Şimdi Ara

türk erkeklerini boykot ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mekselina_1981

burada herkes türk kızlarına karşı bir cephe almış ama en küçük bir fırsatta bir kız size pas verse hemen peşinden koşarsınız
    eğer sizin aklınız fikriniz belden aşşağı olmasaydı kızlarda o sizin boykot ettiğiniz şeyleri yapmazdı (diyelimki kızlar sizin boykot ettiğinz şeyleri yaptı)
    türk kızlarının yabacı erkekleri tercih etmesinin sebebi onların daha çok yalnız aşkı istemeleridir (şahsen benim tercihimde yabancı erkeklerdir)

diyelimki bir kız sizlerin istediği herşeyi sevgi anlamında veriyor çoğu türk erkeği eminimki hemen aldatmayı tercih edecektir işte bu yabacı erkeklerde yoktur
    bunlardan dolayı türk erkeklerini boykot ediyorum
    yazzık size

1- Yabancıların aşk kavramının içinde cinsel ilişkide vardır.
    2- Yabancılarda aldatma diyen bir kavramda yoktu bence arada istisnalar çıkıyor. eninle beraberken bile başkasıyla beraber olabilir, ilişkiye girebilir. Yabancı erkekte bence kız arkadaşını kıskanma diye birşey yoktur.
    3- Sizde erkeklere önyargılı olarak yaklaşıyorsunuz. Her erkek kızla belden aşağı ilişki için çıkarlar için beraber olmaz. Ama siz kızlar üstün başarı göstererek gidipte sizinle beldan aşağı ilişki yaşamak isteyen lavukları buluyorsunuz.
    4- Gerçektende Türk kızları kendilerini bulunmaz mhint kumaşı zannediyorlar. Burunları birkarşı havada.

• bu ne kavga ya asıl yanlış olan insanların türk kızları ya da türk erkekleri olarak sınıflandırılmasıdır. sanki hiç istisna yokmuş gibi tüm erkekler aynı kefeye konulamaz tabi ki aynı durum kızlar içinde geçerli.
    bir kızın birkaç türk erkeğinden ağzı yandı diye tüm türk erkekleri kötüdür diyebilmesi erkeklerede aynı şeyi diyebilme hakkı veriyor. ortalıkta birbirini seven birbirine sadık mutlu yüzlerce binlerce çift var bunlar türk erkeği yada kızı değil mi?
  • Türk erkekleri salak diil de ondan sevmiyonuz
    Turistlerin hastasıyım bilhassa rusun kölesiyim
  • Benim bildiğim yabancı erkekler sekse daha düşkünler. Bu Dünya üzerinde en romantik erkek Türk erkekleri, bunu ben söylemiyorum ülkelerinde kendi erkeklerini son derece soğuk, ilgisiz bulan diğer ülkelerden gelen kızlar söylüyor, çeşit çeşit insan türü var belki size hep o tabir ettiğiniz şekildekiler rastgeliyordur, ama bu Türk erkeklerinin hepsinin gözü dönmüş, aç yamyamlar gibi dolaşan tipler olduğunu ispatlamaz. Zamanımızda kızlar aldı başını gidiyor, bakalım nereye varacak bu yolların sonu? Belki duymuşsunuz veya bir yerden tanık olmuşsunuzdur 16-17 yaşlarındaki kızların muhhabbetlerine "-senin ali n'oldu? -Ben altı çocukla çıkıyorum kızım kiki. -O da bir şey mi? Ben bir gecede iki çocuğu idare ettim" şeklindeki muhabbetleri yapan, etrafındakileri hiç takmadan hareket eden, bazen kendini bile umursamayan kızlar ve hatta o belden aşağısına düşkün diyerek tabir ettiğiniz erkeklerin nasıl ilgisini çekerim diye uğraşan kızlar, işte bu kızlar ileride anne olduklarında nasıl bir çocuk yetiştirecekler, nasıl bir nesil meydana getirecekler acaba (?) çok merak ediyorum.

*Bu yazımın hiç bir gerikafacılık tabirne giren bir yanı yoktur, sadece genel ahlak ve erdemlerimizden git gide uzaklaşıyoruz ama kimimiz farkında kimimiz de değil.

