Şimdi Ara

Turk Guilddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasoar merhaba , oyunda hic guzel muhabbeti olan iyi oynayan Turk Guilddl goremedim . Niyetim sudur burdan ve baska yerlerden toplanan bir Turk Guilddl olusturmak , itiraf etmeliyim suana kadar sadece 67 level Paladin kastim , guilddlm guzeldi cok sevdigim abilerim , ablalarim vardi fakat ne yazikki Raid , item acligina kurban gitti 25 level guild . Simdi demek istedigim Aile gibi bir ortam olusturabilmek , Raid acligini birkenara birakip yeri geldiginde duzenli raid yapmak yeri geldiginde eglemek . Eglenmekten kastim su mesela mountlarla gezi yapmak guzel yerlerde durup fotoraf cekmek yuksek yamaclardan hep beraber atlamak kisacasi WoW'u yasamak biliyorum levelim dolayisiyla raid liderligini yapamam ama bilen birine bu gorrvi verrbilirim guzel bir server belirleyip baslasak guzel olmazmi yeni bir marka yaratmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuards -- 12 Eylül 2011; 18:43:30 >

• Roleplaying serverlarda oynaman daha doğru bence çünkü herkes en iyi dpsi yapmak için uğraşıyor bu bir gerçek
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:49 >
  • Herkes 1 level dan başlıyacak kimsenin goldu vs. olmayacak, 1 level guildimiz olacak tüm dungeonları bir bir bitirecez kendi levellerında, 10 level olduğumuzda premade wsg ab kasıcaz :D
    Tabiri caizse oyunu yalayıp yutacaz öyle kasıcaz 85 e böyle bir ortam oluşturulabilirse seve seve katılırım bir çok güzel macera yaşayabiliriz bu şekilde sanırım.
  • @WirldPrN Yok o guild değil benim ilk girdiğim guildden bassettim.

@Bloodmourne En yüksek DPS'yi yapana ödülmü veriyorlar sadece Ego tatmini , bunu planladığım guild'dede yapabilirler. Guild sadece RP olmayacak sadece böyle insanlar ard ard yaptıkları şeyleri monotonlaşan oyunlarına yeni aktiviteler ekleyecek. Yani gene olacak Ego tatmini anlatabildimmi ?

@Parqual Fintallas Evet güzel olacak eğlenceli olacak katılım olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

@WirldPrN Yok o guild değil benim ilk girdiğim guildden bassettim.

@Bloodmourne En yüksek DPS'yi yapana ödülmü veriyorlar sadece Ego tatmini , bunu planladığım guild'dede yapabilirler. Guild sadece RP olmayacak sadece böyle insanlar ard ard yaptıkları şeyleri monotonlaşan oyunlarına yeni aktiviteler ekleyecek. Yani gene olacak Ego tatmini anlatabildimmi ?

@Parqual Fintallas Evet güzel olacak eğlenceli olacak katılım olursa.

bossların kesilip kesilemeyeceğini dpsler(dps derken rollerden bahsetmiyorum; damage per second olan) belirler yeteri kadar dps yoksa ne kadar uğraşırsan uğraş kesilemez bosslar
  • En iyi dpsi yapamaya çaılşmakta şuç oldu arkadaş. O zaman siz 5k dpsle Firelands kasın ne diyim?
  • Tormintor ben en yuksek dpsyi yapmayinmi dedim neden lafi en kotu yerinden anliyorsunuz
  • quote:

Tormintor ben en yuksek dpsyi yapmayinmi dedim neden lafi en kotu yerinden anliyorsunuz

Sana dediğimi nerden çıkardın? Bu iyi oynayaman dps yapmayanların söyledği bir laftır genellikle onlara ortaya dedim yani ben alınan alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 12 Eylül 2011; 20:52:59 >
  • İyide ben dedimki 3yonlu bir guild olsun yani Rp,PvP,Pve olsun ama herkes bir arada olsun muhabbet olsun
  • Dost, o dediğin şeyleri yapmak isteyen çok kişi gördüm, onlardan biri bendim fakat buna uygun guild pek görmedim. Özellikle TBC çıktıktan sonra pek eğlenceli şeyler yapılamaz oldu. Milletin tek derdi item dizmek. Ucunda son model itemler olmadıkça çoğu kişi toplanıp birşey yapalım demez. Ayrıca Tr guildleri fazla dayanamaz, dağılır kısa süre sonra. İstisna bir iki guild vardır dağılmayan...
  • quote:

Arkadasoar merhaba , oyunda hic guzel muhabbeti olan iyi oynayan Turk Guilddl goremedim . Niyetim sudur burdan ve baska yerlerden toplanan bir Turk Guilddl olusturmak , itiraf etmeliyim suana kadar sadece 67 level Paladin kastim , guilddlm guzeldi cok sevdigim abilerim , ablalarim vardi fakat ne yazikki Raid , item acligina kurban gitti 25 level guild . Simdi demek istedigim Aile gibi bir ortam olusturabilmek , Raid acligini birkenara birakip yeri geldiginde duzenli raid yapmak yeri geldiginde eglemek . Eglenmekten kastim su mesela mountlarla gezi yapmak guzel yerlerde durup fotoraf cekmek yuksek yamaclardan hep beraber atlamak kisacasi WoW'u yasamak biliyorum levelim dolayisiyla raid liderligini yapamam ama bilen birine bu gorrvi verrbilirim guzel bir server belirleyip baslasak guzel olmazmi yeni bir marka yaratmak ?

Yeni olduğun çok açık. Casual takılmak istiyorsun, WoW'u yaşamak istiyorsun, çok güzel bir şey ancak o guildlerin ömrü max. 2 ay oluyor. Arada istisnalar tabi ki vardır, bence sen kendin kurup daha sonra pişman olacağına bu istisna olan guildleri aramaya koyul.

• Hangi serverdan bahsediyorsunuz peki? Hiç kimse server ismi belirtme ihtiyacı duymamış, private server mi yoksa?
  • Private değil , orjinal server kurdum demedim kuralımmı dedim karar alsaydık serveri belirlerdik.
  • Yabanci guildim var norvec isvec bulgaristan uk dan birsuru arkadas trk turk benim. Aradigin butun ozelliklere sahibiz. Yilda bir defa herhangi bir ulkede toplanir egleniriz. Guild masterimiz 23 yasinda isvecli bir bayan oldugundan her raid eglenmek mumkun. Boyle bir guildi kuramazsin topigi baslatan arkadasim. Guildde gmaster officer member herkes aynidir. Herkes birbirini tanidigi icin rank systemi onemsizdir. Ama soyle bir durum varki guildin officer ve gmasteri irl arkadastir. Oyuzden 6 senedir patlamadi ve patlamaz. Guild icinde en son login suresi 2 yil olan adamlar var. Boyle bir guild istiyorsan once dps yapmayi ogren evlat. Ve evet en iyi dpsi ben yapacagim diye calismalisin. Ilk shannox killimizde avrupada 11. Mage olmaya calismak egodur evet ama o listeye girdigin zaman insan kendini guzel hissediyor. Ne bicim 5 yillik bir playersin. Kendinden utanmalisin.
  • Burning legion'da moira vardı.Aaaah ah.Ne insanlar vardı be..
  • Deathwing server'ında 4 level Türk guildimiz var ismi Osmanlı İmparatorluğu.Şuan 3-5 kişiyiz gelmek isteyen olursa bekleriz:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.