|
Bildirim
Bizimkilere elektronik pek yaramıyor. Çünkü milletin zararına.
Örnek eskiden giderdin 1 koçan bilet alırdın. Şimdi elektronik olunca akbile atıyorsun ama bilet almıs olmuyorsun ha bire zam. Cep tel kontoru ise eskiden kazı kazan kartlar vardı oyle yukluyordun kdv telsiz vs hersey dahildi. Onuda bankadan yuklenir hale getirdiler paranı ucuruyorlar telsiz kullanım vs dısari cikarildi. Kendi hattından digerine para atsan 8TL kesiyor. Cebe attigini geriye atamiyorsun. 23Tl idi hattım sonra 42TL sonra 60/80/100/120 az önce 150TL ödedim. Ana avrat küfür ederek !!!!! ...yani 10TL olan 100gr makarna 10TL ama 80gr böyle tekniklere başlamış TURK TELEKOM 28günlük paketmi olur? 2gün ? x milyonlarca hat kalan paraya bak şimdi 21 günlük paket cikarmislar aynı para adam gramajdan calar hesap bunu yapan ise devlet kurumu yani milletin kendi öz varlığı. Beyler ülkenin öz sahipleri evlatları oturun ve düşünün !!!! Beyler ülkenin öz sahipleri evlatları oturun ve düşünün !!!! Beyler ülkenin öz sahipleri evlatları oturun ve düşünün !!!! |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 20 Ağustos 2023; 19:25:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 20 Ağustos 2023; 19:33:09 > |
Haklısınız vatandaş parasını burada tutarsa tabi zarar eder. Türk Havayolları açısından mantıklı bir hareket demek istedim ben zaten. Çünkü güzel para kazanacaklar. Uluslararası çapta yapabilirlerse hele çok güzel kaynak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |