Şimdi Ara

trakya ve ege insanının kibirli olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Doğuya gitsek 1dk yasatmazsiniz Trakya ya gelip çalışabiliyorsunuz Trakya kızları ile evleniyor ve onların mirasını alıyorsunuz ama lafa geldiğinde Trakya kötü insanı kötü.
    Bunlar işten anlamaz anca inşaatta hebele hübele amelelik yapar,sonra ekmek yediği memleketi beğenmezler
    kopekler bile yemek yediği kaba pislemiyor ama bunlar kopekten beter
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ben gördügümü söylüyorum keyfimden uydurmadım ya
    burada haklısın
    onların mirasına kalmadık
  • İnsanları genellemek çok yanlış bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    sen ne saçmalıyorsun yahu ne ekmek yemesi ? asıl oranın esnafı bizim sayemizde ekmek yiyor ögrenciyiz orada yemesine içmesine ulaşımına kalmasına dünyanın parası gidiyor şimdi kim kimin ekmegini yiyor söyle bakalım ?
    Ben lafta değil bire bir yaşadım sırf annem le kurtçe konuştum diye butun elemanların yanına gidip benim hakkımda ileri geri konuşup çevirmediği dolap kalmadı.
    Diyecek çok şey varda deymez .
    Birde demiş sin doğuya gitsek dk bizi odururler .
    Hayatında askerlik dışında kaç kere doğuya gittin de boyle net konuşuyor sun .
    Bizim kızlarla evlenip butun miraslarına konuyor sunuz demiş sin. Sizin paranız da malınızda gozumuz yok alllah daha çok versin. Tamamen uydurup uydurup yazmış sın suleyman gibi.
    Gelip burda çalışıyorum adam gibi ne ayrımcılık ne ırçılık yapmadan herkesin duşuncesine yaşam şekline saygı duyarak aynı şeyi karşı taraf tanda beklerim .
    Tek bayrak altında bir sürü dil din kultur var umarım bazı insanlar bir gun bunun farkına varırlar.
    Siz duzgun yazdığınız için cvp yazdım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 18 Nisan 2020; 6:40:45 >
  • Çok sevdiğim 2 yer. İnsanlarıylada fazlaca içli dışlıyım. En ufak bir yanlışlarını görmedim.

Bebenin biri kim bilir ne yapmıştırda selamını almamışlardır.
  • izmirde selam mi almiyolar?
    yuhh
    ben istanbuldan izmire gidince bile gozle gorulur insan farkini anliyorum bu gercek bisey
    adres soruyorum bi cay ismarlamadigi kaliyor
    istanbulda bjkde bi tekele ya da atakoy 11. kisimda simit satan adama adres sorsana bi cesaretin varsa

• Egeyi bilmemde konuyu trakya göçmenleri basmış
    Bu forumda baya varlar, ben şahsen bu zamana kadar trakyalı birisiyle anlaşmışlığım yok
    Adamlar parayı çok seviyor ve aşırı derecede cimriler
    Egoist, parayı seven bir kültürleri var şahsen trakyalı göçmen artık ne haltsa sevmiyorum
    Bu forumda da baya mevcut
  • konuyu dün şikayet ettim ama hala giden giden yok,sözde dh adminleri taraf tutmuyor,bir şey derdim de ban yemeye değmez
  • Doğuyu veya mevcut iktidari eleştirsek hemen ban atarsınız ama böyle trakya veya egeyi kötüleyen konuları es geçiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Anadolu çomarlarina köpek çekeceksin ayağının altını öperler o zaman, kibar olduğun zaman küçük görüyorlar veya muhtaç olacaksın ki tek yapabildikleri şey olan düşmüşe yardım etme misyonunu yerine getirsinler, başka bir şey bekleme
    Harika cevap hocam,

Levent kircanin skeci var aklima o geldi

• 24 senedir yazlığımızın olması sebebiyle tekirdağ'a giderim. tekirdağ'ın insanları öyle kibirli insanlar filan değil.

genelleme yapmak kötüdür.
  • Edirneliyim o iş öyle değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Bizde selam yok, o dil bize uzak. Sadece > MERHABA < var KAPİŞ
    O dil bize uzak diyorsun ama merhaba da Arapça bir kelime koçum. Önce bunu öğren ondan sonra konuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

konuyu dün şikayet ettim ama hala giden giden yok,sözde dh adminleri taraf tutmuyor,bir şey derdim de ban yemeye değmez
    Ağla.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

O dil bize uzak diyorsun ama merhaba da Arapça bir kelime koçum. Önce bunu öğren ondan sonra konuş.

Alıntıları Göster
    Sen öldün, son duani et
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Alıntıları Göster
    Yahudiler de Şalom Aleykom - Aleykom Şalom diye selam alıp verirler. İbranicenin ilk harfi elaftır Arapça’nın ise elif. Arkadaşlar biz birbirimizi Arap, Müslüman, Hristiyan, Ortadoğulu, Avrupalı diye ayırıyoruz ancak bana göre Roma İmparatorluğunun tamamı yani Kuzey Afrika, Ortadoğu, Anadolu ve Avrupa tamamen aynı kültüre sahip birbirine çok yakın coğrafyalar öyle ki biz Müslümanlar, Yahudiler ve Hristiyanlar iç içe olan ve kesişen kültürlere sahibiz. Özellikle semavi dinlere mensup insanların birbirlerini ayırması bana çok saçma geliyor bütün dinler Ortadoğu din geleneğine ait ve aynı bokun laciverdi. Suriye ve Britanya bana çok uzak gelmiyor zira ikisi de zamanında tek bir güç tarafından yönetilebilecek kadar yakındılar bu iki coğrafya da aynı peygamberlere, aynı hikayelere inanıp çocuklarının isimlerini(İbrahim, İsa, İshak vs.) aynı koyuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.