Şimdi Ara

Türk'lerin bulaştığı oyunlar niye çirkefleşiyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece biz miyiz çirkefleştirne ? Çinlilere ne demeli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: collossus

quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Bu oyunları batıranı Türkler olarak bir genelleme yapmiyalim da şoyle yapalim bu oyunu bu hale getirenler oyuna YTL harcayanlar bu kadar basit. Sözüm premium alanlara degil yada cash v.s. .para verip 80 lwl 83 lwl char aliyorlar bu charlari satanlar nasil kasiyor hepsi eliyle mi ? Gb aliyorlar bu gb yi kasanlarin hepsi mi eliyle kasiyor ? Np'li char aliyorlar bu np li charlari satanlarin (cypher icin konuşuyorum) %60indan fazlasi transfer 2 sene kadar önce bir konu görmüştüm cypher da bir clanın forumunda 1m np li 5 lwl rogue satilir diye diyen varsa 5lwl rogue ile 1m np kasarim hemen aciyim kassın bana "Eliyle". Ytl ile item aliyorlar +19 reb hell breaker i upgrade edebilcek babayigit varmi ? ilk cikan unique bir takiyi ilk aydan +4 basabilecek olan varmi ? Cypherda soyulan bir char vardi liberty clanında IImariachiII (cubuklar I ve l karaişik bicimde olucak) +10 shell set +9 hell breaker. icindeki unique lerin +3 ve üzeri oldugu kesin gibi bişi. Şimdi parayi harcayip da soyulana mi üzülürsün bu oyuna para harcanmasına mi üzülürsün o charı soyan şahsiyetsizi yetiştirenlere mi.

Ayrıca yabancılara gelirsek onlarda k0xp kullanıyor ama daha cok exp.de pk da kullanan yok denecek kadar az. Gecen gece saat 3 sularında dolanıyorduk ev ark.larimla kronosda base de 62 lwl archer im elimde +3 ib var üstümde royal set. 62 ice shot ve 60 skill i ile bir warrior u kesmeye caliştim kaca kaca ice vurdukca kaciyordum yetişemiyordu . Adam yabancıymış maradonda bol bol muhabbet ettik. Cypherda 83 lwl warrior a confusion atiyordum dolayisiyla 83 ü kullanamiyordu maradonda 1 sayfa küfür etti .

Lise zamanlarimda beramus'ta oynamiştim bir süre yabancı arkadaslarimla birlikte kastım ve adamlar oyuna oyun gözü ile bakiyor. Bizde itemi olan abi aga kral vs. oluyor onlarda ise item olsada olmasada arkadaslar...

Mariachi soyulmadı banlandı.+10 itemlar yüzünden.+10 itemlarıda GM den almıştı.Ayrca +4 iron set vardı sanırım birde.Cypherda +9 itemları anlarım fakat hırs yapıp +10 almak nedir onu anlayamadım.GM den aldığı itemlar yüzünden başka bi GM tarafından banlandı çünkü K2 çok sık GM değiştiriyor duyumlarım bu şekilde.

dostum tam bilemicem ama dedigim gibi c2 eslantta lwl düşürüyorlar mariachi yi diye bir konu görmüştüm bir forumda char 68 lwl e kadar düşürülmüştü en son. resimler fln vardi ama bulamadim şimdi... neyse yine her şekilde bu oyuna 10 15 bin tl gibi miktarda para harcayanlar var. komple chari silahi kıyafetleri takıyı satın aliyor geriye kalan rr3rr yapmak he pedal da alan var üstüne :D orasi zaten ayri bir olay

• Oyuna herkes zevk icin baslamistir, bir sure sonra oyundan zevk almak ego tatminine doner. Kendini kontrol edemeyenler, gozu yukarilarda olanlar daha da yukarilara cikabilmek icin oyuna tl basar. Gider charini, itemini alir pksini atar. Oyuna tl basamayanlar(ki genelde yaslari kucuk olur) gider koxp kullanir. Koxpla char kasar, item yapar, o da o sekilde pksini atar. Koxp ile lvl ya da item kasamayanda gider ardream ve rlb'de milleti koxpla keser. O da o sekilde pksini atar. Bilgisayardan anlayanlar da dupedu, bugdi onlari arar bulurlar. Ordan dunyanin parasini kirarlar, charlarini dizerler, onlar da o sekilde pk atar.

