Şimdi Ara

Dota'daki güncellemelerin oyunu batırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan iki ay önce yaklaşık 2150 solo mmrım vardı oynadık falan filan biraz kötüydüm bir ara benden kaynaklanan sebeplerden dolayı 1800'e kadar geriledim daha sonra bir hafta bıraktım oyunu oynamadım mmr 1100 e düşmüştü sok oldum nasıl olurdu ? sonra arkadaşa sordum steam ceza veriyor dedi korsan bir oyun oynarsan tespit ettiklerinde anlam veremedim ama eyvallah dedim sonra bu lanet olası 6.82 geldi nasıl olsa MMR'ı toparlarım diyordum ne kadar solo ranked maça girsem çok iyi oynamama rağmen takımda DOTA'yı geçtim hayatında bilgisayar oyunu oynadığından şüphe ettiğim tipler geldi buldu 800'e kadar düştüm inanın arkadaşlar o süre içinde 80 maç yaptıysam 75'nde mükemmel oynamışımdır ama bu 6.82'de OP heroların daha da OP'laşması sayesinde EARLY game'de üstünlük kurmamıza rağmen rakibin her maçta fix aldığı void,pa gibi adamlar sayesinde oyunu çeviriyor olması oyundan soğuttu. Barathrum özellikle kesinlikle nerf yemeli
    şarjın cd'si düşmüş sürekli şarj atıyor voidde ulti koyuyor serisini alıyor oyun gg bu nasıl iştir anlamak mümkün değil hadi rankı geçtim parti mmrım iyi kendi takımımla girince zaten ama böyle olması oyundan soğuttu buna bir çözüm gelmeli.

• 800 mmr, barat op okumayın...
    Yazdıkların hakkında da söylenecek tek birşey var, noob olmanın şuçlusu valve değil, sensin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ben noobum ben kötüyüm benden çok daha kötü oynayan bir kişinin biliyorum tanıyorum standart olarak aynı hero (bloodseeker) oynarak 2800 mmr a sahip olması onun pro olduğu anlamına mı geliyor.Saçmalıyorsun dostum. Demeye çalıştığım mmr oyunda iyi olduğunu göstermez bende her maç op hero alırsam bende yüksek mmr sahibi olurum ama sıkılıyorum bir heroyu 2 kere alınca. MMR'a göre gamerlık değerlendirmek saçma.
  • Tamam MMR %100 nasıl oynadığını göstermez zaten ancak oyunda gerçekten op bir hero yok, sadece fazla kasmış hero var. Mid veya latede sana sorun çıkaracak heroyu earlyde ezemiyorsan bu senin suçun valvenin değil. Karşındaki heronun potansiyelini, neler yapacaklarını bilmiyorsan veya umursamıyorsan yenilmen gayet normal
  • Arkadaşının korsan oyun oynayınca mmr düşüyor yalanını uydurduğu organını tebrik etmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda op hero şuan için yok ama kasarsa durduramayacağın herolar var. Bloodseeker varsa karşında tp taşı yanında, barath varsa linkeln çıkabilirsin bm de olabilir. Void varsa takımından birinin eul kasması zor olmasa gerek ya da 5 kişi void ulti aç 5imizi de al chronoya deyip beklememek gerek. Bunlar yazdıklarına göre verdiğim cevaplar.

