Şimdi Ara

Türk geliştiricilerden MOBİL korku oyunu (FREE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gorseller baya iyi gozukuyo tebrikler. Eve gittigmde indiricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusal2010 Y kullanıcısına yanıt
    Kontroller zor gibi geldi oyunun başında feneri sabit tutamıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Gorseller baya iyi gozukuyo tebrikler. Eve gittigmde indiricem

Desteğiniz için teşekkür ederiz!
  • oyunu ücretsiz yapsaydınız efsane olurdu traffic racer ın başarısını yakalardı. ayrıca reklamlardan daha çok para kazanırdınız.

free versiyon yapmışınız ama bence mantıksız olmuş. direk ücretsiz yapın reklamdan yolunuzu bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

oyunu ücretsiz yapsaydınız efsane olurdu traffic racer ın başarısını yakalardı. ayrıca reklamlardan daha çok para kazanırdınız.

free versiyon yapmışınız ama bence mantıksız olmuş. direk ücretsiz yapın reklamdan yolunuzu bulun.

Teşekkür ederiz, değerli yorumunuzu dikkate alacağız. Hayırlı akşamlar!
  • Teşekkürler.

• hocam öncelikle elinize sağlık. oyunda kontroller çok zor düzeltilse çok daha güzel olur. yeni oyunlar bekliyoruz sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFakeSlimShady

hocam öncelikle elinize sağlık. oyunda kontroller çok zor düzeltilse çok daha güzel olur. yeni oyunlar bekliyoruz sizden.

Kontroller düzeltilecek inşallah. Fakat aynı anda yürüttüğümüz bir çok proje ver. Ayrıca The Fearı IOS'a koymaya uğraşıyoruz. Dolayısıyla kontrolleri düzeltip update etmek biraz zamanımızı alacak gibi görünüyor. Tespitleriniz için teşekkürler. Sizlerin sayesinde projelerimizi büyük bir haz ile sürdürüyoruz. Destekleriniz bizim her şeyimiz. Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusal2010 -- 16 Aralık 2014; 6:59:44 >
  • elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

elinize sağlık

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Oyunumuz The Fear'ın yeni güncellemesini mutlaka denemelisiniz!
  • Guzel gozukuyor deneyecem en kisa zamanda.

• İndiriyorum bakalım

• Hocam elinize sağlık çok güzel gözüküyor hemen indirip bakıyorum 5 yıldızın izi da veriyorum

Ben de ilk oyununu geliştirdim ve bu islere ne kadar emek harcadiginizi az çok tahmin edebiliyorum.

Eliniza sağlık başarılar

• İndiriyorum oyunu. Elinize sağlık.
  • Altima sicirttiniz la bu oyun ne boyle
    2 lirada helali hos olsun devamini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 4 Ocak 2015; 21:26:12 >
  • değişik bi oyun hoşuma gitti güzl ellerinize sağlık
  • O güzel ve değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz! Yeni sitemiz, yeni kadromuz, yeni oyunlar ve yeni uygulamalarla ÇOK YAKINDA sizlerleyiz. Takipte kalın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusal2010 -- 22 Ocak 2015; 2:09:33 >
  • Oyunumuzun bedava versiyonu 10bin indirmeye ulaşmıştı. Destekleriniz için hepinize içten teşekkür ediyoruz!
  • Başarılı bir oyuna benziyor tebrik ederim diğer arkadaşlarında dediği gibi knight legend online gibi bir oyun yaparsanız çok iyi olur başarılarınızın devamını dilerim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.