Şimdi Ara

BİR TIP UĞRUNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AĞRI İBRAHİM ÇEÇENE GİTMEK İÇİN BİLE YANAN TUTUŞANLARI GÖRÜYORUM 20-25K YAPMISSIN AMA AĞRIDA OKUYOSUN KAFKASDA OKUYOSUN BİR TIP UĞRUNA DEĞER Mİ O KADAR UZAKLARA GİTMEK? MEMLEKETİMİZİN HER TARAFI GÜZEL AMA İYİ SIRALAMA YAPAN DA ONA GÖRE YERDE OKUMALI BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 17 Ağustos 2018; 1:15:49 >

• Gerekli emeği verip şanssızlık yaşayanlar var farkında mısın?
    Buralarda çok yeni degilsin sen 1-2 yıldır görüyorum seni belki kullaniyorsundur bayadir bilemem ama senden çok daha fazla emek veren dostlarım var ben de dahil.
    Gerçekten dostum dediğim bir adam var 22 yasinda ben de 21 yaşındayım.
    Biz temelimiz yokken sıfırdan başladık bu yola 4 yilimizi verdik kimsenin desteğini almadan maddi zorluklar cekerek kitap almakta zorlanarak.Yine de biz tyt de 110+ aytde 75+ oynuyorduk her denemede. ilk 3k garanti diyorduk o da obp atar diye
    Ama ne oldu bak çok şükür hedeflerimize ulaştık o diste ben tıpta ama 1 sene boyunca sabitledigimiz netleri yapamadık
    Yani kardeşim anlayacağın o ki gerçekten hedefi olan bir insan oturur her seyden fedakarlık eder alır kitabı çalışır sonra cerrahpasa,ege girer diyemezsin.
    Obp yüzünden 97 ortlu temel liseli 3k daki adamla aramda sadece 3 fen sorusu var sence emek vermemiş mi oluyorum bu yüzden?
    4 yılımı verdim gözlerimi bozdum psikolojimi bozdum hayatımın içine ettim ve dusuk obp ve 3 fen sorusu yüzünden senin egitim icin can atan adam kriterine girmiyorum öyle mi?
    Ne kadar da düşüncesiz bir insanmışsın sen.Umarım bu yaşadıklarım ileride senin başına gelmez tüm emeklerini kat ve kat alırsın hayat neden böyle demezsin.
    Hâlâ anlamiyorsun.Madem o kadar hacettepe capa cerrahpasa önemli, neden TUS 1.si Yozgat Bozok tiptan cikiyor?

Anlayin artik bunu girdigimiz sacma sapalak sinav sistemiyle yerlestigimiz yerlerin alakasi yok.

Her bolum -tip muhendislik vesaire-kendi sinavini yapmalıdır ve o bölüme yetenegi olani almalidir.
  • Çoğu insanın tıp ugruna gençliği çürüyor dandirik kampüslerde eşek bağlasan durmaz bazı yerlerde cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 16 Ağustos 2018; 23:40:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candarr77

Çoğu insanın tıp ugruna gençliği çürüyor dandirik kampüslerde eşek bağlasan durmaz bazı yerlerde cidden

Gerçekten hayali için eğitimi için okuyan bir insan için senin tabirinle dandirik,esek baglasan durmayacak gibi kampuslerin önemi yoktur kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz olmuş.....

İnsanlara saygı duyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya ve doğusuna gitmeyin zaten. Tıp veya mühendislik veya aklınıza gelen her türlü bölüm için geçerli. Mezuna kalın yine gitmeyin. Gerçi artık çok geç bu mesaj için de
  • birileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreli01

Gereksiz olmuş.....

İnsanlara saygı duyun.
    GEREKLİ VE GEREKSİZ BURDA Bİ KONU TARTIŞIYORUZ KARDEŞ SAYGILI OL SENDE...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

AĞRI İBRAHİM ÇEÇENE GİTMEK İÇİN BİLE YANAN TUTUŞANLARI GÖRÜYORUM 20-25K YAPMISSIN AMA AĞRIDA OKUYOSUN KAFKASDA OKUYOSUN BİR TIP UĞRUNA DEĞER Mİ GENÇLER?

