< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 17 Ağustos 2018; 1:15:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 17 Ağustos 2018; 1:15:49 > |
Gerçekten hayali için eğitimi için okuyan bir insan için senin tabirinle dandirik,esek baglasan durmayacak gibi kampuslerin önemi yoktur kardeşim
|
Gerekli emeği verip şanssızlık yaşayanlar var farkında mısın?
Buralarda çok yeni degilsin sen 1-2 yıldır görüyorum seni belki kullaniyorsundur bayadir bilemem ama senden çok daha fazla emek veren dostlarım var ben de dahil. Gerçekten dostum dediğim bir adam var 22 yasinda ben de 21 yaşındayım. Biz temelimiz yokken sıfırdan başladık bu yola 4 yilimizi verdik kimsenin desteğini almadan maddi zorluklar cekerek kitap almakta zorlanarak.Yine de biz tyt de 110+ aytde 75+ oynuyorduk her denemede. ilk 3k garanti diyorduk o da obp atar diye Ama ne oldu bak çok şükür hedeflerimize ulaştık o diste ben tıpta ama 1 sene boyunca sabitledigimiz netleri yapamadık Yani kardeşim anlayacağın o ki gerçekten hedefi olan bir insan oturur her seyden fedakarlık eder alır kitabı çalışır sonra cerrahpasa,ege girer diyemezsin. Obp yüzünden 97 ortlu temel liseli 3k daki adamla aramda sadece 3 fen sorusu var sence emek vermemiş mi oluyorum bu yüzden? 4 yılımı verdim gözlerimi bozdum psikolojimi bozdum hayatımın içine ettim ve dusuk obp ve 3 fen sorusu yüzünden senin egitim icin can atan adam kriterine girmiyorum öyle mi? Ne kadar da düşüncesiz bir insanmışsın sen.Umarım bu yaşadıklarım ileride senin başına gelmez tüm emeklerini kat ve kat alırsın hayat neden böyle demezsin. |
Hâlâ anlamiyorsun.Madem o kadar hacettepe capa cerrahpasa önemli, neden TUS 1.si Yozgat Bozok tiptan cikiyor?
Anlayin artik bunu girdigimiz sacma sapalak sinav sistemiyle yerlestigimiz yerlerin alakasi yok. Her bolum -tip muhendislik vesaire-kendi sinavini yapmalıdır ve o bölüme yetenegi olani almalidir. |
Hayatın gerçeklerinin farkında değilsiniz herhalde. Herkes fakir çok çalışır iyi yerlere girer ütopyasında. Her dizide filmde bu işlenir zaten. Ama gerçekler böyle değil. Yapan var mı, tabi ki var ama eğitimin bu denli özelleştiği bir çağda giderek imkansızlaşıyor
|
Ben de sandım ki gündüzleri işe gidip inşaatlarda sürünüp gece ders çalıştınız. Öyle bir söylüyorsunuz ki
Tebrik ederim ne diyim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 16 Ağustos 2018; 23:40:13 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Ağustos 2018; 0:38:51 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |