' Kişinin kendi nefsi neyse onu söyler miş' lafı tam da cuk diye oturuyor. Demek ki sende bir ucubeye benziyor olmalısın ki içindeki isyanı başkalarına yansıtıyorsun ? Ayrıca başarısız ve loser olduğumuzu nerden biliyorsun ? Sanki kendin hayatta bir bok olabildiğin gibi başkalarının hayatı hakkında yersiz yargıda bulunamazsın tamam mı ciguli ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 9 Aralık 2022; 0:2:5 > |
Türk incel topluluğu(Sevgilisi olmamışlar ve asla olmayacaklar) (2. sayfa)
-
-
Hahaha evet yapılan bir araştırmaya göre binlerce kadına tecavüz edip doğradığı halde sırf yakışıklı olduğu için kızların hayla ona hayranlık besleyip aşık olduğu adamlar kadın dostu biz kadın düşmanıyız ?
-
öyle mi olmuş emmi
-
ARTIK SUSMA YORGUN INCEL!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Just be confident bro!
rüyamda çok güzel sarışın bir kızla trende yan yanaydık ve konuşuyorduk en güzel rüyalarımdan biriydi beynim tam istediğim bir kız tipini rüyamda bile oluşturmuştu
ama gerçeğe bakalım 4/10 bir kız 2 aydır peşimden koşuyor zor kurtuldum kaç defa istemediğimi söyledim hala yazıyor, 1 büyüktür 0 diye balina bir kızla buluştum sinemaya gittik onu yanaktan öperken bu hale nasıl geldim diye düşünüyordum devamını getirmedim
ben bunların hiçbirini hak etmedim, hak etmedim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Şubat 2023; 13:50:40 >
İşte bu yüzden iyi rüya görmeyi sevmiyorum. Kabus candır.
-
o 4/10 kız kabuslarıma giriyordu
Güzel kızları görünce moralin bozuluyor mu?
-
Yok 5 sene önceydi o.
artık emekçi gacılar var ;)
Onların hakkı ödenmez gerçekten. Emekçi gacılar olmasaydı toplum huzuru bozulurdu.
-
Bu yazıyın daha açıklamalı,kavratıcı halini hazırlayıp foruma sunacağım. Kendini kandıran,hayaller aleminde yaşayan donanımhaber incellerini uyandırma vakti !!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X