isteyen herkes stream yayını yapabilir niye dert olmuşki bu kadar insana ?
soprogogood isimli arkadaş Ryla kasmasını ben istedim bu kadar fazla konuşarak haklı olabileceğini düşünme sadece kendini tatmin edersin birincisi Ryla sayesinde alanı açtığı zaman %15 slowlar alandaki herkezi bunun için istedim açıklamasınıda yaptım ikincisi Ben ondan zhonya rabadon istemesinide biliyorum ama daha kullanıcak kadar bilmiyor oyunu yavaş yavaç öğrenicek ben ona direk bunları yap deseydim alexy veya hotshot gibi.. demeye hakkın olurdu sırf yorum yapıp muhteşem insan gibi gözükmeye çalışma herkeze itici gelirsin ki gelmişsin sana birsürü cevap var umarım derdimi anlatabilmişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
quote:
Orijinalden alıntı: xXxSoProSoGoodxXx
Selamlar, ilgili streamin avukatı ve whiteknight'ıyım. Bir baktım ki yurdumun gençleri Alex Ich olmuş, HotshotGG olmuş ahkam kesiyor. Sallamak kolay tabii.
WoW'da level 60 deyip giydiren arkadaş; sen gözlerine baktır sana hiçbir şey demiyorum. Ayrıca WoW streamlerini biraz gezersen herkesin Armory linkini verdiğini veya level belirttiğini göreceksin. Allahlıksın.
Instalock yaptı kapattım diyen, farmdan şikayet eden, last hitten şikayet eden çok bilirimci gençler; birazcık kıçınızı kaldırıp dinler veya okursanız oyuna daha yeni başladığını, MOBA/ARTS türünde daha önce hiçbir deneyimi olmadığını vs göreceksiniz. Öğreniyor yavaş yavaş, 3 günde level 30 olup ranked girecek diye bir zorunluluk mu var? Çok bildiğinizi sanıp mor ve çeşitli tonlarına bürünme ihtimaliniz var ona göre. Rylai'yi bilmeyen arkadaş sana sözüm.
Telaffuzla dalga geçen Sir ünvanlı kardeşlerim; siz de bi "yarısında çıktım" dayılığı yapacağınıza okusanız görürdünüz de işte, neyse artık.
Own3d konusunda eleştiren kardeşlerim; haklısınız twitch boktan ancak Own3d'un Tr'den erişiminde sorun yaşanıyor gibi bir geyik dönüyor, streamler çalışmıyor ****'u zorla kapatıyor vs. Bir de orada deneriz.
Stream kalitesini eleştiren arkadaşlar; tamamen haklısınız. Kullanılan sistem orta karar bir sistem. FFSplit ve XSplit'te çeşitli ayarlarla oynanarak denemeler devam ediyor. Laggy stream izlemek nasıl sıkıyor iyi bilirim.
Gamer Girl muhabbeti açanlar; evet maalesef oyun oynama kültürüne sahip dişi çok fazla yok. Bunun nedenlerinden biri de sizsiniz. Gerçekten oyun oynamayı seven kızları kaçırıp attention whore'ların türemesine neden oluyorsunuz. Chat'e gelip "offf nası çakarım" yazan sığırdan bahsediyorum. Yurtdışında insanlar streaming işinden para kazanıp geçiniyor. Türkiye'de neden olmasın?
yazıları bile okunmayan lvl 10 stream'i sadece kız olduğu için izleyenler zaten "ne çakarım bea" düşüncesiyle girmiş insanlardır, başka bi düşünceyle giren insan 2 dk izleyip kapatır. ayrıca forumdaki herkes bir alex ich olmasa da herkes de sizin gibi noob değil.
Auspexa OP
bu konuya acil bir DH LoL yöneticisini davet ediyorum.Çok Saçma Ve tutarsız laflar ile hakaretler ve çelişkiler birbirini izliyor.Hani biz daha iyi bir forum amacıyla eleştirilerimizi düzeyli ve yerinde yapacak kimseyi yermeyecektik.Konu çok saçma yerlere sapmış Gürsel abi nerelerdesin
quote:
Orijinalden alıntı: FurisStormrage
About me'de wowda 60 levelim yazıyor, ben lolü 1 aylık versiyonunu aldığımda bir haftada 62 level olup bıraktım sıkıntıdan, devam etmedim çevre olmayınca. Neden yazdıysa sanki 85 level.
AAAA! SALAK ÖLDÜ! YENİ HERALDD YAA! ŞAŞKIIIN! dediya kız birdaha attım kulaklığı kafamdan, neden birdaha açma gafletine düştüm.
diabloda 60 lvl oda max lvl duzgun oku. wowda 85 olmak da zor bişey degil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme