Şimdi Ara

TüRK KO SERVERİ KURALIM... DESTEK İSTİYORUM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi türk serveri süperrrr olur ama çok zor
  • Türk ko yla ilgili ayrıntılı bilgi burada tıklayın
  • BEN İNGİLİZCEMİ ZENGİNLEŞTİRİYOM AMA OLSA İİ OLUR

• Slm beyler bu benim ilk msg daha yeni üye oldum bu forumada bu fikir i yapmak için 100000 dolar lazım her şeyden önce çünkü ko veya ke nin açıklanan tescil fiyatı o kadar hem sizi bilimiyorum ama oynamak istiyecek olurmu bilmiyorum ? neyse sen modülü yazdıysan illegal koy sana bol şans
  • ya paralı server yapalım olabilirse hem noah a da bi yüzde veririz bizi gereksiz masraflardan kurtarırlar .. süper olur hem öyle herkes girmemz oyuna .. fikir güzel ama reel olurmu bilinmez ..
  • evet dediklerinizi yapalım ama nası?
  • bazı arkadaşlar kurdu bile serveri oynuyorlar sizede tavsiye ederimwww.knightonlineturkey.com adresindeki forumlardan diger bilgilere ulaşa bilirsiniz.
  • "Helal sana kuralım ama nasıl bana cevap yaz bu konuda konuşalım ok mu??
    ."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferocan1989 -- 25 Eylül 2005, 16:03:56 >

• valla türk serverında oynamaktansa ölmeyi tercih ederim..

• "Kurarız AMA düzgün bişi olsun bee."
  • Beyler çok b..... bişey olacağı kesinnnnnnnnn

• Herkes birbirini ezmeye çalışır öyle serverda NEden mi? Türküm Tüksün Türküz
  • kurmak iyi işte zor ben bi ara mu oynuodum şehre özel server yaptılar yani ama zor
  • yakaldım sizi kacakcılar demek kacak serwer kurmaya yatkınlık ha

ya iii olur ama para işi kotü işte bi zengin bir iş adamıyla felan yapsanız şunu fabrika sahibifelan

• ya zaten butun server lar bizim usko bizim zaten myko da sayılır %40 ı belki türktür ama ben kimi görsem myko da deimos da gerkes türk japko da da warmıs zaten türkler baska server varmı bilmiom
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.