Şimdi Ara

Dota'daki güncellemelerin oyunu batırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DotakuTV

5 , 4'ten her zaman üstündür

Ortalık karışık hocam almasınlar sizi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotakuTV

Diğer takım üyelerinden daha iyi olduğun, ve oyunu tek başına kazandırabilecek seviyede olduğun sürece MMR'ını düzenli şekilde yükseltirsin. Ta ki senin yeteneklerin diğer herkes ile eşitlenene kadar. Eğer Son 100-200 maçında MMR'ında çok büyük düşüş ve azalma olmuyor en fazla 300 puan inip 300 puan çıkıyorsan hakettiğin yerdesindir.

Takımınla girdiğin oyunları kazanmanın önemli bir sebebi komünikasyon ve birlikte hareket etmeniz sayesinde rakip takıma karşı avantaj elde etmenizdir. Karşı takımdaki oyuncular bireysel açıdan sizden daha yetenekli bile olsa 5 , 4'ten her zaman üstündür ve oyunu kazanır.

dostum bizde takımla giriyoruz ortalama takımda ortalama mmr 4000 civarı karşımızada hep 5li takımlar geliyor.
    yukarıdaki arkadaşada diyeceğim şu rank oyunlar öyle her zaman oynanacak oyunlar değildir dostum en iyi heronu alırsın eksiksiz oynamaya çalışırsın zaten rankın yükselir normal matchmaking hala aktif günde 3 oyun oynasam 1 ranked 2 si normaldir 3400 civarı mmrim var embesillerde gelse arada çok kaliteli, oyuncularda geliyor

• samimi yorum ister misin?

sen bir süre dota 2 oynama ve sadece stream izle. Özellikle "mükemmelim" veya "iyiyim" dediğin heroları. Sonra problemini anlarsın. Olay sadece iyi oynamak değil aynı zamanda düzgünde oynamak. Sen istediğin kadar iyi oyna. Çarpışmalara düzgün bir pozisyonda giremiyor veya yeteneklerini düzgün zamanlarda kullanamıyorsan sen ölmesen bile başkaları ölür.

Mesela merak ediyorum? düşmanın (atıyorum void) levelına bakıp, ultinin cd sini aklında tutuyor musun?
    Karşının itemları kontrol ediyor musun?
    Manalarına bakıp, ona göre hesap yapıyor musun?
    Kendi takım arkadaşlarının manasına dikkat ediyor musun? Bazen yanındaki adamın manası olmaz gereksiz yere dalarsın. sonrada "niye skill atmıyo" dersin..
    Oyunun durumuna göre item buildi değiştiriyor musun?
    iyi kasamıyorsan yaptığın item buildi değiştiriyor musun? iyi kastıysan değiştiriyor musun?
    Kill peşinde koşacağım derken gold kaybın oluyor mu? kötü ve iyi oyunlarındaki dakikada kastığın gold miktarı nedir? (oyun sonunda gösterilen).. En ufak fırsatlarda gold kasmalısın.
    Düşman oyuncularının yerlerini minimapte gördüğünde biraz olsun aklında tutup, ona göre hareket ediyor musun? (ne bileyim. bazen top da 3 kişi görüyoruz 5sn sonra herkes kaybuluyor. Altdaki carry korkup geri kaçıyor... Ulan 5ss tamam da adamlar kendi ormanında belliki.. )

bu ve benzeri şeyleri çözdüğünde (yalandan bildiğinde değil) sen istemesende mmr yükselir. Olay sadece yeteneklerini düzgün kullanıp, iyi oynamak değil. Oyunu takip edip akılda tutmayınca bazı şeyleri elde patlıyor bir çok şey. Sonrası zaten zamanla gelişir. Refleksler vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

samimi yorum ister misin?

sen bir süre dota 2 oynama ve sadece stream izle. Özellikle "mükemmelim" veya "iyiyim" dediğin heroları. Sonra problemini anlarsın. Olay sadece iyi oynamak değil aynı zamanda düzgünde oynamak. Sen istediğin kadar iyi oyna. Çarpışmalara düzgün bir pozisyonda giremiyor veya yeteneklerini düzgün zamanlarda kullanamıyorsan sen ölmesen bile başkaları ölür.

