıldığı hakkında fikrim yok,semtimde baktığım kitapçılarda da bulamadım.Bilgisi olanların söylemesini dilerim.Ayrıca Abonelik seçeneği de var,lakin abonelik de para yatırma konusunda tek bir banka adresi vermişler,sadece oraya mı yatırılıyor para anlamadım gitti.Şimdiden ilgi gösterenlere teşekkürler

• Up
  • Bende İstanbulda (Avrupa) oturuyorum. Böyle bir dergi olduğunu konuyu görünce fark ettim. Eğer satıldığı yer hakkında bilgi edinirsen, bu konudan alıntı yaparak bildirisen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbores -- 31 Ocak 2015; 20:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravity Gun

Bende İstanbulda (Avrupa) oturuyorum. Böyle bir dergi olduğunu konuyu görünce fark ettim. Eğer satıldığı yer hakkında bilgi edinirsen, bu konudan alıntı yaparak bildirisen sevinirim.

Ne demek tabi ki haberdar ederim.Yalnız ben de Avrupa tarafında oturuyorum onu belirtmeyi unutmuşum sonra Anadolu'ya gitmek zorunda kalırım
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Merhaba arkadaşlar.Ben İstanbul'da oturuyorum.Türk Dili Dergisi'ni bilen bilir.TDK'nın çıkardığı bir edebiyat dergisi ve ilgimi çekmesi nedeni ile takip etmek istiyorum.Lakin derginin nerelerde satıldığı hakkında fikrim yok,semtimde baktığım kitapçılarda da bulamadım.Bilgisi olanların söylemesini dilerim.Ayrıca Abonelik seçeneği de var,lakin abonelik de para yatırma konusunda tek bir banka adresi vermişler,sadece oraya mı yatırılıyor para anlamadım gitti.Şimdiden ilgi gösterenlere teşekkürler

Sadece banka seçeneği yok.Posta çeki hesabına da para yatırılabiliyormuş.
    http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=96:Turk-Dili-Dergisi-Aboneligi&catid=36:yaynlar&Itemid=61

Düzeltme
    Ayrıca şuradan tüm sayıların içerikleri görüp bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
    http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=232:Onceki-Sayilar&catid=44:suereli-yaynlarmz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 1 Şubat 2015; 14:38:29 >

• Hocam merhaba.
    Dergi hakkında bilgim yoktu siz burada paylaşınca TDK'nın sitesine girip baktım. Abone olma işlemi kolay o şekilde yapabilirsiniz.

http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=96:Turk-Dili-Dergisi-Aboneligi&catid=36:yaynlar&Itemid=61

Bu linkten koyu renkte yazılan abone belgesi yazısına tıklayın ve o formun çıktısını alıp doldurun.

Halk Bankası Kavaklıdere/Ankara Şubesi Hesap No.: 0197 - 05000072

IBAN - TR96 0001 2009 1970 0005 0000 72

Yukarıdaki hesaba artık öğrenciyseniz 55 Tl. Size uygun olan duruma göre parayı yatırın. Ücreti yatırdığınıza dair makbuz, doldurduğunuz form ile birlikte TDK'ya bu belgeleri postalayın. O da şu adres.

Atatürk Bulvarı 217 - 06680 Kavaklıdere / ANKARA

Sonrasında TDK size dergileri gönderecektir. En azından sitede yer alan bilgilendirme bu şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca öğrenenlere haber sitesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için ikinizi de teşekkürler.İnternetten indirme yolu ile okunduğunu biliyorum lakin kağıda dokunmayınca tadı pek çıkmıyor.Çok teşekkürler en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 2 Şubat 2015; 2:51:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.