Şimdi Ara

Türk kızı lol oynuyor yayındayız :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Turk kizlarinin oyun oynama ozelligi yok mu ki buyuk bir olay gibi sunmusun :) Bence gayet normal bir olay. Simdi kontrol ettim, lvl filan dusuk yani oyunculuk yetenegi ne derece olur bilemiyorum. Streami kiz oldugu icinmi yoksa guzel bir oyun icinmi izlememizi istiyorsunuz oncelikle buna karar verin.

sen hani hep diyosun ya yada başklarıda diyor kızlar oyun oynuyor lol oynayan birsürü kız tanıdığım var diye ulan diyorum sorun bende mi ? eski sevgilim sürekli oyun düşkünlüğümden başımınetini yerdi çocukmusun hala bunları oynuyon falan diye ve şimdiye kadar hiç 1-2 oyun oynamak haricinde düzgün player kız tanımadım hepsi pcye düşman teknolojik tek merakları ayfon niye benim çevremi böyle benmi bahtsızım sizmi çok buluyonuz anlamıyorum delircem

Warcraftta bizim guildde 5 tane bayan oyuncumuz vardı 1 tanesi 50 kişilik guildin en iyi playerıydı kardeşim duel falan attığımızda beni feci alıyordu tabi çok hırs yapıyordum o yüzden
  • adonis kasımı beğenmedi yaaaaa
  • saçmalamışın ne pavyonu teemo şapkası takanları ne düşünüyorsun merak ettim cadılar bayramı yüzünden bir konsept yapmaya çalışmış başarılı veya başarısız deseniz hadi neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soprano4029 -- 1 Kasım 2012; 1:57:27 >
  • arkadaş twitchde bilgi kısmında yeni olduğunu iyi oynamadığını belirtmiş o öğrenirken bizde eğlenmek amaçlı yanında onunla oynuyoruz
  • sen s tuşuna basıp sap gibi durduğun yerde bekliyosan vay haline bişey demiyorum ayrıca lvl lelr düşük olduğu için runeler ve mastırlar yok bunlara alıştıktan sonra last hit yapması zor geliyor
  • çirkin diyen arkadaşlara bence gayet sempatik bir tsm deki tipleri bilmiyorlar sanki :D
  • birkaç kişiye cevap vermiş oldum kimse alınmasın biraz anlayışlı olup her konuya bir kılıf uydurmaya çalışmayalım lütfen
  • Selamlar, ilgili streamin avukatı ve whiteknight'ıyım. Bir baktım ki yurdumun gençleri Alex Ich olmuş, HotshotGG olmuş ahkam kesiyor. Sallamak kolay tabii.

WoW'da level 60 deyip giydiren arkadaş; sen gözlerine baktır sana hiçbir şey demiyorum. Ayrıca WoW streamlerini biraz gezersen herkesin Armory linkini verdiğini veya level belirttiğini göreceksin. Allahlıksın.

Instalock yaptı kapattım diyen, farmdan şikayet eden, last hitten şikayet eden çok bilirimci gençler; birazcık kıçınızı kaldırıp dinler veya okursanız oyuna daha yeni başladığını, MOBA/ARTS türünde daha önce hiçbir deneyimi olmadığını vs göreceksiniz. Öğreniyor yavaş yavaş, 3 günde level 30 olup ranked girecek diye bir zorunluluk mu var? Çok bildiğinizi sanıp mor ve çeşitli tonlarına bürünme ihtimaliniz var ona göre. Rylai'yi bilmeyen arkadaş sana sözüm.

Telaffuzla dalga geçen Sir ünvanlı kardeşlerim; siz de bi "yarısında çıktım" dayılığı yapacağınıza okusanız görürdünüz de işte, neyse artık.

Own3d konusunda eleştiren kardeşlerim; haklısınız twitch boktan ancak Own3d'un Tr'den erişiminde sorun yaşanıyor gibi bir geyik dönüyor, streamler çalışmıyor ****'u zorla kapatıyor vs. Bir de orada deneriz.

Stream kalitesini eleştiren arkadaşlar; tamamen haklısınız. Kullanılan sistem orta karar bir sistem. FFSplit ve XSplit'te çeşitli ayarlarla oynanarak denemeler devam ediyor. Laggy stream izlemek nasıl sıkıyor iyi bilirim.

Gamer Girl muhabbeti açanlar; evet maalesef oyun oynama kültürüne sahip dişi çok fazla yok. Bunun nedenlerinden biri de sizsiniz. Gerçekten oyun oynamayı seven kızları kaçırıp attention whore'ların türemesine neden oluyorsunuz. Chat'e gelip "offf nası çakarım" yazan sığırdan bahsediyorum. Yurtdışında insanlar streaming işinden para kazanıp geçiniyor. Türkiye'de neden olmasın?

ÖZET GEÇEYİM; SİZ GİDİN POOKSİE İZLEYİN HAKKATEN QANQA :DDDDDDDDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxSoProSoGoodxXx

Selamlar, ilgili streamin avukatı ve whiteknight'ıyım. Bir baktım ki yurdumun gençleri Alex Ich olmuş, HotshotGG olmuş ahkam kesiyor. Sallamak kolay tabii.

WoW'da level 60 deyip giydiren arkadaş; sen gözlerine baktır sana hiçbir şey demiyorum. Ayrıca WoW streamlerini biraz gezersen herkesin Armory linkini verdiğini veya level belirttiğini göreceksin. Allahlıksın.

Instalock yaptı kapattım diyen, farmdan şikayet eden, last hitten şikayet eden çok bilirimci gençler; birazcık kıçınızı kaldırıp dinler veya okursanız oyuna daha yeni başladığını, MOBA/ARTS türünde daha önce hiçbir deneyimi olmadığını vs göreceksiniz. Öğreniyor yavaş yavaş, 3 günde level 30 olup ranked girecek diye bir zorunluluk mu var? Çok bildiğinizi sanıp mor ve çeşitli tonlarına bürünme ihtimaliniz var ona göre. Rylai'yi bilmeyen arkadaş sana sözüm.

Telaffuzla dalga geçen Sir ünvanlı kardeşlerim; siz de bi "yarısında çıktım" dayılığı yapacağınıza okusanız görürdünüz de işte, neyse artık.

Own3d konusunda eleştiren kardeşlerim; haklısınız twitch boktan ancak Own3d'un Tr'den erişiminde sorun yaşanıyor gibi bir geyik dönüyor, streamler çalışmıyor ****'u zorla kapatıyor vs. Bir de orada deneriz.

Stream kalitesini eleştiren arkadaşlar; tamamen haklısınız. Kullanılan sistem orta karar bir sistem. FFSplit ve XSplit'te çeşitli ayarlarla oynanarak denemeler devam ediyor. Laggy stream izlemek nasıl sıkıyor iyi bilirim.

Gamer Girl muhabbeti açanlar; evet maalesef oyun oynama kültürüne sahip dişi çok fazla yok. Bunun nedenlerinden biri de sizsiniz. Gerçekten oyun oynamayı seven kızları kaçırıp attention whore'ların türemesine neden oluyorsunuz. Chat'e gelip "offf nası çakarım" yazan sığırdan bahsediyorum. Yurtdışında insanlar streaming işinden para kazanıp geçiniyor. Türkiye'de neden olmasın?

Avukatlığı boş lafları bırak.

Benim "insta lock yaptı kapattı" deme sebebim, yayının oyunculuk olarak kalitesiz olduğunu belirtmek istemem.

Yani kızın kötü oynaması tabii ki normal, insta lock yapmamasını da beklemiyordum yeni başlamış biri nitekim. Sadece yayının kalitesiz olduğunu söylüyorum, oyunculuğun olmadığını söylüyorum.

"Kız" diye stream mi izlesin millet?
  • quote:

Selamlar, ilgili streamin avukatı ve whiteknight'ıyım. Bir baktım ki yurdumun gençleri Alex Ich olmuş, HotshotGG olmuş ahkam kesiyor. Sallamak kolay tabii.

/>

yazıları bile okunmayan lvl 10 stream'i sadece kız olduğu için izleyenler zaten "ne çakarım bea" düşüncesiyle girmiş insanlardır, başka bi düşünceyle giren insan 2 dk izleyip kapatır. ayrıca forumdaki herkes bir alex ich olmasa da herkes de sizin gibi noob değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 1 Kasım 2012; 2:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Benim "insta lock yaptı kapattı" deme sebebim, yayının oyunculuk olarak kalitesiz olduğunu belirtmek istemem.

Yani kızın kötü oynaması tabii ki normal, insta lock yapmamasını da beklemiyordum yeni başlamış biri nitekim. Sadece yayının kalitesiz olduğunu söylüyorum, oyunculuğun olmadığını söylüyorum.

