|
Bildirim
|
Bende üni okumak için orduya gittim yurtta kaldığım mahalle gençleri hergün öğrencileri tehtit ediyordu. Taki sıra arkadaşımla bana gelip 1 kamyon dayak yemelerine kadar.
Ordu dan rize tarafına gezmeye gittik bisikletle tur yaparken susuz kaldık demlikle çay satıyorlardı bi tepede 1 demlik çaya 4 yıl önce 45 tl istemişlerdi. Konya ya gittim aracım bozuldu tamirciye girdim 200 tl lik masrafı 800 tl ye halletti. El mahkum yaptırdık. Ankara da askerlik yaptım çarşıda asker olduğumuzu anlayan her esnaf 10 lira koyuyordu fiyatlara. Tabi bazıları da ücretsiz yemek felan veriyordu markette aldıklarımızı ödüyorlardı felan. Bilecikte Acemi birliğindeyken 1 termal eşofmana 120 tl istemişlerdi. Ve daha nice örnekler verebilirim. Ülkemin insanı böyle. Egesi güneyi doğusu kuzeyi felan yok yani. Bizim huyumuz suyumuz bu... |
Tamam Anadolulu.
|
karadenize git orda da selam verince almıyorlar.
|
Anadolu çomarlarina köpek çekeceksin ayağının altını öperler o zaman, kibar olduğun zaman küçük görüyorlar veya muhtaç olacaksın ki tek yapabildikleri şey olan düşmüşe yardım etme misyonunu yerine getirsinler, başka bir şey bekleme
|
Chp ye oy veren yerler kötülenmiş özellikle.
|
Trakyalılar ülkedeki en zararsız kesimdir. Genelde göçmenler.
Bizimkilere laf sokuşturmayın, bu çok yanlış bi yaklaşım. |
Anadolunun kurnazlığı kadar değil. Kendim egeliyim. Askerliği edirnede yaptım işim gereği konya ve ağrıda çalıştım. Birçok ili de gezdim. Bunların içinde en beğendiğim yer Edirne oldu. Kimse kimseye karışmıyor. Hiç tanımadığın biriyle sohbet edebiliyorsun kimse seni kazıklamaya çalışmıyor. Bu anadolunun insanları yok mu nasıl adamın donuna kadar alırız onun peşinde. Yıllarca tecrübe ettim. Çıkarı olmayan senden kazanmayacak olan selam bile vermez anadoluda.
|
Daha kız çocuğuna miras vermeyenler gelip Trakyalılari kötülüyor..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 17 Nisan 2020; 14:54:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|