Tamamı Türk geliştiricilerden oluşan ekibimizin, Unity oyun motoru kullanılarak, 5 aylık çalışma , 110Bin satırın üzerinde kod sonrasında yayına alabilmiştir. FPS türündeki oyunda 5 level, farklı silah ve bomba seçimleri bulunmakta. Oyunda detay çalışılmıştır. Örnek vermek gerekirse karakter yürüdüğü zemine göre farklı ayak sesleri oyuncuya sunulmaktadır. Hiçbir level birbirini tekrar etmez, her birinde farklı bir görev üzerinde başarı sağlamak gerekmektedir.
Certain Games olarak 2016 yılı sonunda birbirinden faklı tarzda 8 uygulama ile toplamda 3 milyon indirme barajını aşmayı hedefliyoruz.
Bu hedefe ulaşma noktasında sizlerin de desteğini rica ederiz. Oyuna dair eleştirileriniz ayrıca gelişimi için bizlere yol haritası çizecektir.
Arkadaşlar öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun, umarım hayal ettiğinizden daha fazlasını başarırsınız! :) Oyunu oynadım ve sitenizi inceledim, izninizle yorumlara geçeyim :)
* Oyunu 5 ayda tamamlamış olmanız ciddi bir başarı. Ekibinizin kaç kişiden oluştuğunu bilmiyorum ama üretim potansiyeliniz güçlü görünüyor. Tabii kalabalık bir ekipseniz karlılığı ayarlamak biraz zor olacaktır.
** Heyecanlı ve tutkulu olmak bu işlerde en önemli kaldıraç oluyor. Sitenize bakınca heyecanlı olduğunuz anlaşılıyor :) Ama 1 yılda 3 milyon oyuncuya ulaşmak bana gerçekçi gelmedi. Tabii ki umarım yanılırım ve siz sansasyonel bir başarıya imza atarsınız. Bunun nedenini siz kendiniz yaşayarak göreceksiniz; ama sakın yılmayın. Naçizane tavsiyem: PR için insanüstü çaba harcayın ve eleştirilere hızlı çözümler üretmeye gayret edin. Takım üyelerinizin resmini, felsefenizi yansıtın. Oyunu yorumladığınız videolar çekin; hatta mümkünse kanaat önderi olabilecek insanlar da olsun o videolarda. İnsanlara kendinizi tanıtın, ne kadar tutkulu olduğunuzu ve özendiğinizi anlasınlar :)
*** Sitenin Türkçe olmaması konusunda eleştiri alacağınızı tahmin ediyorum. Ayrıca sosyal medya da bu işin olmazsa olmazı. Belki vardır ama ben sitede göremedim.
**** Çok iddialı olmaktansa çok neşeli olun :) Çünkü "Best Games" tarzı iddialar geçici, eğlenceli sözler kalıcı olur. Komik videolar çekebilirsiniz mesela, insanlar sizin onları eğlendirebildiğinizi görsünler :) Bunlar ne alaka demeyin, bu işlerde ürün kadar sosyal yönünüz ve pazarlamanız da çok çok önemli.
***** Son olarak da lütfen turn rate sensivity'i en az iki kat arttırın!! Dönene kadar panik yaşıyor insan :D :D
Arkadaşlar tekrar tebrikler, umarım Certain Games küresel bir oyuncu kitlesini yakalar ve ülkeye güzel bir armağan olur. Sizden güzel haberler bekliyoruz!!
Yorumlarınız için çok teşekkürler...
Oyunu genel anlamda başarılı bulsam da içerik kısmında bazı yetersizlikler söz konusu. Bir inceleme videosu ile değerlendirdim.