Şimdi Ara

Türk Kadınlarını Ezen Asosyal Erkekler Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Orange.

quote:

Orijinalden alıntı: mojman

böyle klişe sözleri ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin şu an ki türk kızları tüm haklara fazlasıyla sahipler istedikleri tüm meslekleri yapabiliyorlar aselsanda,tskda,şantiyelerde,havacılıkta hatta sünnetçi olarak bile çalışabiliyorlar bunların üstüne hala yok kadınlar şiddet görüyor yok eziliyor diye daha fazla hak kazanmaya çalışmaları zoruma gidiyor dışarıya çıkın erkeklerin daha fazla ezildiğini toplumdan daha fazla dışladığını daha fazla toplumsal baskı gördüğünü çok rahat görebilirisiniz

Hayır istedikleri tüm meslekleri yapamıyorlar. Kadın oldukları için işten atılan bir çok insan görürsün. Mesela kayyumdan sonra işten atılan kadın otobüs şoförleri.

Başka bir belediyenin kadın olduğu için işten çıkardığı harita bilmem ne şefi. Belediye hiçbir gerekçe sunamıyor.

Haberlerden hatırladığım bunlar.

Türkiye hatta dünyanın birçok yeri kadınlar için cehennem. Bu dünya erkeklerin dünyası. Size güzel. Kesin zırlamayı. Daha ne istiyorsunuz be?!?

İstemiyorlarsa zorla çalışacak mısın? Vermiş tazminatını kovmuş. Kimse seninle çalışmak zorunda değil.

• Andbdsb çok eğlenceli ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karıyı kapatmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

quote:

Orijinalden alıntı: mojman

böyle klişe sözleri ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin şu an ki türk kızları tüm haklara fazlasıyla sahipler istedikleri tüm meslekleri yapabiliyorlar aselsanda,tskda,şantiyelerde,havacılıkta hatta sünnetçi olarak bile çalışabiliyorlar bunların üstüne hala yok kadınlar şiddet görüyor yok eziliyor diye daha fazla hak kazanmaya çalışmaları zoruma gidiyor dışarıya çıkın erkeklerin daha fazla ezildiğini toplumdan daha fazla dışladığını daha fazla toplumsal baskı gördüğünü çok rahat görebilirisiniz

Hayır istedikleri tüm meslekleri yapamıyorlar. Kadın oldukları için işten atılan bir çok insan görürsün. Mesela kayyumdan sonra işten atılan kadın otobüs şoförleri.

Başka bir belediyenin kadın olduğu için işten çıkardığı harita bilmem ne şefi. Belediye hiçbir gerekçe sunamıyor.

Haberlerden hatırladığım bunlar.

Türkiye hatta dünyanın birçok yeri kadınlar için cehennem. Bu dünya erkeklerin dünyası. Size güzel. Kesin zırlamayı. Daha ne istiyorsunuz be?!?

Öğrenciyim boş zamanlarımi nakite çevirmek için ufak islerin peşinde koşuyorum. Eleman arayan mekanların %90 i kadın eleman arıyor. Önümüze 2 örnek atıp kadınların çalışması engelleniyor demek mantıksız.

Dünya erkeklere güzel demek daha mantıksız. Asosyal ve boktan bir hayat yaşayan erkek sayısı azımsanmayacak kadar fazla. İntihar edenlerin yüzde 72 si erkek.

Ben erkeklerin kadınlardan daha fazla acı çektiğini düşünüyorum.

Kadın cinayetine vs hiç girmeyin. 1 kadın ölüyorsa ona karşılık 4 erkek ölüyor.

• Orange. O kullanıcısına yanıt
    Bize öğretinde cahilliğimiz gitsin o zaman. Adam ne güzel 'Bilale anlatır gibi' anlatmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Kadınlarını Ezen Asosyal Erkekler Bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 30 Ocak 2018; 21:3:5 >
  • Kimse hemcinslerimize bakmiyor ama beyler bi cevrenize bakin ne kadar abaza hödük keko adam var farkina varin kizlarin boyle olmasinin sebebi budur kizlarin hepsi icinde konusmamak lazim tabi

Sebep - sonuç iliskisidir bu dunyadaki her sey,
    azicik onyargilari kirin empati yapin nefretle yaklasmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 30 Ocak 2018; 21:9:6 >
  • abi burda açılan konuların hep özeti pozitif ayrımcılık evet konular bazen sapıyor ama hep isyan bu benim de isyanım bu kadın hep bir adım önde bu ülkede tecavüz cinayeti demiyorum onuda diyip durmayın bende karşıyım fakat adalet adı altında hep ezilen ne hikmetse erkek açın bakın gazetelere hep iş ilanlarına hep kadın girdigim işlerde hep bir kadınlar ön planda ayrımcılıgın dibine vuruluyor ondan sonra kadını magdur görmeyin allah allah hem öyle olsun hem böyle madem sözde türk kadını çok güçlü ya niye askere erkek it gibi gitmek zorunda da kadın bir bok yemek zorunda degil üstte orange denen hiç şaşırtmayan beyinden yoksun tek hücreli yok erkek dünyasıymış ta senin gibi acizler kadın hakkı harici saçma salak tabuları savunup kadınları degersizleştiriyor şahsen hiç bir kadına güzel çirkin kötü diye ayrım yapmam yapamam benim haddime degil ben kimim ki ama yeter arkadaş hep magdur edebiyatı hep magdur edebiyatı bizim ülkede din milliyet magdur adı altında çok güzel sömürüyor insanımız her kesimden tamamen saçma geliyor kadın çalışamıyormuş muş ta istedigi yerde ulan güldermeyin ya hiç dışarı çıkıp çalışmasak diyicem de burda savunan arkadaşlar bence açılan konuları adam gibi okuyup anlasınlar orda ki isyanı ona göre yorum yapın daha türkçe okumaktan aciz bir millet hak adı altında her boku yiyen bir kadın kitlesi ne saçma sapan ülkeyiz arkadaş gene birilerinin yarasına tuz olur linç gene biz yeriz alıştık tabi erkek hep şerefsiz adı altında lince..

• milkomeda kullanıcısına yanıt
    öyle deme lütfen kadınlar magdur ayıp öyle denir mi biz itiz zaten bir şey yapmak için yırtınalım ama gene suçlu biziz yaşadıgım hayattan nefret ettim bu kadar ayrımcılık haksızlıktan az kaldı bende sıkıcam bir tane kafama zaten artık öbür tarafta neyin hesabını sorucaklarsa bende onlara sorucam bu kadar dandiklik anca bu ülkede olur zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.