Orijinalden alıntı: gimmick türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee
ne diyosun oğlum mal mısın lan
hangimiz biraz türk malı değiliz ki?
adam haklı beyler
forumu inci sözlüğe benzetmeyin diye kaç kere söyleyecem lan!
Uzattıkça uzatıyorlar ya diziyi. Bitiyor bide bidaha başlıyor Dizi değil tv kanallaır tam türk malı aslında. Hele ilk dizi çıktığında 2 saat yayınladı ya reklam falan girmedi arya. Bi süre sonragülemiyor insan bayıyor resmen.
Yapacaksın böyle komedi dizilerini 25dk araya bir kaç kaliteli espiri koycan tadı damağında kalıp ertesi haftayı beklicek adam. Ama yok bıktırıncaya kadar veriyorlar ya
türk malı kuzuları üşüştü karga çok iyi anlaşır melodi ve arda baba bana para ver, koca bana para ver mutfağa yatırım, abiye de para yer
yarcan, ezgi'yi al der dost acı alemin kralı ve bir numara postacı ki! erman, evine de derman okunuyo ferman, oynar ama yer dar
tv izleme be anne, yemek hadi karnımız acıktı ölcez sanki kuzulara bayram hergün var eylem değmez keyfime ve kimse değmez
Bu diziyi sevdiğim söylenemez, ancak bu aralar müziğini çok pis dinliyorum. Fena ağzıma dolandı. Kolay kolay kurtulamayacağım sanırım.
konu hort
Harbi türk malı.
quote:
Orijinalden alıntı: gimmick
quote:
Orijinalden alıntı: gimmick türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee
ne diyosun oğlum mal mısın lan
Türk malı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme