Şimdi Ara

BİR TIP UĞRUNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baba biz de hukuka giremiyoruz sözelciler olarak bizi söyle bizi de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu diye ötekileştiriyorsunuz insanları sonra bunlar neden böyle orası kötü amaç ne yani hayatında hiç bulunmadığın yer hakkında nasıl bu kadar kesin yargıları savunabiliyorsun amacın ülkeyi daha çokmu ikiye bölmek ayrımcılık bilincini arttırmak mı

• dücimanuel D kullanıcısına yanıt
    Hukukcular tam olarak ne yapar ne eder hangi dersleri islerler pek konuya hakim degilim.

Ama tahminimce hukukta ezber onemli ve sozelcilerin de ezberi iyidir.

Fakat bir de şu var hukukcular birilerini savunurken analitik zekalarini kullaniyorlarmis yani bu da matematikle alakali.Yani bu benim iddiam degil boyle bir sey duydum.Uniye gectikten sonra matla alakalari devam ediyor mu bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Hukukcular tam olarak ne yapar ne eder hangi dersleri islerler pek konuya hakim degilim.

Ama tahminimce hukukta ezber onemli ve sozelcilerin de ezberi iyidir.

Fakat bir de şu var hukukcular birilerini savunurken analitik zekalarini kullaniyorlarmis yani bu da matematikle alakali.Yani bu benim iddiam degil boyle bir sey duydum.Uniye gectikten sonra matla alakalari devam ediyor mu bilemiyorum.
    Uruk kaçıncı senen bu senin dostum
  • Tytde matematik var işte :) 1999dan evvel sözelmiş zaten ya o zamanki avukatlar savunamıyor muydu neyse kardeşim neyimiz doğru ki bunlar doğru olsun

• AhmetD* kullanıcısına yanıt
    3 kez girdim sinava.

Simdi birileri gelir,kazanan nasil kazaniyor,onlar mat fizigini gelistirmiyor mu tarzi cumleler kurar.

Universitede benim hicbir isime yaramayan bu bilgileri niye ogrenmek zorundayım,unide bunlar kullanilmiyorsa oraya secme yapilirken niye bu konudaki yetenek olculuyor?

Benim kafam fizige bir turlu basmadi.Mat yine hadi zorlayınca gelisem bir sey.Fizigin oyle oldugunu dusunmuyorum.

Ben fakulteye daha yakin olan alanlardan yuksek net yaparken,adam biyolojiden 4 yanlis da yapsa tipa gidecek.Eee gitsin bakalım neler yasayacak?

• Anlıyorum reis haklısın bu sene tıp a girme ihtimalin ne durumda inşallah girersin
    22k.

%1 filan herhalde sansim.Agri da listemde.

• Ben eğitimleri kattıkları konusunda bir şey demedim tus bireysel basarı inekleyen kapar zaten 1. Liği zeka da etkiler illa dedigim olay kötü ünilerde zaman gecirmek sadece tıp oldugu icin ( mekan acısından)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BENCE AĞRIYA GİRERSİN İMKANLARI NASIL OLUR BİLMİYORUM AMA O YÜZDEN BU KONUYU AÇTIM ZATEN DEĞER Mİ DİYE KÖTÜLEMEK İÇİN DEĞİL UZAK YER SONUÇTA İNSAN BİR ACABA EDER YANİ
  • KingtheNazgul kullanıcısına yanıt
    Geleli tam 1 sene olmustur hocam 1 sene calıstım sanssızlık yasasam 1 sene daha denerdim olurdu 2 sene sanssızlık zaten %0.001 ihtmal gibi bisey

Emek veren vardır ama bilincsiz calısan da bi haylı çok veya calıstıgını sanıp aslında çalışmayan bi gün 10 saat kasıp 2 gün yatanlar vs

Gerisinde haklısın bişey diyemem o konularda sistemin saçmalığı o da

Biraz fazla sert ,düşüncesiz olabilirim özür dilerim çoğu yerde haklısın güzel yazmıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 17 Ağustos 2018; 1:11:10 >
  • 4SenedeTıpKazanan kullanıcısına yanıt

• Uruk cok haklısın dedigin doğru ama sisteme kızarak bi yere de gelemiyoruz maalesef biraz kafanda yapamam fizik diye düşündün bence kuantum fiziginin ayrıntısını islemlerini yapmıyoruz sonucta orta düzey bi fizik halledebilirdin bence bazı konular vardır mesela yapamam dersin takıntı olusur sonra yapamazsın bi daha

• KingtheNazgul kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım.

Kaldı ki sınav anında olumsuzluk yaşayanları unutuyorsunuz. Benim sınavda başım dönmüştü. Bildiğiniz son 1 saatimi çöpe atmıştım ygsye girdiğimde. Tüm sene çalış çalış sırf sınav anında yaşadığın aksilikten dolayı emeklerin boşa gitsin.

Sanıyorsunuz ki sınav sadece bilgiyi ve çalışmayı ölçüyor. Hayır sizin psikolojinizi de ölçüyor. Ne kadar soğukkanlı olduğunuzu, ne kadar hızlı olduğunuzu da ölçüyor. Bu yüzden kimse gerçekten emeklerinin karşılığını alamıyor zaten. İlk 100deki adam bile daha iyisini hak ediyordur emin olun.

• 4SenedeTıpKazanan kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun benim de pek iyi geçmemişti çözerken baskası cozuyodu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 17 Ağustos 2018; 1:15:30 >
    Ben fikrimi söyledim saygısızlık etmedim buna bile tahammulunuz yoksa benim size diyecek hicbir şeyim kalmıyor.

SAYGILAR....

Size bir soru sormak isterim. Adana sizce nasıl bir şehir?

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Dışardan gelen için çok güzel, pişman olunmayacak bir yer. Üniversitenin birçok imkanı da var.

• Tıp için doğuya değil gerekirse uzak doğuya giderim.

• +1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.