190 boyunda esmer, yiğit, yakışıklı adam sen AVM lerde eşinin önünde çocuk arabası gezdirecek kadar düştünmü yada eşinden ulu orta azar yiyecek kadar genişledinmi. Arkadaşlar nolursa olsın belki bi kez benle olur diye kendi karakterinizden ödün vermeyin, guardlığı bırakın artık, bi özsaygınız olsun, yazık o kadar düğünler yapılıyo, masraf ediliyo. Sorsan herşey pahalı derler ama kimse düğünden zevkinden vazgeçmiyor maşallah, arkadaşlar evlenmeyin inanın hayat çok daha güzel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk erkeğinin en büyük imtihanı, Türk kadınıdır.
-
-
Aynen öyle millet kepaze olmaya yer arıyor valla evlilik, çocuk ıvır zıvır borç harç akraba ziyareti kepazelik rezillik.
-
Sorma rezillik ki ne rezillik bak ünide arkadaşım vardı,arada görüşürdük bana hep derdi evlen dostum yaşın geçiyo falan filan ben geçiştirirdim.
Neyse yıllar sonra yine görüştük sevdiği kızla evlenmiş valla adam diyoki abi bakarken valla daha mutluydum, evlilik erkek için cidden çok yorucu aslında kadın içinde öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupada normal , sanki türk erkeği mükemmel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mükemmel hocam inan Türk erkeği kadar kadına yapan yok daha nolsun, yaradana bu kadar tapmazlar
Avrupada erkekler bu sorumluluğu almak istemedikleri için evlilik vs olmuyormuş deniliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıkık looser kendini acındıran tipte takılmaya devam ettikleri sürece kaybetmeye devam edecekler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten o yaşın geçiyo diyen tayfa var ya onlar asıl sıvayan kesim onlar işte. Ulan yaşın geçiyorsa geçiyor. Evlenince zaman mı duruyor sanki ya da 2 çocuk yapınca 10 sene ömür mü ekleniyor sana ? Asıl o zaman bir halt anlamıyorsun hayattan günler saniye gibi geçmeye başlıyor. Ay sonu getirmeye çalışmaktan hayatın bitiyor haberin olmuyor. Yarınını düşünmekten bugününü yaşayamıyorsun ve bu kepazeliği dertsiz adamlara tavsiye olarak veriyorsun. Hele karın birde filancada şu var falancada bu var diyen dırdırcı bir tipse zaten ömründen 5 sene sil. Bunların en büyük savunma argümanı yaşlanınca sana kim bakacak muhabbeti. Ulan yaşlanacağının garantisi var mı ? Hadi yaşlandın diyelim karın senden önce ölürse çocuklarında bakmak zorunda değil sana yine tek kalacaksın. Evlendin diye aynı anda ölüp aynı anda gitmiyorsunki dünyadan. Çocukların sana bakar muhabbeti palavra zaten. Adam çocuğunu yetiştirememiş bu ekonomik düzende emekli olamamış gelmiş kendini çocuklar bize bakar diye avutuyor. Hepsini geçtim binbir türlü hastalık var senin sağlıklı çocuğun olacağı garantisini veren kim sana ? Belki özel gereksinimli biri olacak belki yaşlanınca bize bakar dediğin çocuğa ömür boyu bakmak durumunda kalacağın bir halde olacak. Zeka geriliği olacak, eksik uzuvlu doğacak, madde bağımlısı olup seni bile kesebilir yani. Ki bunlar oluyorda haberleri millet montaj falan zannediyor. Sen bir anının bile garantisi olmayan dünyada bu kadar hesap kitap yaparsan o hesaplar çok yüksek ihtimalle tutmaz. O yüzden bak dalgana fazla takılma bunlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2006 dan beridir bunu belirtirim ilk defa biri bu kadar net ve içten oldu eyvallah. Bi takmışlar yaşlanınca ne yapacan diye yaf yaşlanacam diye neden yıllarca bu çileyi çekeyim.quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanıZaten o yaşın geçiyo diyen tayfa var ya onlar asıl sıvayan kesim onlar işte. Ulan yaşın geçiyorsa geçiyor. Evlenince zaman mı duruyor sanki ya da 2 çocuk yapınca 10 sene ömür mü ekleniyor sana ? Asıl o zaman bir halt anlamıyorsun hayattan günler saniye gibi geçmeye başlıyor. Ay sonu getirmeye çalışmaktan hayatın bitiyor haberin olmuyor. Yarınını düşünmekten bugününü yaşayamıyorsun ve bu kepazeliği dertsiz adamlara tavsiye olarak veriyorsun. Hele karın birde filancada şu var falancada bu var diyen dırdırcı bir tipse zaten ömründen 5 sene sil. Bunların en büyük savunma argümanı yaşlanınca sana kim bakacak muhabbeti. Ulan yaşlanacağının garantisi var mı ? Hadi yaşlandın diyelim karın senden önce ölürse çocuklarında bakmak zorunda değil sana yine tek kalacaksın. Evlendin diye aynı anda ölüp aynı anda gitmiyorsunki dünyadan. Çocukların sana bakar muhabbeti palavra zaten. Adam çocuğunu yetiştirememiş bu ekonomik düzende emekli olamamış gelmiş kendini çocuklar bize bakar diye avutuyor. Hepsini geçtim binbir türlü hastalık var senin sağlıklı çocuğun olacağı garantisini veren kim sana ? Belki özel gereksinimli biri olacak belki yaşlanınca bize bakar dediğin çocuğa ömür boyu bakmak durumunda kalacağın bir halde olacak. Zeka geriliği olacak, eksik uzuvlu doğacak, madde bağımlısı olup seni bile kesebilir yani. Ki bunlar oluyorda haberleri millet montaj falan zannediyor. Sen bir anının bile garantisi olmayan dünyada bu kadar hesap kitap yaparsan o hesaplar çok yüksek ihtimalle tutmaz. O yüzden bak dalgana fazla takılma bunlara.
