Şimdi Ara

türk erkeklerini boykot ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada herkes türk kızlarına karşı bir cephe almış ama en küçük bir fırsatta bir kız size pas verse hemen peşinden koşarsınız
    eğer sizin aklınız fikriniz belden aşşağı olmasaydı kızlarda o sizin boykot ettiğiniz şeyleri yapmazdı (diyelimki kızlar sizin boykot ettiğinz şeyleri yaptı)
    türk kızlarının yabacı erkekleri tercih etmesinin sebebi onların daha çok yalnız aşkı istemeleridir (şahsen benim tercihimde yabancı erkeklerdir)

diyelimki bir kız sizlerin istediği herşeyi sevgi anlamında veriyor çoğu türk erkeği eminimki hemen aldatmayı tercih edecektir işte bu yabacı erkeklerde yoktur
    bunlardan dolayı türk erkeklerini boykot ediyorum
    yazzık size

• ya kimi kandırıyoruz!! nedir bu boykot yeminleri

aynaya bakalım derim..ne kadınlar
    ne de erkekler boykot edemez
    hepimiz birbirimize muhtacız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işte_öyle_biri -- 9 Ağustos 2005, 16:09:15 >
  • 11 in karesi 121 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVolkan -- 9 Ağustos 2005, 16:21:58 >
  • sunu unutma hanfendi türk erkegi herzaman kızlara gore daha sadık ve baglıdır....arada cürükte cıksa türk erkegi sizin gibi elbise gibi sevgili degistirme amacı tasımaz...sizin gibi saman altından su yurutmez....kızların artık guvensizliginden dolayı forum boyleeee
  • Genelleme yapmak kesinlikle çok yanlış, nice Türk erkeği vardır ki ölene kadar sever, nice Türk kızı vardır ki ölene kadar sever...
    Ama kimileri vardır ki çeşitli çirkin şeyleri yapar. Genelleme asla yapılmamalı

Bu dahil tüm genellemeler yanlıştır diyorum :)(anlayana)
  • yahu sen ne bakıyorsun bacım onların öyle dediklerine.

beyin göçünden sonra şimdide bu çıktı başımıza.

bunca vatan evladı yandım allah derken ...
  • adam olsaydınız onunuze gelen erkegi denemek amacıyla aynı anda 4 5 erkege kuyruk sallmazdınız
  • quote:

elalem yabancı memleketlerden Türk erkekleriyle vuruşmaya geliyor ,

bu nedir ya

• Bu konudaki kullanıcılar: ZombieW_FireBlast, ensar, hitmannn, mekselina_1981, tehlike, 17_Ocak, SaintEagle

quote:

türk kızlarının yabacı erkekleri tercih etmesinin sebebi onların daha çok yalnız aşkı istemeleridir (şahsen benim tercihimde yabancı erkeklerdir)

Yok daha neler

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmannn

adam olsaydınız onunuze gelen erkegi denemek amacıyla aynı anda 4 5 erkege kuyruk sallmazdınız

ahlaksız herif
  • quote:

eğer sizin aklınız fikriniz belden aşşağı olmasaydı

bunu diyorsun sonrada yabancı erkekleri tercih ettğini soluyorsun

EKLEME:::

GENELLEME YAPMAYIN BIRININ YAPTIĞINI HERKSE MALETMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 9 Ağustos 2005, 15:57:24 >
  • Bizde türk kızlarını lıyoruz güzzelim rus kızları warken türkü napayım
  • Valla benim gördüğüm benim bakış açımdan yani

onların daha çok yalnız aşkı istemeleridir.. Onların aşk yapma anlayışı ortada...
  • quote:

adam olsaydınız onunuze gelen erkegi denemek amacıyla aynı anda 4 5 erkege kuyruk sallmazdınız

bişi desem burda kavga çıkacak yazılarınıza dikkat edin hiç oldu mu şimdi bu yazdığın

• dogru sozu duyunca ahlaksız diosun.yukardakiş yazında sen dedin kızlar hemen iki kuyruk sallasa soyle oluosunuz die....sizin amacınızda denemek mi yatıo milleti...ne o oyle kuyruk sallama olayı..sen ahlaksız diosun bana saygı duyarım ama once çuvaldızı kendine batır
  • sevdiğim bir söz wardır. "make love to me" anlamı okadarda aşkla sevgiyle alakalı deildir
  • oyle olmasının sebebi sizsiniz sen de cıktığın biri olmasına rağmen erkekleri kıskırmak ıcın kım bılır nası kıyafetler giyion butun kızlar büle sonra bizde tahrik olunca suclu biz oluoz bizi kışkırtmayıııııııııın
  • quote:

biraz daha edebli olun

bulunmaz hint kumaşı olan aşktır aşk
    siz asıl başka bir şeyi arzu ettiğiniz için sanki hiç mümküün olmayacakmış gibi kızları bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz biz sanmıyoruz

bence fesat dusunuyon vurusmak diyince neden aklına baska seyler geliyoki

AYRICA sen fakesin belki de erkeksindir bizi oyalıyon
  • sevdiğim bir söz wardır. "make love to me" anlamı okadarda aşkla sevgiyle alakalı deildir

We're making love by Wednesday falan kötü bi anlam ifade ediyo olsa gerek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sexy boi

oyle olmasının sebebi sizsiniz sen de cıktığın biri olmasına rağmen erkekleri kıskırmak ıcın kım bılır nası kıyafetler giyion butun kızlar büle sonra bizde tahrik olunca suclu biz oluoz bizi kışkırtmayıııııııııın

tamam güzel görünmek için giyiyoruz daha çok erkekler için güzel olmak istiyoruz ama bazıları sınırı çok aşıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.