Şimdi Ara

Türk Kızları ve Tinder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
8.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    Yaptığım yorum burda da tutuyor. Farklı genler meselesi, Türk kızları genelde bizi sevmiyor, biz de onları pek sevmiyoruz. Şurda açıklamıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_101910318/mpage_2/f_//tm.htm#101948816
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    Özel mesaj da geliyor ama buradan yazayım. Fake gps için bu uygulamayı kullanıyorum ben.
    play.google.com
    Fake GPS location - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lexa.fakegps&hl=tr

Tinder'a girmeden uygulamayı kurun. Konumu ayarlayın, sonra Tinder'ı açın. Androidde geliştirici seçeneklerinde sahte konumlara izin ver'i seçmeniz lazım ama.

• Aneta'ya yürü sen. Beni dinle.
  • Aoi. kullanıcısına yanıt
    Kanka yürücem de uzaktan ne fayda edecek ya, o üzüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

neye göre eşleşiyorsunuz ki?
  • Kesinlikle haklısınız hocam ben de dilimi geliştirmek için interpals sitesinden yabancı kızlarla muhabbet ediyorum ama bir Türk kızına yazdığımfa cevap dahi alınmıyo böyle kezbanlık cidden görmedim ben birsey değil rus kızı arkadas ekliyo bizimkiler cevap vermiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Kesinlikle haklısınız hocam ben de dilimi geliştirmek için interpals sitesinden yabancı kızlarla muhabbet ediyorum ama bir Türk kızına yazdığımfa cevap dahi alınmıyo böyle kezbanlık cidden görmedim ben birsey değil rus kızı arkadas ekliyo bizimkiler cevap vermiyo
    Olga isimden kazanıyor, ona yanaş biraz bakalım neler olacak.

• quote:

forumdan bir arkadaş rusyadan yenge buldu rusyaya gitti. bakarsın sende gitmişsin polonların yanına.

edit: polonyaya doktor bune. somalili gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Olga isimden kazanıyor, ona yanaş biraz bakalım neler olacak.

Alıntıları Göster
    Biri Eye Candy'nin ilk bölümünü atsın
  • Slav fenotipi Türk erkeklerine hoş geliyor padişahlar boşunamı balkanlardan kız almış
  • quote:

Yok dostum amaç sevgili bulmak değil, seneye avrupaya gitmek istiyorum o yüzden muhabbet kurmaya bakıyorum.

Hocam aman dikkat böbrek avına gelme

• düzdüğün kızları listeleme programı gibi ..onla eşleştin bunla çiftleştin
  • Kızlar tipsiz görünüyor
  • arkadaşlar kız arkadaşınız, sevgiliniz, tinder ve snapchat tarzı programlar kullanıyorsa, büyük ihtimalle boynuz var dikkatli olun. hep bunu duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blekwolf

arkadaşlar kız arkadaşınız, sevgiliniz, tinder ve snapchat tarzı programlar kullanıyorsa, büyük ihtimalle boynuz var dikkatli olun. hep bunu duyuyorum

Baya bilmeden konuşmuşsun birader, tinder ve snapchat bambaşka programlar. Tinder zaten karşı cinsten birileriyle tanışıp sevişmek için varolan bir program, snapchat ise sosyal medya ürünü.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisini bende yaptiydim zamaninda, ingilterede swipe bitene kadar yaptim 6-7 match olmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blekwolf

arkadaşlar kız arkadaşınız, sevgiliniz, tinder ve snapchat tarzı programlar kullanıyorsa, büyük ihtimalle boynuz var dikkatli olun. hep bunu duyuyorum

Ağırbaşlı kızların takilmadigi yerlerdir. Tespit biraz genelleme olsa da bence de doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.