Şimdi Ara

TURK LADY FINISH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben oyunu bıraktım komple arkadaslar. forumdan tanıdıgım ve muhabbetım olan herkese her sey ıcın tesekkur ederım. Allah'a emanet olun.

• özlicez seni Selin... keşke daha farklı olsaydı ...
  • hesabı kime bıraktınselametle gorusuruz artık baska oyunlarda
  • yolun açık olsun eyw özlicez seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak2750

hesabı kime bıraktınselametle gorusuruz artık baska oyunlarda

prd ama ko bıraktım dediğimde 100 kişi bana bunu sormuştu ne önemi var kime bıraktığının.. sorunun amacı nedir ?? (gerçekten anlamıyorum yanlış anlaşılmasın)
  • özleyecez seni. yerin boş kaldı oyuna renk katıyodun. ilerki yaşamında başarılar
  • sen biraz gez dolas kafanı dagıt tekrar gel yerin herzaman var bilyrsun Lady
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye bıraktın ki ?oyunda senin gibilere çok ihtiyaç var bu oyunda.bizim millet yine sardı heroyu,alayı küfürcü,alayı ksci.burda DH dekiler gerçekten düzgün insanlar,keşke bırakmasaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdaslan -- 27 Kasım 2006; 13:28:07 >
  • evet sanırım kolay olanı seçmişsin statları yanlış verip adamını kasamayınca oyunu bırakıyosun ben 2 tane çar sildim ilk başladığımda biri 53 lwldi biri 63 ikisinide sildim bozuk statlar yüzünden çünki kasamıyodum sanırım senin sorununda aynı ama bırakmasaydın iyiydi
  • AMA SEN OYUNUN BAŞ KAHRAMINIYDIN BEN SÖLİYİM SEN OYNAMA SENİ BOT KASSIN OLMAMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

evet sanırım kolay olanı seçmişsin statları yanlış verip adamını kasamayınca oyunu bırakıyosun ben 2 tane çar sildim ilk başladığımda biri 53 lwldi biri 63 ikisinide sildim bozuk statlar yüzünden çünki kasamıyodum sanırım senin sorununda aynı ama bırakmasaydın iyiydi

selin in statları gayet ii di statlarıyla alakalı bi sorunu yoktu.. hack olayları yüzünden bıraktı oyunu !
  • Üzüldüm. Ama sonuçta oyun.. Eğlenmek değil mi zaten amaç? İleride yapacağın herşey için başarılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.