Hepsi niye? Ego tatmini icin. Kendisini kaybetmeyenler, suclunun cezalandirilacagini dusunenler de hic bir sey yapmadan oturur dururlar. Normal de suclular cezalandirilir, ancak K2 sagolsun suclular degil sucsuzlar cezalandirilir oldu. Her bugdan, her dupeden sonra giren gene hakkiyla oynayanlara oldu.

K2'nin iki oyununu oynadim(Ko ve Warrock). Ikisi de bugdan gecilmiyor. Ko da koxp var Warrock'da da hile programlari var. Oyunlar ne kadar zevkli olsa da hileler yuzunden oynanmiyor. Muhtemelen diger oyunlari da boyledir. Yeniden Ko'ya donersek Ko'da Turklerin yabancilara sayi bakimindan ezici bir ustunlugu var. Bu oyunu oynayanlarin muhtemelen %10u falan yabancidir ancak. Turkler zaten kolay yoldan koseyi donmeye merakli bir millettir, oyunun sahibi firma da K2 olunca ortaya boyle bir sonuc cikiyor.

• Wow ücretsiz olsun onunda bu oyundan bir farkı kalmaz, oyunun bu kadar kirli olmasının sebebi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

Sadece biz miyiz çirkefleştirne ? Çinlilere ne demeli ?

Onlar işin ticaretinde.Bizde herkes kendini kanıtlama çabasında.Aşağılık kompleksi olan bir milletiz ne yazık ki...
  • Kendi Milletimi kötülemek için demiyorum ama Türk toplumu çok aç gözlü bir toplumdur. Gözünü çok çabuk hırs bürür ve bu hırsları , zevkleri , egolarını tatmin etme uğruna varını yoğunu harcar , kaybeder , her türlü yolsuzluğu pisliği yapar . Zaten Gerçek Hayatta da Türkiye'nin ilerleyememesinin tek sebebi bu diye düşünüyorum. Gözünü para hırsı bürümüş Bir Avuç insan , ülkeyi yiyip bitiriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Türkle ingilizle alkası yok kendinizi amma abartıyorsunuz.

Sen mekanının kapısını açık bırakıp gidersen o kapıdan herkes girer açıklardan faydalanır

Metin 2 US ta tek hile açan Türk'ler. Mesela yabancılarda hilenin farkında, ama oyunda açmıyor. Türk'ler her yola başvuruyor birilerini kesmek için. MMORPG topluluğunda dünyacanefret edilmemizin nedenide bu. Çinliler oyuna oyun gözüyle bakmıyor. Onlarda ticarete döktükleri için nefret ediliyor. Shaiyada çinliler kaplamış durumda her yeri. Dungeonlarda otomatik hepberaber boss kesip çıkanı patronlarına veriyorlar. Bu sayede parakazanıyorlar.
  • yav arkadaşım Türklere laf etmişin de ....sen bu oyunu kaç aydır oynuyosun bi onu söle önce bize.. 2 ayda bi oyunu neyin mahvetiğini sorgulamak yanlış bence..

ben şu oyunu 2005 ten beri oynuyorum..sana gördüklerimi anlatayım ..sora yargıla kim suçlu , k,m masum.