Bunu söylüyorsan zaten hiçbir şey anlayamamışsın kardeşim.Yaşın kaç sınava kac kez girdin bilmiyorum pek de önemli değil bunlar önemli olan neler yaşadığın,ne zorluklar çektiğin bu hayatta.Yazdığına göre bu hayat sana daha o tokatı atmamış ama merak etme atar yakında.Dünya boş boş vakit harcanacak,sadece eglenilecek bir yer değil kaçyaşına gelmissin bunun farkında ol.Idealist ol.Senin bahsettiğin Ağrı tıpa bu işe sıfırdan başlayıp maddi durumu olmadığı için ne ilkokul ne lisede temel oluşturamamış 3-4kez mezuna kalmış insanlar gidicek daha nicesi.
    Bu sadece tıp için geçerli değil.Bir amacın olmalı bu hayatta ot gibi yasamayacaksin.
    Gerçekten bir hayali,bir hedefi olan insan her şeyi göze alır.Ailesinden ayrılır,kız arkadaşını kaybeder,maddi olarak zorluğunu çekeceğini bildiği halde bu riskin altına yatar.
    Sen gelmissin x universitesinde okunur mu diyorsun.
    Hayali olan insan onun yolunda ölür be! Haberin var mı senin aslanım?

• Sen neden bu kadar heyecanlısın ya her konuda?Bi sakin olm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingtheNazgul

quote:

Çoğu insanın tıp ugruna gençliği çürüyor dandirik kampüslerde eşek bağlasan durmaz bazı yerlerde cidden

Gerçekten hayali için eğitimi için okuyan bir insan için senin tabirinle dandirik,esek baglasan durmayacak gibi kampuslerin önemi yoktur kardeşim

Alıntıları Göster
    o kadar egitim icin can atan adam o ünilere düsmez cerrahpaşa ege marmara vsde okur zaten

• Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Hayatın gerçeklerinin farkında değilsiniz herhalde. Herkes fakir çok çalışır iyi yerlere girer ütopyasında. Her dizide filmde bu işlenir zaten. Ama gerçekler böyle değil. Yapan var mı, tabi ki var ama eğitimin bu denli özelleştiği bir çağda giderek imkansızlaşıyor

Bu forumda gördüğüm en talihsiz mesaj olabilir.

• Ne imkanı acık liseden kazandım ben kardeşim fenden önce de 400 taban puanlı anadoludaydım

internette imkan dolu kitaplar bile baya yeterli düzeyde

• Neden hocam

• KingtheNazgul kullanıcısına yanıt
    Kardes benimle aslanli felan konusmani tavsiye etmem sen ne biliyosunda benim hayatim hakkinda konusuyosun??

Ben de sandım ki gündüzleri işe gidip inşaatlarda sürünüp gece ders çalıştınız. Öyle bir söylüyorsunuz ki

Tebrik ederim ne diyim

• quote:

o kadar egitim icin can atan adam o ünilere düsmez cerrahpaşa ege marmara vsde okur zaten

Gerekli emeği verip şanssızlık yaşayanlar var farkında mısın?
    Buralarda çok yeni degilsin sen 1-2 yıldır görüyorum seni belki kullaniyorsundur bayadir bilemem ama senden çok daha fazla emek veren dostlarım var ben de dahil.
    Gerçekten dostum dediğim bir adam var 22 yasinda ben de 21 yaşındayım.
    Biz temelimiz yokken sıfırdan başladık bu yola 4 yilimizi verdik kimsenin desteğini almadan maddi zorluklar cekerek kitap almakta zorlanarak.Yine de biz tyt de 110+ aytde 75+ oynuyorduk her denemede. ilk 3k garanti diyorduk o da obp atar diye
    Ama ne oldu bak çok şükür hedeflerimize ulaştık o diste ben tıpta ama 1 sene boyunca sabitledigimiz netleri yapamadık
    Yani kardeşim anlayacağın o ki gerçekten hedefi olan bir insan oturur her seyden fedakarlık eder alır kitabı çalışır sonra cerrahpasa,ege girer diyemezsin.
    Obp yüzünden 97 ortlu temel liseli 3k daki adamla aramda sadece 3 fen sorusu var sence emek vermemiş mi oluyorum bu yüzden?
    4 yılımı verdim gözlerimi bozdum psikolojimi bozdum hayatımın içine ettim ve dusuk obp ve 3 fen sorusu yüzünden senin egitim icin can atan adam kriterine girmiyorum öyle mi?
    Ne kadar da düşüncesiz bir insanmışsın sen.Umarım bu yaşadıklarım ileride senin başına gelmez tüm emeklerini kat ve kat alırsın hayat neden böyle demezsin.

Hâlâ anlamiyorsun.Madem o kadar hacettepe capa cerrahpasa önemli, neden TUS 1.si Yozgat Bozok tiptan cikiyor?

Anlayin artik bunu girdigimiz sacma sapalak sinav sistemiyle yerlestigimiz yerlerin alakasi yok.

Her bolum -tip muhendislik vesaire-kendi sinavini yapmalıdır ve o bölüme yetenegi olani almalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Ağustos 2018; 0:38:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.