doğru diyorsun hocam katılıyorum hepsine |
Türk erkeğinin en büyük imtihanı, Türk kadınıdır. (2. sayfa)
-
-
Güçlenecez, çoğalacaz. Amacımız 190 boyundaki masayı tek yumrukla ikiye bölen adamların tasma takmaması bu benim ağrıma gidiyoquote:
Orijinalden alıntı: mrslimshady_reloadeddoğru diyorsun hocam katılıyorum hepsine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen neden boya bu kadar taktın hocam
boy kaç senin
-
erkekler evlenmeye, çocuk sahibi olmaya kızlardan daha meraklı ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 23 Temmuz 2023; 2:0:50 > -
Kesinlikle ama cinsellik hocam olay, kadınlar yalnızda rahat yaşıyo ama erkek öyle değil bi. Kız tavlayacak anası.. Liyo diyo evleneyim çat çat sonra doyunca boşanıyoquote:
Orijinalden alıntı: Rajeesherkekler evlenmeye, çocuk sahibi olmaya kızlardan daha meraklı ya
yaş kaç hacı
38quote:
Orijinalden alıntı: .Ferrum.
yaş kaç hacı
buluşmalar nasıl gidiyo
İyi ya fena değil bazen çok durgun, bazen çok yoğunquote:
buluşmalar nasıl gidiyo
sadece okcupid mi kullanıyon reis
Tinder, Happn Tinderdan iki gün önce bi öğretmenle tanıştım, bizimkiler bunlarıda kullanmayı bilmiyo, Amerika'ya git tinderin tam yeri bizde kız tindera girmiş ciddiyet istiyorum yazıyo :)quote:
sadece okcupid mi kullanıyon reis
Okcupidde iyi ama
koca bulmak için giren bile var lol
Sen nerelere takılıyon, bizde aslında insanlar aileden kurtulmak için evleniyo bakma sen aile yapımoz var gibi görünmesine çoğu insanın maddi durumu olsun, ev tutar akarquote:
koca bulmak için giren bile var lol
Abi evliliği saçma buluyorsun anlarım. Ama artık yaptığın açık açık kadın düşmanlığı. Hayat senin üç beş arkadaşından ibaret değil. Ben mevsimlik işçi olarak çalışırken hem çalışıp hem eve gelip temizlik yemek yapıp hem de eşinden şiddet gören kadınlar gördüm. Kadını evden kovmuş gece gidip mezarlıkta yatmış kadın. Daha geçen gün katarsiste şiddet gördüğünü anlatan bir kadın vardı yorumlarda herkes kendi başına geleni anlatmış. Kadının beli kırılmış üç hafta hastanede kalmış. Link de atarım istatistikleri de paylaşırım. Bu ülkenin aile içi şiddet diye bir gerçeği var. Kocandir yapar diyorlar kafa yapısı hala böyle. Kadınlar hala daha çalışıp bir de evde ev işlerinin ve çocuk bakımının neredeyse tamamını yapıyor. Siz Avrupa'da mı yaşıyorsunuz Allah aşkına? Büyükşehirlerde kapalı toplumlarda hiçbir şey duymuyorsunuz. Benim annemin yakın arkadaşı var kadın şu an ağır psikolojik hasta eşinin şiddetinden bu hale gelmiş zamanında. Ben de evlenirsem dövülüp öldürülebilirim sizin kadar cinsiyet düşmanlığı yapmıyorum. İyi ve eğitimli insanların olduğuna inanıyorum ama toplumun gerçeklerini de görmezden gelemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla kardeşim sende hiçbişey durmuyosun başına benzin dökülüp yakılan adam var bu ülkede bak şu an tüm halka DNA testi yapsınlsr ülkedeki erkeklerin yarısının çocuğunun kendisinden olmadığını anlar arasıra sabah programlarına bak.
Şiddet diyosun orda bi dk duralım bak ben lisedeyken bi karıncayı incitmezdik okulun önünde maganda kılıklı elinde bıçak gömleğinin düğmesi. Açık kıldan derisi görünmeyen adamlar gelirdi valla inan kızlar hep onlara gider bak nerde şerefsiz, karaktersiz bi adam gördüysem yanında bebek gibi kız var, sevmeyin, evlenmeyin, efendi. Adam seçin kendi celladınızı kendiniz seçiyorsunuz.
Bak ben erkeğim ben bile tipi kaymış, eroinman adam gördümmü uzaklaşıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yillar icinde sessiz bir devrim yasandi. Artik kadinlar, ailelerinin onlari verdikleri erkeklerle degil, kendi sectikkeriyle birlikte oluyor secim yapiyor ve cinsellik yasiyorlar. Burda degismeyen ise evlilik ve kiz isteme gelenekkerinin degismemis olmasi, ondan geri tum hersey degisti. Oysa dugunlerin yapildigi gelenekte bile ailesinin secmedigi erkege kacan kiza dugun yapilmazdi. Buda gisteriyorki toplumda bu konuda kadinlarin sozu geciyor.
Durum boyle olunca kadinlarda, kadin dogasina gore cocuklarini diguracak adamlari durtuleriyle seciyorlar. Bu yuzden sectikleri erkekler genelde sorunlu, belali vs oluyor. Cunku kadin bu secimi yaparken aldandigi sey erkegin ozguveni oluyor. Bu tip erkeklere cekim hissediyor. Bu oyle birseyki kadin evlide olsa ve boyle bir erkege dogru yer ve zamanda cekim duyarsa o adamla birlikte olup ondan hamile kalir ve o cocugu kocasina yutturur. Bunu her kadin yasayabilir ve kocasida o cocugu kendi cocugu sanarak bakar. Kadinlar onlara heyecan veren, yaninda kendilerini guvende hissedecekleri erkeklere cekilirler. Bu bilgileri bilen bir erkek oyle biri olmasa bile bir kadini manipule ederek onunla birseyler yasayabilir ama kadin onun gercek kimligini gorunce ondan uzaklasir.
Toplumdaki erkeklerin kendine gelmesi gerekir. Bunun icinse ilk yapmasi gereken sahiplo yani evli kadinlardan, ayrilmis cocuklu kadinlardan uzak durmasi gerekir. Bunu basarirlarsa kadinlarda kendine ceki duzen verir ve daha once evlenmis ayrilmis kadinlara oyle buyuk dugunler yapmamalari gerek. Baska turlu onunu alamazlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gayet duyuyorum merak etme sadece kadınlar da erkeklerden eziyet görüyor böyle örneklere bakarak bir cinsiyeti hedef alıp nefret kusmak yanlış diyorum. Kadının da erkeğin de kötüsü toksigi var. Ayrica sen de uzak durulması gereken adamlardansin. Her zaman farklı bir kızla olup namus muhabbeti yapan adamlardan da uzak durulması gerekiyor hastalık bile bulaştırma riski var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlıkcıyım test yaptırdım temizim 😊quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6Gayet duyuyorum merak etme sadece kadınlar da erkeklerden eziyet görüyor böyle örneklere bakarak bir cinsiyeti hedef alıp nefret kusmak yanlış diyorum. Kadının da erkeğin de kötüsü toksigi var. Ayrica sen de uzak durulması gereken adamlardansin. Her zaman farklı bir kızla olup namus muhabbeti yapan adamlardan da uzak durulması gerekiyor hastalık bile bulaştırma riski var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X