Şimdi Ara

#Türk Hava Kurumu Üniversitesi# #S.S.S# (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
10
Favori
32.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben tam burslu uçak teknolojisi bölümü yazmayı düşünüyorum.Fakat dersten kalınca vs.burs kesilme durumundan korktum.Okulu arıyorum telefona bakmıyorlar.Bu konu hakkında bir fikri olan varsa bilgilendirirse sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emarvi

Ben tam burslu uçak teknolojisi bölümü yazmayı düşünüyorum.Fakat dersten kalınca vs.burs kesilme durumundan korktum.Okulu arıyorum telefona bakmıyorlar.Bu konu hakkında bir fikri olan varsa bilgilendirirse sevinirim :)

Okul artık öğrenci almıyor kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emarvi E kullanıcısına yanıt
    Telefona bakmazlar, çünkü eski rektörü yüzünden bir yolsuzluk soruşturması geçirdiler ve ceza yediler. Bu sene tercih listelerinden, programlarından da çıkarıldığı söyleniyor. Bu sene hiç öğrenci almayacaklar..
  • THKÜ Uçak mühendisliği 4.sınıfa geçtim arkadaşlar,varsa soru biraz daha net cevaplayabilirim sanırım.
  • THKÜ hakkında sorularınız varsa cevaplayablirim.
    Size abi,kardeş tavsiyesi başka ihtimal varsa burayı tercih etmeyin arkadaşlar.
  • José kullanıcısına yanıt
    merhaba ben Türk hava kurumu üniversitesi pilotaj bölümüne tam burslu gitmek istiyorum mülakat yapılıyor mu ve benim boyum 1.62 bir boy sınırı var mı
  • MkHolic kullanıcısına yanıt
    merhaba ben pilotaj bölümünü istiyorum benim boyum 1.62 bir boy sınırı varmı ve mülakat yapılıyor mu
  • MkHolic kullanıcısına yanıt
    Görür müsünüz bilmiyorum ama yazayım yine de. Uçak düşünüyorum yüzde elli burslu ama üniverste çok aklıma takılıyor kimi gelmeyin kötü diyor kimi iyi abartılıyor diyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Eğitim kadrosuna baktığımda hocalar odtü mezunu eğitimleri iyi. Yurt dışı imkanları nasıldır, iş bulma konusunda odtü itu nün gerisinde midir yoksa daha çok ortalamaya ve kendini ne kadar geliştirdiğine mi bakıyorlar

• Red John kullanıcısına yanıt
    Neden öyle düşünüyorsunuz?

• uzay mühendisliği düşünüyorum benim için eğitim önemli üniversite sosyal olarak kötü olsa da farketmez dersime girerim çıkınca merkeze veya başka bir üniversiteye gider takılırım bu konuda yorumu olan cevaplarsa sevinirim.

• İyi günler, bu üniversite hakkında yorumlar ne durumda?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.