Şimdi Ara

TÜRK KADINININ GİYİM KUŞAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tekstil sektörü ve başlıca giyim mağazaları vatandaşa bir giyim kuşam şekli sunuyor. Fakat son zamanlarda ve özellikle kadınlara karşı sunulan bu giyim şekli kıyafetlerin tek tipleşmesi sonucu kalıplaştı. Etekler kısa, şortlar kısa, pantalon yırtık, tshirtler keza dekolte, elbiseler desen bambaşka. Türk kadını moda adı altında bir şekle sokuldu ve kadınlarda bunu kabul etti diyebiliriz.

Erkek egemen toplum diye başlayıp en ufak şeyleri dahi tartışma konusu edenler kendilerini tek tipleştiren bu giyim tarzını hemen kabullendi. Ve ortaya bir mahalle baskısı çıktı. Eğer böyle giyinmiyorsan git başka mağazaya gibi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• banane kadınlar düşünsün

• türk kızları giyinmeyi bilmiyor. en açık giyineni bile aslında çok kapalı giyiniyor. kendilerine modern bir hava vermeye çalışıyorlar ama aslında modern değiller.

tatil beldelerinde rus kızları gördüm ve çok daha iyi giyiniyorlardı. harbiden giyimleriyle dövmeleriyle etkilediler.

• Şu forumda bu tespit bunca zamandır ilk defa yapılıyorsa yazıklar olsun. Sürekli kafamda olan bir konuydu.

Doğru tespit.
  • yeter artık zihniyetiniz batsın bıktım ya. tamam böyle konular haftada 1 2 bilemedin 3 defa açılıyor diyoduk fikir belirtmek için düşünce için, şimdi günde 10 defa açılmaya başlandı. ne alıp veremediğiniz var kadınlarla kardeşim bi kesin artık susun.
  • İnsanların giyim için kullandıkları nesneler en nihayetinde satın alınan, piyasaya arz edilmiş metalar. Bu yüzden insanların (duruma göre kadınların, erkeklerin vs) giyim açısından tek tip olduklarını belirterek aslında arz edilmiş metaların tek tip bir kalıp ortaya çıkardığını söyleyebiliriz. Ancak ben bunu problem olarak görmüyorum çünkü firmalar da doğal olarak ticari kaygılar nedeniyle talep edilen metaları piyasaya arz ederler. Şu durumda tek tipin dışına çıkabilecek nesneler ancak firmaların bunu arz etmesiyle olur ki bu da bir firma için risklidir ama pek tabii imkansız değildir - örneğin bunu muhafazakar kadın imajının son on yıllık süreçte değişimiyle fark edebilirsiniz. Bunun haricinde de bu durum ancak alt-kültür, karşı-kültür nedeniyle olur ama o da başka bir konu.
  • Katılmıyorum binlerce giyim magazasi var ve her tarza ve kişiliğe uygun. Kadinlar nasil isterse öyle giyiyor kimse kimseye silah zoruyla yırtık mini şort giydirmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Kaliteli Erkek Giyim Sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ona bakarsan erkeklerde pantolon, tshirt disinda bir sey giymiyor. Derdin ne anlamadim? Isteyen istedigini giyer, mesela ben slip mayo ve oduncu gomlegi giyerim yaz kis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 8 Eylül 2017; 22:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

yeter artık zihniyetiniz batsın bıktım ya. tamam böyle konular haftada 1 2 bilemedin 3 defa açılıyor diyoduk fikir belirtmek için düşünce için, şimdi günde 10 defa açılmaya başlandı. ne alıp veremediğiniz var kadınlarla kardeşim bi kesin artık susun.

Hiç de bile günde 10 defaymış peehhh

• Berbat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes pm atamiyorum nedense facebook, discord falan varsa konusalim
  • Hocam rus kızı denince akan sular durur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.