Şimdi Ara

TÜRK ERKEKLERİMİ /YABANCI ERKEKLERMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRK ERKEKLERİMİ /YABANCI ERKEKLERMİ

(En Son Oy Tarihi: 25.12.2010)
Giriş

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

ne kadar tipsiz varsa türkiyededir ne kadar yakışıklı varsa gene türkiyededir

aynen katılıyorum
  • abi benim kız arkadaşım yabancıları türklere tercih ediyomuş napıyım ben yaaaaaaaa
  • % 46 lık bir oyu hangi dangalak verdi anlamıyorum. kızlar verdi ise milliyetçiliginden erkekler verdiyse cinsiyetinden şüphe etmek lazım kız arkadaşım için düzenledim diyosun bırak gitsin o iti
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_arslan

tabi yabancıların içinde italyanlarda var(dürüst olun)

italyan diyosan türkler de yakışıklıdır ozaman çünkü türkler ve italyanlar birbirlerine çok benzerler (dürüst ol)
  • T harflerinden korkar oldum sizin yüzünüzden..
  • metinT'nin saygıdeğer görüşlerini bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

ne kadar tipsiz varsa türkiyededir ne kadar yakışıklı varsa gene türkiyededir

doğru
  •  TÜRK ERKEKLERİMİ /YABANCI ERKEKLERMİ

• bu konu daha sonra hortlartmak için favorilerimdeydi
  • Bu T lerin hepsi mi böyle
  • bizde alaymız artis boş boş rollerdeyiz çok salak durumuna düşüyoruz ama haberimiz yok en azından benim gözlemlerim bu yönde
  • Valla doruyu söylersek genel olarak yabancılar daha yakışıklı Türklerde birton apaçi tip olduğu için eher onları çıkarırsak Türkler daha yakışıklı.
  • Türk erkekleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanJan_09

Bu T lerin hepsi mi böyle

Bütün T'ler mi kadınlara karşı
  • Kız olsam Türkleri tercih ederdim ama hepsini değil. Her Türk erkeği iyi değildir. Modern Güçlü ve Zeki bir erkek olmasını isterdim heralde. Italyanlar veya Ingiliz erkekler de iyidir heralde. Ama arkadaştan duydum Ingiliz kızlar genelde zencilerle takılırmıs. Ingilizlerinki küçük oldugu içinmiş sanırım
  • İTALYAYI UNUTTUNUZ GALİBA?
  • topmusun
  • Her yer apaçi/kro/özenti kaynarken cevaplaması pek bi' kolay soru olmuş.
  • tabiikide türk erkekleri tamam tipi kayıklar var ama bir o kadarda yakışıklılar var ki anket onu gösteriyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.