Mesela merak ediyorum? düşmanın (atıyorum void) levelına bakıp, ultinin cd sini aklında tutuyor musun?
    Karşının itemları kontrol ediyor musun?
    Manalarına bakıp, ona göre hesap yapıyor musun?
    Kendi takım arkadaşlarının manasına dikkat ediyor musun? Bazen yanındaki adamın manası olmaz gereksiz yere dalarsın. sonrada "niye skill atmıyo" dersin..
    Oyunun durumuna göre item buildi değiştiriyor musun?
    iyi kasamıyorsan yaptığın item buildi değiştiriyor musun? iyi kastıysan değiştiriyor musun?
    Kill peşinde koşacağım derken gold kaybın oluyor mu? kötü ve iyi oyunlarındaki dakikada kastığın gold miktarı nedir? (oyun sonunda gösterilen).. En ufak fırsatlarda gold kasmalısın.
    Düşman oyuncularının yerlerini minimapte gördüğünde biraz olsun aklında tutup, ona göre hareket ediyor musun? (ne bileyim. bazen top da 3 kişi görüyoruz 5sn sonra herkes kaybuluyor. Altdaki carry korkup geri kaçıyor... Ulan 5ss tamam da adamlar kendi ormanında belliki.. )

bu ve benzeri şeyleri çözdüğünde (yalandan bildiğinde değil) sen istemesende mmr yükselir. Olay sadece yeteneklerini düzgün kullanıp, iyi oynamak değil. Oyunu takip edip akılda tutmayınca bazı şeyleri elde patlıyor bir çok şey. Sonrası zaten zamanla gelişir. Refleksler vs.

arkadaş eksiksiz özetlemiş.

• Gargemelus kullanıcısına yanıt
    Yararlı ve kaliteli bir cevap teşekkürler :)
  • op hero yoktur ot hero vardır.
  • Voidin ,pa'nın başını early'de ezin bişey yapamaz diyenler cidden saçmalıyor.Şu comeback saçmalığı oldukça bu herolar hep op olarak kalacak.Daha dün 1 e 10 giden void bizim takımda serisi olan birini bala g*te öldürüp bi anda 6 slot oluverdi ve aldı oyunu.Alınan serinin takımına da gitmesi de cidden ayrı saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 19 Aralık 2014; 13:15:57 >
  • Yazdıklarının pek bir mantığı yok açıkçasını söylemek gerekirse.Benim 3.5k mmr'ım var,ciddi anlamda tryhard olmadığımıda burada bilen kişiler olmasına rağmen bana düşük geliyor,biraz kendime yediremiyorum ama 800 ? Ciddi bir sıkıntı var burada,dotabuff atabilirsen ciddi şekilde yorum atabilirim.Özellikle all chat'ten yazdıklarını çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Voidin ,pa'nın başını early'de ezin bişey yapamaz diyenler cidden saçmalıyor.Şu comeback saçmalığı oldukça bu herolar hep op olarak kalacak.Daha dün 1 e 10 giden void bizim takımda serisi olan birini bala g*te öldürüp bi anda 6 slot oluverdi ve aldı oyunu.Alınan serinin takımına da gitmesi de cidden ayrı saçmalık.

hemen win ratelere bakıyoruz,

Faceless Void 50.68% 6,778,690 2.41
    Phantom Assassin 51.08% 15,889,063 2.71

%100 win rateleri olmadığına göre earlyde ezin birşey yapamaz diyenler şaçmalamıyor, 1e10 giden voide oyun verenler şaçmalıyor...
  • 6.82'de bıraktım. Memnunum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.