Güzel kardeşim;

Türkçe'yi anlama yetin pek yok, görebiliyorum. Yolladığım mesajın birden fazla şahısa çeşitli konularda bir cevap niteliğinde olduğunu bir kez daha okursan anlayacaksın inanıyorum. Özellikle son 2-3 paragrafın.

Boş laf yapan sensin. Info kısmında iyi oynamadığını/yeni olduğunu belirten bir streamer'a gelip instalock yaptı kapattım demek, aklı sıra laf sokmak boş lafın da ötesinde işgüzarlıktır. Hayır eleştireceksen tutarlı bir noktadan eleştir ki adam yerine koyup ciddiye alalım. İlk başlığı kim açtı bilmiyorum, muhtemelen izleyici çekmek için yapmış. Sağ olsun. Sen beğenmediysen eleştiri yapma hakkın sende saklı, gidip turnuvaları veya proları izlemeye devam da edebilirsin ama küçümseme/aşağılama/hakaret etme hakkı görüyorsan kendinde, başka şeyler görmeye de hazır ol.

Ve evet, kız diye ve hakikaten de oyun oynamaya çalışıyor diye izlesin millet. İlgi çekmeye çalışsaydı giyerdi Grand Canyon'dan hallice dekolte bir şey, öyle yapardı streamini. Sen zaten oraya kafanda "amaan kız diye prim yapmaya çalışıyor" yargısıyla gelmişsin, sana ne laf anlatılır ki? Sıvamaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

/>

yazıları bile okunmayan lvl 10 stream'i sadece kız olduğu için izleyenler zaten "ne çakarım bea" düşüncesiyle girmiş insanlardır, başka bi düşünceyle giren insan 2 dk izleyip kapatır. ayrıca forumdaki herkes bir alex ich olmasa da herkes de sizin gibi noob değil.

*buraya 2100 ELO ss'i gelecek*
    *buraya 1vs1 atalım lan hadi önerileri gelecek*

Sağ olsun dh tayfasının(bundan emin değilim ama yüksek ihtimal) bilgisi hakkında birkaç arkadaş örnekli gösteride bulundu dün akşam. Nick hatırlayamıyorum hatırlarsam yazarım. İyi rezil oldular. Rehberlerin de süpermiş tebrikler. Noob diyerek de süper laf soktun, selametle birader.
  • quote:

quote:

/>

*buraya 2100 ELO ss'i gelecek*
    *buraya 1vs1 atalım lan hadi önerileri gelecek*

Sağ olsun dh tayfasının(bundan emin değilim ama yüksek ihtimal) bilgisi hakkında birkaç arkadaş örnekli gösteride bulundu dün akşam. Nick hatırlayamıyorum hatırlarsam yazarım. İyi rezil oldular. Rehberlerin de süpermiş tebrikler. Noob diyerek de süper laf soktun, selametle birader.

sağol, zaten süper olmasa o build'lerle 2000'e çıkmazdım. sen de o laflınla noob demiş oldun zaten bi fark yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

Güzel kardeşim;

Türkçe'yi anlama yetin pek yok, görebiliyorum. Yolladığım mesajın birden fazla şahısa çeşitli konularda bir cevap niteliğinde olduğunu bir kez daha okursan anlayacaksın inanıyorum. Özellikle son 2-3 paragrafın.

Boş laf yapan sensin. Info kısmında iyi oynamadığını/yeni olduğunu belirten bir streamer'a gelip instalock yaptı kapattım demek, aklı sıra laf sokmak boş lafın da ötesinde işgüzarlıktır. Hayır eleştireceksen tutarlı bir noktadan eleştir ki adam yerine koyup ciddiye alalım. İlk başlığı kim açtı bilmiyorum, muhtemelen izleyici çekmek için yapmış. Sağ olsun. Sen beğenmediysen eleştiri yapma hakkın sende saklı, gidip turnuvaları veya proları izlemeye devam da edebilirsin ama küçümseme/aşağılama/hakaret etme hakkı görüyorsan kendinde, başka şeyler görmeye de hazır ol.

Ve evet, kız diye ve hakikaten de oyun oynamaya çalışıyor diye izlesin millet. İlgi çekmeye çalışsaydı giyerdi Grand Canyon'dan hallice dekolte bir şey, öyle yapardı streamini. Sen zaten oraya kafanda "amaan kız diye prim yapmaya çalışıyor" yargısıyla gelmişsin, sana ne laf anlatılır ki? Sıvamaya devam.

Küçümsemiyorum, iyi olmadığını söylüyorum ve iyi olmayan birini kim, hangi sebeple izlesin?

Bildin, kız diye!

Kaldı ki bu konunun başlığı bile "TÜRK KIZI" diye açılmış. Şimdi ben mi diyorum "kız diye prim yapmaya çalışıyor" ? İnsanlar öyle görüyor diyorum sadece
  • W;

Dikkat edersen o konuya hiç girmedim. Çünkü ben bu şekilde reklamı yapılmasını hiç hoş karşılamadım. Adam gibi linklersin, beğenen kalır, beğenmeyen gider. Söylemek istediği bir şey olan veya eleştirisi olan da başlığa yapar. Zaten bu kadar kargaşa çıkmasının nedeni de o başlığın açılma şekli ya neyse. Size de hak veriyorum. Ben de kendisine söyledim bu streamin bana katacağı bir şey yok niye izleyeyim ki diye ahah. Neyse, sonuç olarak kız da, izleyenler de, ben de kötü olduğunun farkındayım, farkında ve farkındayız. Geliştirmek için çabalıyor, smartcast öğrenmeye kasıyor vs. Ama daha yeni öğrenmeye başlayan birinin "newbie"lığına bu kadar agresif yorum yapılması hoş değil ve cesaret kırıcı. Takdiri size bırakıyorum.

stealthmass;

Eh işte bak gördün. Sağa sola noob diye bağıra çağıra bir yere varamıyoruz. 2000 ELO oyuncusuymuşsun, benim dememle noob mu oldun? Support/jungle ağırlıklı oynayarak o seviyeye çıktıysan zaten helal olsun. Own3d kanalına göz atıcam. Hatanı görürsem affetmem. Hadi bakalım. Cümleten iyi oyunlar iyi geceler.
  • quote:

W;

Dikkat edersen o konuya hiç girmedim. Çünkü ben bu şekilde reklamı yapılmasını hiç hoş karşılamadım. Adam gibi linklersin, beğenen kalır, beğenmeyen gider. Söylemek istediği bir şey olan veya eleştirisi olan da başlığa yapar. Zaten bu kadar kargaşa çıkmasının nedeni de o başlığın açılma şekli ya neyse. Size de hak veriyorum. Ben de kendisine söyledim bu streamin bana katacağı bir şey yok niye izleyeyim ki diye ahah. Neyse, sonuç olarak kız da, izleyenler de, ben de kötü olduğunun farkındayım, farkında ve farkındayız. Geliştirmek için çabalıyor, smartcast öğrenmeye kasıyor vs. Ama daha yeni öğrenmeye başlayan birinin "newbie"lığına bu kadar agresif yorum yapılması hoş değil ve cesaret kırıcı. Takdiri size bırakıyorum.

stealthmass;

Eh işte bak gördün. Sağa sola noob diye bağıra çağıra bir yere varamıyoruz. 2000 ELO oyuncusuymuşsun, benim dememle noob mu oldun? Support/jungle ağırlıklı oynayarak o seviyeye çıktıysan zaten helal olsun. Own3d kanalına göz atıcam. Hatanı görürsem affetmem. Hadi bakalım. Cümleten iyi oyunlar iyi geceler.

ordaki oyunlar çok eski boşver sen onları yarın livestream açarım onu izlersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

gamer girl'lere çok meraklı olan varsa elimde pooksie'nin meşhur videosu var +rep verene yollarım

Yolla

upload ediyorum 192 mb.

Direk link yokmu :(

kaybettim onu. pm atıp isteyen olmuş da pm'iniz kapalı atamadım

google kullanın gençler

google'dan bulmak biraz zor

Pm atsar mısın dostum
  • kız var diye kalitesiz , seviyesiz oyun izleyenler , düşük zekaya sahip insanlardır gibime geliyor .
  • Kiz diye izleyen cok kisi var uzucu bi durum fakat kiz demis ben yeniyim diye herkez noob noob instalock felan demis evet oyunlar biraz amatorce(amatorceden kastim yeni baslamis anlaminda yoksa biz de pro oyunlar atmiyoruz)
    Ama oyuna yeni basladiginda yi alip try alip okuz gibi dalmayan yoktur herhalde Kiz ogrenmeye calisiyorum demis keske biraz ogrendikten sonra stream acsaymis bide turk serverinde baslamasi kotu olmus soven kufur eden coluk cocuk cok var ha iyi oynayan yada en azindan seviyeli oyuncular da var ama azinlikta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık ne kadar abes.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.