Şimdi Ara

TÜRK İŞİ KLİPLERDEN SIKILDIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SU KLİPLERİ NE ZAMAN KALİTELI CEKMEYE BASLAYACAKLAR Bİ AVRUPAYA BAKIN BİRDE BİZİMKİLERE GİR Bİ ODAYA CEK KLİBİ OLACAK SEY DEGİL ARTIK AŞIN KENDINİZİ EY SANATCILAR SİZCE EN İYİ KLİPLERİ KİM CEKİYOR

• Sıkıldık diye çoğul bi durum yok ben sıkılmadım.
    Ceza - Rapstar klibi
    Redd - Mutlu Olmak İçin
    G.Yolcuları - Yaban Gülü
    bunlar gibi çoook güzel klip var.
  • pekı guzel olanlarmı cok yoksa guzel olmayanlarmı ben guzel olmayanlardan bash edıyorum ok
  • güzel olanlar tabe..
    Gece Yolcuları - Ölüm De Var
    Mor Ve Ötesi - Bir Derdim Var
    Mor Ve Ötesi - Cambaz
    Mor Ve Ötesi - Sevda Çiçeği
    Sezen Aksu - Eskidendi
    Manga - Bitti Rüya
    Manga - Bir Kadın Çizeceksin
    Ceza - Rapstar
    Redd - Mutlu Olmak İçin
    Gece Yolcuları - Yaban Gülü
    Ceza - Fuat - FunkyC - Pardon Soundtrack
    Hepsi - Olmaz Oğlan
    Çelik - Gariban
    diğerleri aklıma gelmiyo ama diğerlerini de görmezsen bunlar sana yeter.Hepsinin şarkılarıyla,sözleriyle bağlantısı var.
    Arkadaşlar manga falan dinlemiyom yanlış anlamayın.
    Gelişiyoruz bence bu gereksiz bi topic olmuş.Kötümser yaklaşmışsın.Yada sadece kötüleri görmüşsün.
  • Yabancı klipler genellikle çok hoşuma gidiyor..Blmem aranızda Black Eyed Peas'in son klibini izleyen var mı?...Ne matrak kliptir o öyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Yabancı klipler genellikle çok hoşuma gidiyor..Blmem aranızda Black Eyed Peas'in son klibini izleyen var mı?...Ne matrak kliptir o öyle...

Biraz teşirciler bence ondan hoşuna gidiyor
  • Genede çok kaliteli olmasa ben kurbanın ve şebnem ferahın kliplerini seviyorum... kaliteli olyuo... şimdi mangada yeni yeni bişeyler yapmaya başladı!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben de dolby'ye katılıyorum...
    kötü klipler iyi klipleden daha fazla...
    ama şarkısına göre en iyi klip Ata Demirer --- Araknofobia

ama çok berbat klipler her yerde var...
    şu Pamela'nın klipleri çok berbat oluyo mesela...
    ama şarkıları çok güzel...

daha aklıma gelmeyen, şarkısı güzel olup, klibi berbat olan bir çok sanatçı var...
  • EVET KÖTÜ KLİPLER ÇEKİLİYOR TÜRKİYE'DE ÇÜNKÜ HEPSİNDE YABANCI KLİPLER TAKLİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANİT

EVET KÖTÜ KLİPLER ÇEKİLİYOR TÜRKİYE'DE ÇÜNKÜ HEPSİNDE YABANCI KLİPLER TAKLİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

klıpden baska herseye benzıyo..kotu ornek..(bazıları tabı)
  • Strange arkadaşım Black Eyed Peas'in son klibini adı ne? söleyiver de indirelim
  • depeche mode 86-98 video kliplerden oluşuyo dvd/vcd olarak bulunuyor alın ve gerçek klipleri izleyin
  • bizim kliplerde illa söyleyen oynayacak kamera karşısında..şöyle film gibi bişey yapamıyorlar..bi tek teoman ın klipleri bizim türk klibi denen tabuları kırıyo bence..
  • Gerçekten çok kötü klipler çekiliyor ama tabi bir kaç istisna da var
    Sagopa Kajmer-Karikatür Komedya mUtlaka izleyen gerçekten değecek (www.sagopa-kajmer.com indirebilirsiniz)
  • arkadaşım saol karikatür komedya en sevdiğim şarkılardan biridir ayrıca sadece klipler deil dizilerin jenerikleride berbat yabancı dizilerden 4400, boston public, desperate housewives gibi dizilerin jenerikleri süper bence
  • Sanki adam gibi müzik yapılıoda klipler kaldı.
  • hiçbiryabancı klipde yokki şarkıcının kendisini ön plana çıkarması bizimkiler şarkıcımı ya onun için seyredin berdan mardini senden çocuğum olsun
    berdan sanaberdan sanasana

• haklısın berdan a bir blondie bir dm gibi yani kısacası yabancılar yapıyor bu işi türk kliplerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANİT

EVET KÖTÜ KLİPLER ÇEKİLİYOR TÜRKİYE'DE ÇÜNKÜ HEPSİNDE YABANCI KLİPLER TAKLİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Hiç sanmıyorum. Hangi klip taklit ediliyormuş?? Ayıca taklit etmek çok da kötü birşey değil aslında...

Yabancı klipleri, yabancı şarkıları taklit etmeye çalışsalardı en azından bişeye benzerdi klipler de şarkılar da bence...

Biraz modern şeylere özensinler ya yeter bıktım arabeskten falan yaaaaaa!! Pop müziğimiz bile arabesk gibi yeteeeeeeeeeeeeeerrrr!!

Allah'tan HEPSI grubu çıktı da biraz keyiflendim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.