Şimdi Ara

TÜRK ERKEKLERİMİ /YABANCI ERKEKLERMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRK ERKEKLERİMİ /YABANCI ERKEKLERMİ

(En Son Oy Tarihi: 25.12.2010)
Giriş
  • blööö türkler mutasyona uğramış gibi kesin bi şeyler yamuluo
    arada bi kaç tane vardır belki bilmiorm
  • onu bırakın da yabancı kızların Türk kızlarından güzel oldukları kesin
  • Metin 2 bu da..
  • italyanlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

onu bırakın da yabancı kızların Türk kızlarından güzel oldukları kesin

verebiliiteleri yüksek
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

ya arkadaşlar bende çok kıl var bu iimiyani amcam filan da çok kıllıdır hatta bazen derim ona bu kıllarla ne yapçez filan die o da gurula söler kılsız erkek olurmu yaw diebenim mesela bacaklar ayı gibidir

• quote:

Orjinalden alıntı: Zyx

T harflerinden korkar oldum sizin yüzünüzden..
    />

Doğru söze ne denir MetinG bu işlerden anlar ona sormak lazım.
  • Aradaki 7 farkı bulun..

• Zenci
  • birader ne sen şekilsin ya

kız arkadaşı yabancı erkekleri tercih ediyormuş. olum bu kız ilk fırsatta sana boynuzu takacak söyleyim. zenciler için ne düşünüyor bi de onu sor ?
  • ben bugune dek böyle bişey dusunmedim hani hangisi daha güzel deseniz bayanlar için birşeyler yazabilirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_arslan

tabi yabancıların içinde italyanlarda var(dürüst olun)

bana bir bulgar kizi soylemisti !

"erkekleriniz cok yakisikli , italyan erkeklerine benziyorsunuz . ama kizlariniz cok kisa ve sisman . sizi hak etmiyorlar ve cok simariklar"

bulgar bile cozmus
  • Buyrun

BİRİ TÜRK BİRİ İTALYAN

• quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

Buyrun

BİRİ TÜRK BİRİ İTALYAN

kiz olsam delpiero derdim

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

Buyrun

BİRİ TÜRK BİRİ İTALYAN

kiz olsam delpiero derdim

Del Piero

• harbiden del piero karizma yahu
  • bu herifteki yakisiklilik hangi yabancida var be ????? ama yabancilarinda hakkini yemiyelim bence bizden biraz daha fazla yakisiklilar

• Tabiki yabancı kızları :D Ama kız dedimmi finlandiyaya rusyaya bakmıyacan kendimi bildim bileli bir görüşüm vardır Arap kızları çok güzeldir bu teroimde beni hiç yanıltmadı bir arap ülkesindeki kadınlara baktım bu ne lan dedim cennet gibi ama kızlar abartmıyorum aşırıı güzeller Allah arapları seviyor ne deyim :d ünyanın tadını onlar çıkarıyor zenginlik onlarda böyle kızlardan 10 tane alıp evleniyolar evleri desen saray gibi altları petrol mübarek hiç bitmiyor
    Neyse konu nerdden nereye geldi Türk erkekleri beş para etmez bende dahil:D zaten Türk kızlarınında ne kadar özenti oldugunu bilirsiniz tabiki yabancı erkekleri ama bu siteye takılanlar türk erkeği oldugu için sonuç öyle olacaktır diye düğşünüyorum ama bunun örneğini beyazda gördük yabancı bir kadın geldiğinde carmen electra geldiğinde herhangi bir taciz felan olmuyor bir bayan konuk oldugunda beyazın şakaları dışında ama josh holloway mı dır nedir o bi geldi bizim kızların adama bi tecavüz etmediği kaldı ahh ahh öyle yakışıklı olsaydım ne olurdu sarı saçlı yeşil gözlü olsaydım çok mu şey istiyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

Tabiki yabancı kızları :D Ama kız dedimmi finlandiyaya rusyaya bakmıyacan kendimi bildim bileli bir görüşüm vardır Arap kızları çok güzeldir bu teroimde beni hiç yanıltmadı bir arap ülkesindeki kadınlara baktım bu ne lan dedim cennet gibi ama kızlar abartmıyorum aşırıı güzeller Allah arapları seviyor ne deyim :d ünyanın tadını onlar çıkarıyor zenginlik onlarda böyle kızlardan 10 tane alıp evleniyolar evleri desen saray gibi altları petrol mübarek hiç bitmiyor
    Neyse konu nerdden nereye geldi Türk erkekleri beş para etmez bende dahil:D zaten Türk kızlarınında ne kadar özenti oldugunu bilirsiniz tabiki yabancı erkekleri ama bu siteye takılanlar türk erkeği oldugu için sonuç öyle olacaktır diye düğşünüyorum ama bunun örneğini beyazda gördük yabancı bir kadın geldiğinde carmen electra geldiğinde herhangi bir taciz felan olmuyor bir bayan konuk oldugunda beyazın şakaları dışında ama josh holloway mı dır nedir o bi geldi bizim kızların adama bi tecavüz etmediği kaldı ahh ahh öyle yakışıklı olsaydım ne olurdu sarı saçlı yeşil gözlü olsaydım çok mu şey istiyorum?

dostum haklısın arap kızları acayip güzeller yuvarlak hatlı vucutları var hele o gözler o gözler yokmu süperler valla .

ybancı erkek diyosunuzda arkadaşlar peki tamam kabul ediyorumda yabancı kızlar niye türklere geliyo ozaman onlar tipsizmi seviyolar valla ben onu bunu bilmem yabancı bi sitede görmüştüm ankette turkiye 2. sıradaydı ahada buldumhttp://www.bestandworst.com/r/114372.htm
    bu sitenin anketleri meşurdur heee öyle dandik bi site değil yani zaten anket sitesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: t_arslan

katılıyorum abi biz karizmatiğiz gerçekten ben anketi kız arkadaşım için yaptım zaten kendisi yabancı diye tutturuyoda

Türk Kızları kendilerine Baksın Bence Hepsi Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı Sanıyor Geçen Yaz Rusyaya gittim Allahıma Gidinde Hatun Görün abi Böle hepsi Havalıda Değil...Rusçayı Kaptım 2 ayda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.