Şimdi Ara

Türk Malı Giyim Markası Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bunu dusunuyordum bugün. Giysinin maddesinin cogu bizim ulkeden cikiyor sonra ona etiket yapistirdiklarinda 100 lira veriyorum. Bide o paranin bir miktari ülkeden çikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limon company. boynerde bulabilirsin uzerince kocaman Türk Malı etiketleri vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac tane turk mali var saysana esnaftan falan alcakdan git al 6 tl lik seyi sana 100diye kakalar hicbiride adam degil

Diyelim ki maviden alican gectigimiz 3 sene maviden alisveris yaptim defalarca kot pantolon kazak vb aldim aldiktan sadece 1 2 ay sonra cuval gibi sarkmaya basliyo berbat urunler boyle olduktan sonra bu adamlar niye kazansin ki
    Giderim yabanci alirim param turk ekonomisinide gitmemis olur

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Ov, bilmiyordum :) Yalnız ayakkabı markası yok galiba adam akıllı? Lescon'un tasarımları gerçekten çok kötü.
  • Boyner grup hep kendi mallarınu satıyor Cem Boynerin yani Türk alabilirsiniz
    Ama maviyi ben de tavsiye etmiyorum aşırı kaliteli de değil kalıpları da güzel değil ama polo kadar pahalı bir de yerli malı yani
    Rekabetçi olacaksan ülkene indirim yapacaksın suçlu almayan değil böyle fiyat koyan firma

• Zara var kanka yillardir vazgecemedim

• sericatil18 kullanıcısına yanıt
    İspanya'nın değil mi o?
  • mudo türk mü beyler
  • kungfukid kullanıcısına yanıt
    Boyner'in ayakkabı kısmında marka seçme bölümü var. Markalar kendinin değildir herhalde? Sinirim bozuluyor ya. Biri yapıyor pahalı, birisi yapıyor dandik.
  • Ltb

• Geçen CATCH kot pantolon aldım severek aldım herşeyle uyum sağlarmı bu renk ya harika, bir kere yıkandı daha iyi oldu

50 Tl'ye aldım

Türk Malı Giyim Markası Var Mı?

• Malesef Türk malı olupta kendi yaşadığımız ülkede biz pahalıya alıyoruz birde etiket basıp avrupaya satıyorlar.Bir kişide gelsin ülkemizin vatandaşı için kaliteli+uygun ürün yapsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.