Şimdi Ara

trakya ve ege insanının kibirli olması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gölköyü biliyorum orayada gittim. Güzel yerdi. Ben Fatsa mandıra mahallesindeki kyk yurdunun sokağından bahsediyorum.. Sadece çocuklar değilki. 2 gün sonra bize küfür edenleri çağırdığımız zaman (bize küfreden gençler 8 10 kişi 18 yaşlarındaydılar) 32 yaşında adamlar geldi :D
    25 27 yaşında adamlar geldi :D... Tabi durum öyle olunca bütün kyk yurdu mahalleye indi mahalleyi yakacaktık sonra çekildiler. Ayıptı ama yaptıkları. O yüzden ben türkiye'de en kötü en berbat ve türklere düşman yer neresi deseler fatsa mandıra mahallesi derim.
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Torunlarımıza anlatacak bir dünya bırakırsak oda olur :D
  • Türkiye'de bütün bölgeleri gezmiş ve belli bir süre yaşamış biri olarak diyebileceğim tek şey bu ülkede kibirsiz bir şehir yok. Azıcık bi tarafı kalkan artistleniyor net.
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Dünyayı bilmem ama bu gidişle sadece borç senetleri miras bırakacağız sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak bencede :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Gölköyü biliyorum orayada gittim. Güzel yerdi. Ben Fatsa mandıra mahallesindeki kyk yurdunun sokağından bahsediyorum.. Sadece çocuklar değilki. 2 gün sonra bize küfür edenleri çağırdığımız zaman (bize küfreden gençler 8 10 kişi 18 yaşlarındaydılar) 32 yaşında adamlar geldi :D
    25 27 yaşında adamlar geldi :D... Tabi durum öyle olunca bütün kyk yurdu mahalleye indi mahalleyi yakacaktık sonra çekildiler. Ayıptı ama yaptıkları. O yüzden ben türkiye'de en kötü en berbat ve türklere düşman yer neresi deseler fatsa mandıra mahallesi derim.
    Doğrudur. Memleketim olduğundan dolayı iyi bilirim. Fatsa tarafları coğrafi olarak ne kadar güzel olsada, insanı bakımından garip bir yerdir.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    chp li kadar basiniza tas dussun emi

• izayoi kullanıcısına yanıt
    peki çok bilmiş...

Adam İslamdan önce ölmüş onu ne gerekçe ile yakacak?

Ehli kitaba inanmak önemli bol keseden cehenneme insan yollamak değil.
  • Puhahaha bende izmirliyim ve ege harici insanların senin söylediğin şekil olduğunu düşünüyorum. Hadi bakalım
  • burak_bt kullanıcısına yanıt
    Sizin başınıza da ak partili kadar daş düşsün.
    Ak partili daha çok ya...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.