• ben genelleme yaıorum turk kızlarının al birini vur ötekine
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

bu ne kavga ya asıl yanlış olan insanların türk kızları ya da türk erkekleri olarak sınıflandırılmasıdır. sanki hiç istisna yokmuş gibi tüm erkekler aynı kefeye konulamaz tabi ki aynı durum kızlar içinde geçerli.
    bir kızın birkaç türk erkeğinden ağzı yandı diye tüm türk erkekleri kötüdür diyebilmesi erkeklerede aynı şeyi diyebilme hakkı veriyor. ortalıkta birbirini seven birbirine sadık mutlu yüzlerce binlerce çift var bunlar türk erkeği yada kızı değil mi?

teşekkürler

• ee napalım yani gel türk kızı ile beraber ol die yalvarıyoz sanki git sni ancak rus kızları çeker yada ihtiyacına cvp verir diyelim
    quote:

Türk erkekleri salak diil de ondan sevmiyonuz
    Turistlerin hastasıyım bilhassa rusun kölesiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17_Ocak

ya kendinizi bulunmaz hint kumaşı zannetmeseniz herşey düzelecek , elalem yabancı memleketlerden Türk erkekleriyle vuruşmaya geliyor , senin dediğine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmannn

ben genelleme yaıorum turk kızlarının al birini vur ötekine

bravo kardeşim yaşasın ruslarla alman kızları

• quote:

ben genelleme yaıorum turk kızlarının al birini vur ötekine

sabrımın sınırlarını zorlama istersen sen bi türk kızı kadar olamamışsın türk kızı gibisi var mı ki bide değer kıymet bilmiyonuz size iii bi rus kızı lazım demi burnunuz sürtsün bi de aklınız başına gelsin
  • quote:

quote:

bu ne kavga ya asıl yanlış olan insanların türk kızları ya da türk erkekleri olarak sınıflandırılmasıdır. sanki hiç istisna yokmuş gibi tüm erkekler aynı kefeye konulamaz tabi ki aynı durum kızlar içinde geçerli.

teşekkürler

bi de tesekkir ediyon senin yaptığın zaten o

• bu kızlar mal mıdır nedir ya?? anlayamıyorum bunları

bakın gerçekten seven bir erkek bel aşağısını maşağısını düşünmez yürekten sever ama ya sonrası
    - o sevdiği kız onu yüz üstü bırakır çeker gider teklifini kabul etmez
    hatta 5 yıldır sevse bile ona teklif ettiğinde onu aşağılar hakaret eder bana olduğu gibi...
    understand? bakalım kim boykot eilmeli.senin zaten yazından belli türk kızlarının ne olduğu...

kızlar da sanıyor erkekler hep belaşağısıyla ilgileniyor...ha ha ha güleyim bariiiiii..
  • quote:

sabrımın sınırlarını zorlama istersen sen bi türk kızı kadar olamamışsın türk kızı gibisi var mı ki bide değer kıymet bilmiyonuz size iii bi rus kızı lazım demi burnunuz sürtsün bi de aklınız başına gelsin

angora_s sakin ol yaw o ole dedi diye niye bu kadar kızıyonn
  • herşeyi bir yana koyun ve doğruyu söyleyin kaç kişi bir rus ya da alman kızı ile beraber oldu.
    sexapalite, güzellik, maddi olan herşey bir yana kaç kişi gerçekten yabancı bir kızı tam anlamıyla tanıdı???
  • bırakın böyle basit çekişmeli...herşeyden önce insan olun!

biz erkeklerdede kendini bilmezler var, kızlardada...

Ben türk kızları dururken gidipte başkalarına bakmam...İki tarafta birbirinin kıymetini bilmeli!
  • quote:

quote:

teşekkürler

yav seninde hemen iki lafa cücügün gevşedi yav hemi öyle diyon hemi böyle diyon

seni bu akılla çoook gandırırlar çook

• ya bu erkek milleti değilmi hepsi aynı bunların...

sen gel bakiim böle yamacıma doğru bi...
  • eeeeee bak yine kızlar kıskırtüü
  • quote:

yav seninde hemen iki lafa cücügün gevşedi yav hemi öyle diyon hemi böyle diyon

seni bu akılla çoook gandırırlar çook

merak etme kızları yeteri kadar tanıyorum çok kaliteli olduğuna inandığım bir çok kız arkadaşım var ve 3 yıldır sürmekte olan ciddi seviyeli bir ilişkim var.
    kandırılan kandırmak için harekete geçen olmuştur hep
  • quote:

angora_s sakin ol yaw o ole dedi diye niye bu kadar kızıyonn

napayım ya insanı sinirlendiriyolar o mahluk benim gibi bi türk kızı bulsunda öpsün başına koysun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.