Şimdi Ara

TURK DUSMANLIGI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hasan05

Velet in anlamı çocuk değil sözlüğü açıp bakarsan piç anlamına gelir

sozluk.sourtimes.org buraya gir oraya velet yaz bak bakim öle birşey yazıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

BENCE HAKLILAR CUNKU HER ŞEREFSİZLİGİN ARKASINDA TÜRKLER VAR....BUNUN BİR COK ORNEGİ VARDIR ... BU BENİM YORUMUM....HAYATIMDA AMA 1 KERE CHARMI KOXP İLE KASMADIM ASIL CHARIMI..00,01 BİLE, AMA MAGE İLE SIKILMISTIM YANDAKİ CHARIMI MSN KOXP İLE 45 YAPTIM 40 TAN 45 SONRA BIRAKTIM ONUDA KASMASDIM MSN KOXP İLE AMA K2 NİN PRESİZLERE YAPTIGI ZÜLÜM YÜZÜNDEN KASTIM SİNİRDEN... BEN ACIK SOZLU BİR İNSANIM ORNEGİN BEŞİKTASLIYIM AMA BESİKTASLIYIM DİYE EN BÜYÜN BESİKTAS DEMEM

VE BU OYUNDA 1 KİŞİYE BİLE ŞEREFSİZLİK YAPMAMISIMDIR VE KİMSEYE KÜFÜR BİLE ETMEMİŞİMDİR CUNKU KÜFÜRE BASVURANLARIN HEPSİ BEBE DİR

duygularıma tercuman olmuş, hertürlü pislik türklerde yalanmı?
  • Bende gavurlara özel resim yaptım bize yaptıklarından ! upload ediyorum ! gosterecem
  • http://img71.imageshack.us/my.php?image=48667nz3.jpg
    http://img101.imageshack.us/my.php?image=48668dq7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 9 Eylül 2006; 14:10:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuySmiley

ALINMAYIN AMA BENDE SONUNA KADAR TÜRKÜM AMA OYUN İÇİNDEKİ TÜRKLERDEN BIKTIMM
    her türlü pm var

1.aga para pls
    2.aga klan pilis
    3.partye almazsan ks yaparım
    4.aga charın şifresini versene 2 sd çakayım
    5.aga klan + kaç??
    6.seni haklicem a...... neden partiye almıyon
    7.BOSS KASARKEN VATANDAŞLARIMIZ TRADE İLE YATIRIYOLAR
    bıktım artık bıktımmm...

evet aynı yazıları günde 10-20 kere bana yazıyorlar sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeZih_HoCa

quote:

Orjinalden alıntı: XentainX

KO'da bildiğiniz gibi bir çok yabancı oyuncu türklerden nefret eder.Hemde nasıl.Aslında birazda haklılar küçük yaşataki velet diye tabir ettiğimiz bölüm türklerin adını kötüye çıkardığı kesin.Aşagıdaki fotolarda olayın gerçekliğini yansıtıyor.

yapan ben deilim baska siteden alıntıdır yani biz kendi kendimize bile bole dersek yabancıların sovmesi normal bişi gibi oluo

bu tip şeyleri neden kafana takıosun bence sadece reklam yapmaya çalışıosun yok ben türküm vs vs vatan severim burda ben ve herkes senin kadar türk ve vatan sever yani yaptığın boşa.yok türklerle dalga geçmişler amam amanbunlar oyun için geçerlidir.adam gibi oyununuz oynayın.neden türkler böyle şey yapmıo? ps kulanamıolar die mi? hyr yabancıalrı ks vs hareket yaparken hiç görmedim ben nerde olsa bi türk gelir ks yapar küfür eder.bazıları bana aa yabıncalaır koruyo diye bilir bu bir oyun.gerçek hayatta herkezle dostumdur gerektiği zamanda yapmam gerektiğini bilirim.ayrıca bilgisayar oyunularını gerçketen aklı başında büyük bir insan oynmaz bilgisayar da daha yararlı işlere yönelir programlama vs. oyunları oynıyanlar %70 10-15 yaş arası çocuklardır .velet olmak akıl yaş ile ölçülür ama bazı büyükler gibi önüne gelene velet dien kırolarda wardır.velet olmayan bi insan senin gibi yapmaz ve bunu umursamadan gülerek geçer.

katılıorum

• senin veletten kastın ne eğer arkın yazdığı gibi -18 ise bende veletim ama seni keserim bak kafiye oldu velet diyip geçme hadi cnım sen kendi işine bak
  • daha iki gun once aresde ardreamdeydim partydeki mage bi bossun yanina cekti bosslar konusunda bi bilgim yok fazla partydekilere sordm ne cikiyo dedim tail of shula dediler ok kestik kutu cikti bizim partyde leoparlar die biri partye hmn disband cekti kutudan tail of shula yi almis ole yaziyo normal chate bu tail of shulanin degeri 10m fln adam 10m icin serefszlik yapti aldi tail of shulayi onemsiz bise
  • bence de küçük çocuklar oyunu biraz bozuyolar.. hepsi deil tabi ama çoğu.. veletler işte
  • Bunun Veletlikle Alakası Yok Bence.. Türkün Türkten Başka DOstu Yok :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

bence de küçük çocuklar oyunu biraz bozuyolar.. hepsi deil tabi ama çoğu.. veletler işte

ama yabancılardada veletler var mesela benim başıma gelen bi olay adamın biri ile rol le +7 giga takas edecektik adam ilk trade de +7 gigayı koydu rol e karşılık daha sonra kapattı ve +3 giga koydu bende gördüm ve kapattım adamın bana dediği şey sen bana ruby ring koydun daha sonra forumlara topic açıp beni scammer(kazıkçı) diye göstermeye çalıştı bende bütün amerikalılara ve hristiyanlara bastım küfürü o yüzden beni oyunda yabancılar pek sevmezler ama hep onlar türklere ve müslümanlara küfür ediyor birazda biz onlara edelim bizi sevmiyorlarsa bizde onları sevmicez herşey karşılıklı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.