Ha gerçekten karşı takıma göre oynamaya çalışıp da takımın kötüyse ona lafım yok. Çünkü rank sisteminde oyun sonunda yanına gelen kişilerin rankına baktığında seninle hemen hemen aynıdır. Ama 800'e kadar indiysen muhtemelen yeni başlayan kişilere denk geliyorsundur orda da zaten yapacak pek bişey yok. Takımı ya sen sırtlayacaksın ya da oyundakileri sen yöneteceksin.
  • Op dediğin heroyu kendin al üst üste 5 maç anlaşılıyor aslında arkadaşların demek istediği.Mesela meepo benim favori herom .17-18 e kadar vladmir+aghanim rahat çıkarsam zor tutarlar daha sonrada.Ama yeri geliyo karşıda sağlam pudge varsa bir gankle alıyor beni kastırtmıyor.Olay işte orda.Kastırtmayacaksın
  • Son güncellemelerdeki kötü, anlamsız, saçma olan tek şey Lina'nın Aghanim Update Damage'inin kaldırılmasıdır
  • ah bayılıyorum şuna, mmr önemli değil. züğürt tesellisi istediğin kadar reddet, 5500 üstüne kadar mmr farkediyor, önemli. iyi olduğunu gösteriyor.
    mükemmel oynamışsın ama 800 mmr, he canım he. asıl 2500 mmr'ın altında olanlar hayatında oyun oynamamış gibi olduklarını hissediyorum, ve sen 800'e düşmüşsün. bence oyun seni aşağı çekmiyor gerçekten yeteneksizsin.
    her oyun random atıp 6000 mmr üstüne olan adamlar var, mazeret uydurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 15 Aralık 2014; 19:05:42 >
  • Vay be 800.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar düşük olabilmekte yetenek aslında herkes başaramaz
  • nasıl becerdin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Son güncellemelerdeki kötü, anlamsız, saçma olan tek şey Lina'nın Aghanim Update Damage'inin kaldırılmasıdır

magical hasar olarak 1250 vuruyordu, ekstra magic resisti olmayan karakterlere 937,5 damage vuruyordu. anti mageye, huskara işlemiyordu.
    şuanda 950 vuruyor fakat Pure damage, direk içinde hissettiriyor, üstüne deli dana gibi koşan bkbli carrylere tek vuruşta yarı hp bırakıyor. bunun kaldırılmış hali neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Son güncellemelerdeki kötü, anlamsız, saçma olan tek şey Lina'nın Aghanim Update Damage'inin kaldırılmasıdır

magical hasar olarak 1250 vuruyordu, ekstra magic resisti olmayan karakterlere 937,5 damage vuruyordu. anti mageye, huskara işlemiyordu.
    şuanda 950 vuruyor fakat Pure damage, direk içinde hissettiriyor, üstüne deli dana gibi koşan bkbli carrylere tek vuruşta yarı hp bırakıyor. bunun kaldırılmış hali neresi?

Eteral ile çalışıyor mu hala ?

• quote:

quote:

quote:

Aghanim kasacan üstüne etheral kasacan ve lina oynayacaksın? seninki slark ultisine gelen değişikliği buff yerine nerf diye düşünen elemana benzedi.

• quote:

quote:

quote:

bence de abartı oluyor aghanim ve ethereal, sırf ultiye bağlı bir hero oluyorsun, daha iyi carry buildleri var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aghanim kasacan üstüne etheral kasacan ve lina oynayacaksın? seninki slark ultisine gelen değişikliği buff yerine nerf diye düşünen elemana benzedi.

Bu ikisinin üzerine Refresher kasıp 15/40dan oyun çevirdiğim oldu

• Abi ne deseniz haklısınız benim hatalarım da illaha oluyordur.Ama kendi takımımla girdiğim maçlarda mutlak zafer alıyoruz ve iyide oynuyorum bunu açıklayın sadece belki iyi bir takım oyuncusuyum ama solo oyuncu değilim bilmiyorum. Sorumluluk alamadığımdan da oluyordur.
  • Yeni bir hesapla başla dediğin kadar iyiysen bir sonraki hesabında mmr'ın 3600 üstü olur
  • radileo kullanıcısına yanıt
    Diğer takım üyelerinden daha iyi olduğun, ve oyunu tek başına kazandırabilecek seviyede olduğun sürece MMR'ını düzenli şekilde yükseltirsin. Ta ki senin yeteneklerin diğer herkes ile eşitlenene kadar. Eğer Son 100-200 maçında MMR'ında çok büyük düşüş ve azalma olmuyor en fazla 300 puan inip 300 puan çıkıyorsan hakettiğin yerdesindir.

Takımınla girdiğin oyunları kazanmanın önemli bir sebebi komünikasyon ve birlikte hareket etmeniz sayesinde rakip takıma karşı avantaj elde etmenizdir. Karşı takımdaki oyuncular bireysel açıdan sizden daha yetenekli bile olsa 5 , 4'ten her zaman üstündür ve oyunu kazanır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.