< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Para para para ve tıptan başka bir bölüm bilmiyorlar cahil çoğu 0 vizyon
|
para para para. insanlar tıpı çok büyütüyor gözünde. karşısında aylık 30.000tl kazanan mühendis dursa bile doktor olamamış pehh diyorlar akıllarında kodlanmış tıp=para diye.
sonra da hastaneye gidince doktor bana bakmadı düzgün diye ağlarlar. tam hak ettikleri muamele bu. çoluğuna çocuğuna para var doktorlukta diye tıp yazdırırsan hastaneye gidince o muameleye razı olacaksın |
sanırım yaşları küçük daha, halen her şeyi ben bilirim, ov ye çok coolum ailem mal cahil
çomarland de bir gün daha, anadolu çomarı gibi ifadelerle cool gözüktüklerini sanıyorlar :D kendi aileleri cahil olabilir, umurumda da değil kendi ailelerine ne söylüyorlarsa söylesinler ama başkalarının ailelerine laf atıyorlar, neymiş kadın kendisine ne kadar sıralaman demiş 22k demiş kadında bir şey anlamamış :D egoya bak kadın kendisini kızına koca adayı olarak görüyormuş :D komik valla ama oluyor bu yaşta bunlar |
Genelleme yaparken neye dikkat edeyim ? Genelleme yapıyorum işte haha Ayrıca bunu deyince ben nasıl vizyonsuz ve cahil oluyorum sen biraz realist olsana
|
Hocam bu insanlar ailesine cahil diyince ne kazanıyorlar anlamıyorum
|
Hocam sen aptal mısın?tıpa sövdüm mü yazıda? tıp hakkında tek bir kötü şey geçmiyor.Ben sadece bu orta yaşlıların tıp sevdası nerden geliyor diyorum.Zaten hiç uzanamadığı ciğere mundar diyenlerden olmadım sen rahat ol.Dediğin gibi tıpa söven biri de diş yazmaz.
|
Burada düşmanlıkları var Cerrahpaşa Hacettepe gitsen bile onların gözünde hayatını aylık beş bin lira sabit maaşa harcamış ineksindir. Takma kafana, doğru yoldasın.
|
İster inan ister inanma "bizim kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedik" diye bir laf var türkçede.
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|