|
Türk Havacılığının yıldızlarından Gökbey'in doğuşu, motoru, rakipleri ve geleceği!
-
-
bu dh akp propagandası yapıyor. gökbey maket, vileda sapı vardır bir yerinde. ekrem de bir bayramda belediye otobüslerinde sınırsız internet vermişti, ondan hiç bahsetmediler.
-
agusta westland'ın kendisinin bile kullanmadığı helikopterin lisanslanması. üretim bandları bile italyan'dan getirildi. ama yerli milli? motoru yerli mi? biraz araştırırsam yine birilerini üzebileceğime eminim.
arıkopter vardı. bak onda patentlere bulaşmadan lisanslamadan üretmeye çalışmışlardı ama gerekli parayı bulamamışlardı. sanırım world bank kredi vermek istememiş.
ekleme:
motor Rolls-Royce M250-C47E ile bire bir ölçülerde. işin garibi bu motor Bell 407GXi modellerinde kullanılmış. Sancak air almış. bu devlete mi ait değil mi? tam bir cevap bulamadım. acaba lisans gizlemesi için diet ödenedi mi bu şekilde? bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 3 Aralık 2024; 17:58:21 > -
Maşallah Allah kötü gözlerden korusun Türk savunma sanayini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Video çok güzel hazırlanmış elinize sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
black hawk ile gökbey farklı segmentlerde diye biliyordum, karşılaştırılmaları doğru olur mu bilemiyorum.
-
başkan aya çıkacakta hükümet engel oluyor.
-
buda aynı
proje ve işleyiş mükemmel
ama damadın şirketi olmadığı için haber değeri taşımıyor
inanmayanlar, ana akım medyadaki haberlere bakabilirler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her konuyu siyasete bağlayıp mesaj atıp otomatik beğeni alanlardan bu dh nin kurtulması gerek artık. siteyi kirletiyorlar. burası teknoloji sitesi.
-
Daha önce teknoloji, elektronik, donanım vs forumu denilebilirdi.
Uzun süredir değil.
Şimdi git forumun malum köşelerine, aynen günlük hayatta olduğu gibi birbirinden nefret eden tayfa birbirine saydırıyor. Bu bölüm bile öyle. Ben de bazen bu dalgaya katılıyorum. Sırf kendisi gibi düşünmediği, onun istediği gibi oy atmadığı için diğerlerinden nefret eden insanlarla dolu bu ülke. Ve maalesef doğal olarak forum da öyle oluyor.
-
ekrem roket heykeli yapmış, yakında yandaşları alıp gidecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 4 Aralık 2024; 11:29:26 >
-
siyasi yorumlardan rahatsız olduğunu söyleyen arkadaşın istanbul hava limanının altına yaptıgı yorum "
daha cahili gelmedi bu ülkeye. yinede ilerliyoruz onlara rağmen" ekremciler rahatsız olmuş. ama kendi yandaşları her konunun altına bolca yapınca böyle yorumlar, bu hassasiyeti göstermiyorlar. verdiğim rahatsızlık için için mutlu oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 4 Aralık 2024; 11:48:00 >
-
Arkadaşlar, her savunma videosunda olduğu gibi olumlu konuştuğumuz konularda hemen yaftalanıyoruz. Bu savunma konularına siyasi olarak bakmıyor ve ülkenin faydasına olanı anlatıyoruz. Oto Gündem videolarımızı seyredenler veya telefonlara getirilen vergilerle ilgili konuşmalarımızı görenler de acımasız muhalif olarak görmeyi tercih ediyorlar. Birbirimizi yormayalım(: Bu arada küçük bir not, videodaki rakiplerle ilgili görüntü ve bilgilerdeki hata nedeniyle çıkararak, bu kısma dair başka bir video hazırlayacağız. İlginize
-
-
Biz bu abinin yanında bakımsız kalırız:)))
-
UH-1 ve Kara Havacılık Okul Komutanı Pilot Tuğgeneral da dahil olmak üzere 6 şehit var.
-
yanılmıyorsam bir tusaş yetkilisi söylemişti, bizim motorumuz hiç kaza kırıma uğramadı diye, yani kaza kırım teknolojik eskilikten teknolojik noksanlıktan oluyor, onun için bu uh 1 leri artık uçurmamalıyız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu dh akp propagandası yapıyor. gökbey maket, vileda sapı vardır bir yerinde. ekrem de bir bayramda belediye otobüslerinde sınırsız internet vermişti, ondan hiç bahsetmediler.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X