SU KLİPLERİ NE ZAMAN KALİTELI CEKMEYE BASLAYACAKLAR Bİ AVRUPAYA BAKIN BİRDE BİZİMKİLERE GİR Bİ ODAYA CEK KLİBİ OLACAK SEY DEGİL ARTIK AŞIN KENDINİZİ EY SANATCILAR SİZCE EN İYİ KLİPLERİ KİM CEKİYOR
Sıkıldık diye çoğul bi durum yok ben sıkılmadım. Ceza - Rapstar klibi Redd - Mutlu Olmak İçin G.Yolcuları - Yaban Gülü bunlar gibi çoook güzel klip var.
pekı guzel olanlarmı cok yoksa guzel olmayanlarmı ben guzel olmayanlardan bash edıyorum ok
güzel olanlar tabe.. Gece Yolcuları - Ölüm De Var Mor Ve Ötesi - Bir Derdim Var Mor Ve Ötesi - Cambaz Mor Ve Ötesi - Sevda Çiçeği Sezen Aksu - Eskidendi Manga - Bitti Rüya Manga - Bir Kadın Çizeceksin Ceza - Rapstar Redd - Mutlu Olmak İçin Gece Yolcuları - Yaban Gülü Ceza - Fuat - FunkyC - Pardon Soundtrack Hepsi - Olmaz Oğlan Çelik - Gariban diğerleri aklıma gelmiyo ama diğerlerini de görmezsen bunlar sana yeter.Hepsinin şarkılarıyla,sözleriyle bağlantısı var. Arkadaşlar manga falan dinlemiyom yanlış anlamayın. Gelişiyoruz bence bu gereksiz bi topic olmuş.Kötümser yaklaşmışsın.Yada sadece kötüleri görmüşsün.
Yabancı klipler genellikle çok hoşuma gidiyor..Blmem aranızda Black Eyed Peas'in son klibini izleyen var mı?...Ne matrak kliptir o öyle...
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Yabancı klipler genellikle çok hoşuma gidiyor..Blmem aranızda Black Eyed Peas'in son klibini izleyen var mı?...Ne matrak kliptir o öyle...
Biraz teşirciler bence ondan hoşuna gidiyor
Genede çok kaliteli olmasa ben kurbanın ve şebnem ferahın kliplerini seviyorum... kaliteli olyuo... şimdi mangada yeni yeni bişeyler yapmaya başladı!!
Strange arkadaşım Black Eyed Peas'in son klibini adı ne? söleyiver de indirelim
depeche mode 86-98 video kliplerden oluşuyo dvd/vcd olarak bulunuyor alın ve gerçek klipleri izleyin
bizim kliplerde illa söyleyen oynayacak kamera karşısında..şöyle film gibi bişey yapamıyorlar..bi tek teoman ın klipleri bizim türk klibi denen tabuları kırıyo bence..
Gerçekten çok kötü klipler çekiliyor ama tabi bir kaç istisna da var Sagopa Kajmer-Karikatür Komedya mUtlaka izleyen gerçekten değecek (www.sagopa-kajmer.com indirebilirsiniz)
arkadaşım saol karikatür komedya en sevdiğim şarkılardan biridir ayrıca sadece klipler deil dizilerin jenerikleride berbat yabancı dizilerden 4400, boston public, desperate housewives gibi dizilerin jenerikleri süper bence
Sanki adam gibi müzik yapılıoda klipler kaldı.
hiçbiryabancı klipde yokki şarkıcının kendisini ön plana çıkarması bizimkiler şarkıcımı ya onun için seyredin berdan mardini senden çocuğum olsun berdan sanaberdan sanasana
haklısın berdan a bir blondie bir dm gibi yani kısacası yabancılar yapıyor bu işi türk kliplerine
quote:
Orjinalden alıntı: GRANİT
EVET KÖTÜ KLİPLER ÇEKİLİYOR TÜRKİYE'DE ÇÜNKÜ HEPSİNDE YABANCI KLİPLER TAKLİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR
Hiç sanmıyorum. Hangi klip taklit ediliyormuş?? Ayıca taklit etmek çok da kötü birşey değil aslında...
Yabancı klipleri, yabancı şarkıları taklit etmeye çalışsalardı en azından bişeye benzerdi klipler de şarkılar da bence...
Biraz modern şeylere özensinler ya yeter bıktım arabeskten falan yaaaaaa!! Pop müziğimiz bile arabesk gibi yeteeeeeeeeeeeeeerrrr!!
Allah'tan HEPSI grubu çıktı da biraz keyiflendim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme