Şimdi Ara

Türk dizilerini 40 dk lık izleyebileceğimiz bir platform yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix 40 dk ya çekiyor.Dirilişi yapmışlar mesela.Bunları izleyebileceğim platform yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim yaptığımı yapabilirsin youtubeden ya da kanalın sitesinden özel sahneleri izleyebilirsin.
    Bazı kanallar bölüm bölüm oynatma listesi olarak özel sahneleri youtube yüklüyorlar oradan izliyorum ben gerçi diziler uzun olunca özel sahneler de toplamda uzun olabiliyor ileri sararsın ya da geçersin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somurtkansirin -- 22 Şubat 2018; 2:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrecel

Benim yaptığımı yapabilirsin youtubeden ya da kanalın sitesinden özel sahneleri izleyebilirsin.
    Bazı kanallar bölüm bölüm oynatma listesi olarak özel sahneleri youtube yüklüyorlar oradan izliyorum ben gerçi diziler uzun olunca özel sahneler de toplamda uzun olabiliyor ileri sararsın ya da geçersin artık.

Özel sahneleri bile mi geçerek izliyorsunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 22 Şubat 2018; 7:39:50 >
  • Yok hocam ben bazen o sahneleri indirip birleştiriyorum tvden izliyorum dizi gibi oluyor uzunluğu yine bir saati geçebiliyor ondan dedim o bile uzun olabiliyor yani geçilebilir ya da ileri sarılabilir :)
  • keşke 4-5 saat sürse diziler,saat 12'de bitiyor gece saat 2'ye kadar izleyecek birşey bulamıyorum tv'de,uykumda gelmiyor
  • Dirilişin linki verebilir misin hocam. Sırf uzunluğundan dolayı izlemiyorum 2 sezondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Dirilişin linki verebilir misin hocam. Sırf uzunluğundan dolayı izlemiyorum 2 sezondur.

http://wlext.net/series/dirilis-ertugrul-season-1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.