Şimdi Ara

TÜRK Kahve Makinesi alacam. Tavsiyeler nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
27.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk kahvesi makinesi konusunda benim tavsiyem Vestel Sade r910 modeli olur. Otomatik su alımı fincan boyutu seçimi ağır pişirme modu falan tam bir fiyat performans ürünü. Ben kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

• Ters İntegral T kullanıcısına yanıt

arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Vestel Türk kahvesi konusunda kaliteli ürün yapmış. her gün mutlaka kahve içen bir aileyiz. Vestelle kahvenin tadına varıyoruz vallahi

• ben de her gün Türk kahvesi içen biriyim de şöyle bir sorum olacak. Bazı cihazlar için yorumlarda közde pişirme modu göstermelik işe yaramıyor diyorlar. Vestel'de ağır pişirme modunda gerçekten fark görüyor musunuz?

• hightech33 H kullanıcısına yanıt

hocam damak zevkine göre değişir diyecem de bizim evde direk fark edildi. Ağır pişirmede kahve daha kıvamlı oluyor tam tadını veriyor. Biz günde iki kere 4 kişi kahve içiyoz artık cezveyle uğraşmamak için araştırdık bunu aldık çok da memnunuz.

• Ters İntegral T kullanıcısına yanıt
    Aldığımız zamanda en iyisi arzum okka 0002 otomatik olandı.Bozulursa direkt vestelinkini alıcam. Arzum OK002 közde modu da baya başarılıdır. Ama fiyatı gereksiz pahalı. N11 çeki ile çok ucuza almıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Ben de vestele su haznesi olmasından bi de fiyatından dolayı bakıyordum. tam bir fp ürünü baktığın zaman. şimdi iyi ki almışız diyorum. sizin dediğinize baktım da gerçekten çok pahalıymış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.