oyunu bir int kafede gördüm ilgimi çekti ..bir hesap açtım , ilk charım da warrior oldu ..oyunu bilmediğim için 32 lvl a kadar basic skillerle kastım
    kafeden biri master açsana böyle nasıl kesiyon diyene kadar :) . neyse o vakitlerde ko nun en yoğun en fazla nüfüsü olduğu vakitlerdi..
    herkes party alır beraber kasmaya beraber bişeler yapmaya uğraşırdı..ve inanıyorum şu an sıkı dostların kalan kısmının %80 i o dönemden kalmadır..
    o vakitlerde ne öle illegal aktivite ne de hile vardı .. vardı buglar ama kulanılmıyordu .neyse warior o vakitlerde mana felan çok pahalı oluyordu bir
    mage açtım kasmaya başladım. o devirde lamialar eslantta idi ve kukry bardish drop ediyolardı ..bir kukry nin +1 i 35-40m ediyordu.
    45 lvl 6 mage ile keserek dm kesilerek drop edilen md +1 ise 21gb gibi dehşet bir fiyat a satılıyordu..bir fire blast 35m ediyordu..
    ama şu an bir 35 m yapmak ile ko nun 2005 teki para kasmak kıyaslanamaz .. item yok para yok hile yok bişe yok .. ve herkes mutlu.
    sonra knight empire geldi .. yama birsürü hile bug vs yi beraberinde getirdi .. skiller 1-2 ay ayarsız kaldı ... dupe , koxp kendini göstermeye başladı
    ke ko nun pek te parlak bi dönemi olmadı .. özellikle fire drake gelmesine yakın bf gemlerindeki dupe engellenemeyince bütün bf itemleri silindi
    ve oyunun elite sayılan büyük çoğunluğu charları sattı ya da bıraktı.. ko büyük bir yara aldı ..evet beklenen fire drake geldi .. geldi de noldu ..
    koxp var olan çeşitlerini 5 e katladı .. ufak bir prog bilen bebeler bile koxp yazmaya başladı.koxp-pedal-rbug-noahwipe.....
    ve ke ile başlayan gm kıtığı oyunun kuyusunu kazdı yavaş yavaş..chaos ile yeni dönem başlatacakalrını idda eden bu vaandaşlar da piyasada yok..
    arkadaş sen kuzuları çobansız köpeksiz dağa salarsan ya kurt kapar ya da bitanesinin uçurumdan atladığı gibi hepsi arka arkaya bi yerden atlar..
    oyun da o halde şu an ..çobansız köpeksiz..

sen gir japko da koxp aç.. lvl 2 olduğun gibi ban yersin ... bide pm gelir o anda gm de n :) aynen bu ifade gibi ..

gelelim bizim millete .. arakadaş adam 70 lvl a kadar elle kasıyo anası ağlıyo .. potuydu itemiydi ...sonra bi veledi zina gelip 30 lvl da açmış seri 80 skilini kesiyo ya da senin kastığın slotu alıyo .. aa buyur kardeş mi dicen .. hele hele bide bu defalarca tekrarlanınca? kim olsa tepesi atar...
    bide kafelerde 10-15 yaş gurubunun bu oyunda büyük nüfüsü kapladığı düşünülürse .. bence suç buna göz yumanlarda ..

arkadaş oyunda gm yok neyi yargılıyosunuz daha .. oyun kapanınca güncelenen bir web sayfası bile yok.Arçelik reklamı mı çıkar bi oyunun sayfasında yav :)).. herşeyi bırak oyunun dandik bi trailer i bile yok.. sizce suç kimde ?

neyse daha eklicem aklıma geldikçe bu akdar uzun yazdım kafanızı da ağrıtmıyayım fazla ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Bu sistemi USKO ya getirdiklerini ve Turkiye deki halini dusunun.

Kayit icin gerekli belgeler.
    1-) TC Kimlik No
    2-) Muhtardan Onayli Ikametgah Ilmuhaberi
    3-) Adli Sicil Belgesi
    4-) Nufus Cuzdani Sureti
    5-) Bagli Oldugu Sigorta Kurumunundan Kaseli Prim Ibrazi
    6-) Calisanlar Icin Maas Bordrosu - Ogrenciler Icin Okul Mudurluklerinden Alinan Ogrenci Belgesi
    7-) Saglik Raporu
    8-) Son olarak Islak Imza ile yazilmis Knight Online oynayabilmek icin K2 ye gonderilecek dilekce :D

abart.gif

bence yaş ortalamasıyla alakası yok bunun bu günümüzdede böyle
  • Yabancı oyuncular genelde eğitimini ön planda tutan bilgili insanlar yani gerçek hayatlarında başarılı insanlar.Türk oyuncular ise öyle değil knightde; lisede kalmış, okuldan atılmış,internet cafe sahipleri vs..Türkiyedeki oyuncu potansiyeli bu.Benim tespitim bu.
  • wow dan referans alan arkadaşlara bir lafım var. wow, edinmek için ayrı oynamak için ayrı para ödenen bir oyun. dolayısıyla gelir seviyesi yüksek ailelerin çocukları bu oyunu oynuyor. haliyle ordaki "Türk" ler, kaliteli kesmimizi oluşturuyor. KO'yu oynayan halkımız ise genelde gelir seviyesi düşük ailelerin çocukları.

bunu belki 10 kere söyledim. olay eğitim ile alakalı.
  • oyunu oyun oldugu için oynamadıkları için iş tamamen ticarete dökülmüş durumda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.