Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yeterli bilgi yoktu, okuyanlar okul hakkinda bilgi verirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheBaldwin T kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Ben THKÜ öğrencisiyim.Geçen yıl kazanmışdım.İnşallah Toelf geçersem bölümüme başlıyacağım.Bölümüm Endüstri Ve Sistem Mühendisliği.Üniversitemiz kampüsübde yemekhanesi cafeler otoparkı camisi var.Kampüsün arka tarafında ise havalimanı var.Etimesgut havalimanı diye geçiyor.Ulaşım da çoğu öğrenci banliyo trenleri kullanıyor.Soruların varsa alabilirim.Siz hangi bölüm düşünüyorsunuz???

• oncelikle tskler cevap verdigin icin, makine muh. dusunuyorum simdilik ortam nasil acaba

• Ortam güzel Ama kişiden kişiye değişir.İngilizce hazırlık bahsediyim yoğun geçiyor ama geçmek bana biraz zor geldi.Benim ingilizce seviyesi iyi değildi okula başlamadan.Şimdi seviyem daha iyi.

• kampuste sıkılıyor musunuz

• Bazen ama üniversite güzel bence.Ankara da yaşıyorsanız tercih günlerine gidebilirsiniz.Orada daha fazla bilgi verirler hem de kampüsü görmüş olursun.Okulun 100 den fazla uçağı var.Amerika New York da Vollege College kardeş üniversitemiz.Geçen ay Amerika ya giden arkadaşlarım oldu.Mükemmel diyorlar.Ayrıca bu söylediğim ingilizce hazırlıkda.Bölüme başlayınca gidebilirsin çift diploma alabilirsiniz.Ek olarak Erasmus programları yan dal çift ana dal var.Mezun olunca iş imkanın çok yüksek.Daha bitmedi bölümü bitirdikten sonra yüksek lisans pilotaj thy iş garantili pilot yetiştirme kurs programı var.

• son cumleyi anlamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölümünü yani lisans bölümünü bitirdikten sonra yüksek lisans istersen iş garantili türk hava yollarıyla pilotaj okuyabilirsin.Bizim üniversite 2 yıl boyunca eğitimi verdikten sonra türk haba yollarında yardımcı pilotla işe başlıyorsun.5 ya da 6 yıl sonra da kaptan pilot oluyorsun.Ama yüksek lisans ücreti biraz fazla ama türk hava yollarında pilot olduktan sonra

• cok sagol baya yardimci oldun kanima girdin

• Rica ederim Aklına yine soru gelirse sorabilirsin

• pm atarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.