Şimdi Ara

#Türk Hava Kurumu Üniversitesi# #S.S.S# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
10
Favori
32.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

quote:

Orijinalden alıntı: YYgtyazici

Ben lise 4 öğrenciyisim. Hedefim THK Pilotaj. İnşallah kazanırım. Aklıma takılan sorular var.

1)Boy sınırı 1.90 diyorlar? Ben 1.89 um ve daha lise 4 üm, hadi okula bu boyla girdim diyelim, üniversite döneminde uzar isem, sınırı geçersem ne oluyor, yani bitiyor mu her şey. Bir de anlamadığım bir şey var okulda 1.90 dan uzun pilotaj öğrencisi hiç yok mu ki?

2)Geçenlerde IFTE ye gittim. Oradaki abi okulu Pilotajı bitirince THY de işin hazır dedi ama okulu bitirmek çok zor dedi. Bu zorluktan kastı ne? Mezun olamayan çok kişi var mı?

3)Bu sene Pilotaj fiyatları 41 bin TL. Benim gireceğim sene (İnşallah girerim) yükselir mi aynı mı kalır, yoksa düşer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

1) girdikten sonra boy uzamasına bakılmaz
    2) Normal üniversite zorluğunda
    3) Tam burslu kazanırsanız ücret diye bir şey yok ama kazanamazanın ilk sene 41 bin sonraki seneler 29bin

Vizeler onumuzdeki hafta. 1. Senem cok heyecanliyim. Nasil olacak sorular bir bilgin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pilotaj'kazananlar burslu burssuz genelde hazırlık okuyorlar mı yoksa geciyorlar mı?

ilotajı 4-5 sene okuduk bitirdik.(1 hazırlık) Yüksek lisans falan olayı nedir.? Nerde yapılır ücreti nedir?

Sen hangi bölümdesin? Ve kacıncı sınıfsın. Burslu musun? Kac sıralamayla girdin kendi bölümüne? Lisede cok mu zekiydin? Cok mu inektin ? (Yanlıs anlama) Lisen iyi miydi.
    Kendini anlatırmısın yani kardesim. Orada hayatın nasıl ge/iyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baron -- 30 Kasım 2013; 15:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

quote:

Orijinalden alıntı: YYgtyazici

Ben lise 4 öğrenciyisim. Hedefim THK Pilotaj. İnşallah kazanırım. Aklıma takılan sorular var.

1)Boy sınırı 1.90 diyorlar? Ben 1.89 um ve daha lise 4 üm, hadi okula bu boyla girdim diyelim, üniversite döneminde uzar isem, sınırı geçersem ne oluyor, yani bitiyor mu her şey. Bir de anlamadığım bir şey var okulda 1.90 dan uzun pilotaj öğrencisi hiç yok mu ki?

2)Geçenlerde IFTE ye gittim. Oradaki abi okulu Pilotajı bitirince THY de işin hazır dedi ama okulu bitirmek çok zor dedi. Bu zorluktan kastı ne? Mezun olamayan çok kişi var mı?

3)Bu sene Pilotaj fiyatları 41 bin TL. Benim gireceğim sene (İnşallah girerim) yükselir mi aynı mı kalır, yoksa düşer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

1) girdikten sonra boy uzamasına bakılmaz
    2) Normal üniversite zorluğunda
    3) Tam burslu kazanırsanız ücret diye bir şey yok ama kazanamazanın ilk sene 41 bin sonraki seneler 29bin

nasıl girdikten sonra 29 bin? öyle bişey yok ki, girdiğin gibi 41 41 41 41 ödenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumenberg -- 15 Aralık 2013; 12:11:36 >

• José kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene sivil havacılık kabin hizmetlerini burslu olarak düşünüyorum, mezun olduktan sonra Pilotaj bölümünde olduğu gibi THY iş garantisi var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

hocam bu sene sivil havacılık kabin hizmetlerini burslu olarak düşünüyorum, mezun olduktan sonra Pilotaj bölümünde olduğu gibi THY iş garantisi var mıdır?

pilotaj bölümü harici hiç bir bölümde iş garantisi yok. pilotajda iş garantisinin de belli şartları var. ama genel olarak eleman ihtiyacı olduğu için iş bulursun bence.
    Hocam merhaba, hedefim pilotaj bölümü ve burslu kazanmak için çalışıyorum malum burssuzun siralaması düştü ve kolaylaştı girmek. Ben burssuz da kazansam hedefim orası olduğu için sorun yok ama sizin bir bilginiz var mı ödemeler hakkında mesela eğitim kredisi tarzı bir şey var mı ? Ve de universitebin ortamı nasıl memnun musunuz ? Teşekkürler şimdiden

Merhaba ben ozyegin universitesinde sivil havacilik okuyorum. Ailevi sebeplerden dolayi istanbuldan tasinmam gerekiyor zaten thk'yi da cok istiyordum simdi oraya gececegim insallah. tavsiye eder misiniz yine ayni bolumu? Birde havacilik isletmeciliginin kampusu nerede? Bir de okulunuzn hazirligi hakkinda bilgi verebilir misiniz? Zormudur? Bunu bir arkadasim icin soruyorum o da tercih edicek bu yil thk'yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammfire

Hocam merhaba, hedefim pilotaj bölümü ve burslu kazanmak için çalışıyorum malum burssuzun siralaması düştü ve kolaylaştı girmek. Ben burssuz da kazansam hedefim orası olduğu için sorun yok ama sizin bir bilginiz var mı ödemeler hakkında mesela eğitim kredisi tarzı bir şey var mı ? Ve de universitebin ortamı nasıl memnun musunuz ? Teşekkürler şimdiden

http://oim.thk.edu.tr/Content.aspx?cid=1084 buradan güncel ücretlere bakabilirsiniz kredi konusunu bilmiyorum 2 taksit şeklinde ödeniyor her sene. Ortam olarak günden güne gelişmekte diyebilirim. Yeni kurulan bir üniversiteye göre gelişim ivmesi gayet yüksek bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bavulsuz yolcu123

Merhaba ben ozyegin universitesinde sivil havacilik okuyorum. Ailevi sebeplerden dolayi istanbuldan tasinmam gerekiyor zaten thk'yi da cok istiyordum simdi oraya gececegim insallah. tavsiye eder misiniz yine ayni bolumu? Birde havacilik isletmeciliginin kampusu nerede? Bir de okulunuzn hazirligi hakkinda bilgi verebilir misiniz? Zormudur? Bunu bir arkadasim icin soruyorum o da tercih edicek bu yil thk'yi

Havacılık işletmeciliği ana kampüs olan Türkkuşu kampüsünde. Hazırlık zorlayıcı döve döve İngilizce öğretiyorlar ama gözünüz korkmasın çoğu kişi geçiyor ve bunun meyvelerini toplayacaksınız kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: José

quote:

Havacılık işletmeciliği ana kampüs olan Türkkuşu kampüsünde. Hazırlık zorlayıcı döve döve İngilizce öğretiyorlar ama gözünüz korkmasın çoğu kişi geçiyor ve bunun meyvelerini toplayacaksınız kesinlikle.

Peki lojistik yonetiminin kampusu nerede biliyor musunuz? Birde tavsiye eder misiniz gecis yapmalimiyim buna deger mi sizce? Yeni bir okul oldugu icin tereddutlerim var biraz

Birde hazirlik binasi hangi kampustedir bunu da soylerseniz cok sevinirim

• quote:

Birde hazirlik binasi hangi kampustedir bunu da soylerseniz cok sevinirim

türk kuşu kampüsünde, şu an otobüste oraya gidiyorum

• I3y_I3urak I kullanıcısına yanıt
    Suan okudugum okulda inanilmaz guzel bir kampus hayati var bu da onemli bir etken. Tabikide eglenmeye gitmiyoruz okula ama orda da varmi merak ettim :D yani lise binasi gibi bir okulda okumak istemem??

• quote:

Suan okudugum okulda inanilmaz guzel bir kampus hayati var bu da onemli bir etken. Tabikide eglenmeye gitmiyoruz okula ama orda da varmi merak ettim :D yani lise binasi gibi bir okulda okumak istemem??

o zamaaaan sakın gelme arkadaşım çok ciddiyim pişman olursun
    Hazirlikta ilk asama sinavindan 70 almak icin ne yapmak lazim suan orta kurda olan biri 70i gecebilir mi. Ayrica speaking sinavlari zor oluyor mu?

• Okulun kampüsü cidden kötü.. Bende 1.sınıf sonunda yatay geçiş düşünüyorum. Speaking hakkında çok bir fikrim yok. Çünkü ben hazırlık atlama sınavına girmeyip en alt düzeyden başladım ve ben 1. kurun sonunda sınava girdiğimde speaking kolaydı açıkçası. Ama geçmek için nasıl bir sınav yaptıklarını bilmiyorum..
  • I3y_I3urak I kullanıcısına yanıt
    Neden yatay gecis dusunuyorsunuz? Okul mu kotu sizce? Egitimi ve gelecegi guzelse baska bir problem yok benim icin. Sizce bunlar nasil?

• Okulun kampüsü kötü aynı zamanda bizim bölümdeki(Uçak mühendisliği) hocalara(eğitimine) pek güvenemiyorum açıkçası.. çünkü aralarında profesör yok hep yrd. doçent, doçent ve öğretim görevlisi... Geleceği elbette güzel olacaktır ama bu güzel geleceğin ne zaman olacağını tahmin edemiyorum..
  • quote:

Hazirlikta ilk asama sinavindan 70 almak icin ne yapmak lazim suan orta kurda olan biri 70i gecebilir mi. Ayrica speaking sinavlari zor oluyor mu?

Şu an orta düzeysen verilen ödevleri yaparsan geçersin. Speaking sınavı da basit birinci bölüm fotoğraf açıklama ikinci bölüm bir konuda görüşlerini belirtme bir de kendini tanıtıyorsun 5-7 dakikada bitiyor.

Bölüm için ben kendi bölümümün hocalarını beğeniyorum açıkçası hepsi özverililer. Profesör olup da derse asistanını yollayan yada girip sadece slaytlar üzerinden anlatan bir çok hoca var önemli olan hocaların backgroundları.
  • Tam burslu mekatronik oğrenciyim thkya gecersem tam burslu olur muyum yoksa bursum kesilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.