Dediğin gibi belki karım ölecek, belki. Çocuk hayırsız çıkacak bak İstanbul'da adam annesinin kafasını kesti, keşke o kadın hiç evlenmeseymiş bazen hayırlısını isteyecen.
Ben kızların içindeyim iş hayatımda inanki görüyorum, kadın kocasını nasıl köpeği yaptığını anlatıyo eşide iş çıkışı almaya gelince ay aşkom geldi diyip sarılıyo :))
Ben mesela kanepede uyumayı seven bi adamım, tv karşısında evli olsam orda uyunmaz burda uyunmaz ora olmaz saçma sapan bi düzen ne gerek var ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Türk kadını kesinlikle sıkıntı.
Yurtdışında bile en sıkıntılı grup Türk kadınları. hiçbir zaman değişmiyorlar.
Bu ülkede 3 yıldır yaşıyorum sadece 1 kişiyle tartıştım. O da bir Türk kadındı. Puhahaha
-
Bu kadar adam düğün yapıyo, masraf harcıyo ne için bi. Ömür saçma sapan tripler içinmi, yok onun anası bunu dedi, şunun anası bunu dediği içinmi yada AVM lerde kadının ulu orta kocasını rezil etmesimi.
Yazık bi. Cinsellik için nice yiğitler heba olup gidiyo.
Tartışmadan önce birbirinizin Türk olduğunu biliyor muydunuz Bir de mesele neydi hocam özel değilse?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet biliyorduk hocam
ve onun dışında geçen ay , telefonla konuşan bir kadın herkesin yolunu keserek yürüdü kalabalık bir yerde. İnsanlar tepki falan da gösterdi hatta arkasından
Ardından kadının telefon konuşmasını dinledim 5 sn , Türkçe konuşuyordu puhahahaha
-
Tipsiz erkeklerin diye düzeltelim, kadınlar chadlere hayatı kolaylaştırır, tipsiz betalara zorlaştırır.
Görüyorum kızlar çatır çatır parasını yiyiyo, çalışsa bile birikim yapmıyo bizim abaza guard erkeklerimizde bu kızlar için para biriktiriyo.
Ya bildiğim biri var kız adamı aldatıyo zerre sevgi yok, adam her yaz kış tatile götürüyo kızı çok acayip benim olayla alakam yok valla benim zoruma gidiyo.
Hayatımda çok kadın oldu bakın bitanesinden şu lafı duymadım vatana canım feda hiç bi.kadından çünkü canları kıymetli,
Kadın şiddeti deniyo araştırın inanınki erkeklerin öldürülme oranı kadınlardan daha fazla, erkek haber bile olmuyo toplumdaki yerimiz bu kadar bi haber kadar değerimiz yok.
2 gündür kızla aynı evdeyım, bugün hiç istek yok bakın bitti gitti. Bumudır bunun içinmidir o. Diz çökmeler o masraflar, o tribi çekmeler.
Aga biraz zorunuza gitsin ya biraz ya
Kolaylık ve rahatlık kadını yapmayacağı şeylere teşvik ediyor olabilir. Elinin altında telefon ve sürekli abazalardan istek geliyor. Bir anlık boşluğuna gelse biseyler yaşamak isteyebilir ve kocası işteyken her haltı döndürür.
Bu devirde kimseye güven olmaz. Ya da kafaya bunları takmayacaksin.
2 gündür kızla aynı evdeyım, bugün hiç istek yok bakın bitti gitti. Bumudır bunun içinmidir o. Diz çökmeler o masraflar, o tribi çekmeler.
ayrıldın mı kızdan noldu, kim kime diz çöktü anlamadım
-
Ya yok diz çökme olmadı, genel. Diyorum kadınlara yalvaran guard erkeklere diyorum bunu, her dediğine evet diyen kendisine saygısı olmayanquote:
Orijinalden alıntı: mrslimshady_reloaded2 gündür kızla aynı evdeyım, bugün hiç istek yok bakın bitti gitti. Bumudır bunun içinmidir o. Diz çökmeler o masraflar, o tribi çekmeler.
ayrıldın mı kızdan noldu, kim kime diz çöktü anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynen öyle millet kepaze olmaya yer arıyor valla evlilik, çocuk ıvır zıvır borç harç akraba ziyareti kepazelik rezillik. |
Benzer içerikler
- kıbrıs"ta türk hattı çeker mi
- yaratıcı iddia fikirleri
- marmaray ile kartepe"ye nasıl gidilir
- everestte ölenler neden indirilmez
- tek testis olanların yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- suudi arabistan
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X