Şimdi Ara

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
18.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortak dersler de vardır mutlaka.Uzay mühendisliği tek bildiğim uçakla aynı dersleri görmenizdir.Hemen hemen aynıdır yani.İş imkanları da aynı demişdi öğretim hocası Hemen hemen aynı olduğuna göre öenerebilirim.Sadece isminden dolayı puanı çok düşük ve kontejyan çok yüksek olduğu için.2012 ve 2013 puanlara bakın görürsünüz ne kadar yüksek olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhaba, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri(ücretli) Önlisans programı hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Öğrencinin ilerde arz edeceği mesleğinin sektörü olunca ailelerle bu program konusunda haliyle kaygılı lakin Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin buna THY Ek Programı ile anlaşma yaparak istihdam garantisi sağladığına dair bir habere rastladım ve aynı zamanda altında ki yorumda bir o kadar güvenimizi sarstı yorum da ek programın para tuzağı olduğunu yaşayıp ifade edenler olmuştu vs vs.
    Kısacası :) bölümün geleceği, yurdun olmamasından dolayı diğer konaklama masraflarından( Telefonda üniversite yetkilileri öğrencilerin öğretmen evi ve pansiyonlarda konakladığını ifade etti.) ve sizde biliyorsunuzdur ki yetkilinin ifadesine göre belli bir taban puanı yerine öğrencilerin başvuruları ele alınarak bir seviye puanı belirlenmiş bu puan Türk Hava Kurumu Ön Lisans(Ücretli) İzmir il MYO YGS5 Puan Türü 232,000 olarak belirlenmiş benim puanımsa 237. Hatay Turizm OTML' den Diploma Puanım 58. Yetkili bana Meslek Lisesi çıkışlı olmamın diğer başvuranların genelinin düz lise çıkışlı olmasından dolayı avantaj olabileceğinden ama aynı zamanda pek umutlandırmak istemediğini ve başvuruların yoğun olduğunu söyleyince alternatif olarak İzmir Endüstride 225 Puanlı Ücretli ÖnLisans programını yazmayı düşünüyorum ama konu pek bir yeterliliğimiz olmadığından tereddüt ediyorum. Lütfen bu yazdıklarım hakkında detaylı olarak bilgi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

• Öncellikle Thk üniversitesinde iş garantisi yok diye biliyorum lisans ve önlisans ama yüksek lisans Thy vr Thk iş garantili pilotaj bölümü açmış.Mezun ol işin hazır yüksek lisans da eğitim 2 yıl kadar.Fiyatıda güzel 100.000$ Siz merak etmeyin çıkma ihtimali yüksektir.İlk tercihde izmir 2 yıllık yazın ve dediğiniz gibi meslek lisesi daha avantajlı önce sizleri alıyor ösym.Bölüm hakkında pek bilgim yok ama tavsiye ederim.Tanıtım günlerinde sizlere daha ayrıntılı bir şekilde bilgi verirler.Hatta tercihlerde ilk sıralama tam burs yazın 2. Ücretli yazın hiç belli olmaz tam burslu bile çıkar.Birde ingilizceyi çok iyi bilmeniz lazım bu bölümü istiyorsanız.Havacılıkla ilgili tüm bölümler ingilizce şart koşuyor üniversite.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Üstadım önce çok sağol, teşekkür ederim. Güzel bir yere değindiniz hocam; İngilizceme güvenmiyorum. Sizce tercih geldiği takdirde ingilizcemin yetersizliğinden mülakatta elenir miyim? Şuan eklenti olarak tercihler önümde cevabınızı dikkate alarak tercih yapmak istiyorum, saygılarımla.
  • Hocam ingilzceyi 1 ya da 2 yılda halledersiniz kursa gidip ya da yurtdışına çıkarsınız.Size önerim tamburs ilk sırada dursun ondan sonra istediğiniz başka birley varsa onu yazın sonlara doğru ücretli yazın.Ücretli büyük ihtimal çıkar.Ankara da yazabilirsiniz 2 yıllık ya da İzmir.Ankarada ki merkez kampüsde 2 yıllıklar.İngilizce hazırlık okumazsınız bölümde ingilizce ders görürsünüz işe girerken de Thy gibi yerlerde ingilizce iyiyse o zamana kadar rahat girersiniz

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Üniversiteyi bitirdiniz mi hocam bir de hangi bölümdeydiniz

• Thk Üniversitesinde havacılık yönetimi okumak istiyorum acil dönüş yaparsanız sevinirim

• size ulaşabileceğim instagram adresiniz varsa gmail hesabıma yollar mısınız oradan görüşelim isterseniz forumda özel mesaj atamıyorum :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.