türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee
quote:Orijinalden alıntı: gimmick türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee ne diyosun oğlum mal mısın lan
quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee ne diyosun oğlum mal mısın lan sana mı sorucam ne diyeceğimi
quote:Orijinalden alıntı: gimmick tamam beyler sakin olun. halka açık bir forumdayız. parazit yapma iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick tamam beyler sakin olun. halka açık bir forumdayız. parazit yapma iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyorsun. pardon abi bilemedim ne haliniz varsa görün o zaman
quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick tamam beyler sakin olun. halka açık bir forumdayız. parazit yapma iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyorsun. pardon abi bilemedim ne haliniz varsa görün o zaman ha şöyle adam ol
bende ilk reklamları çıktığında buneya hiç sevmem izlemem demiştim.. ama sonra izleyince azda olsa sevdim.. izlenmicek gibi değil en azından :D
quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee ne diyosun oğlum mal mısın lan hangimiz biraz türk malı değiliz ki?
quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick quote:Orijinalden alıntı: gimmick türk malı hey baba bana para ver baba der ney türk malı hoo türk malı hey türk malı ailesi kuzuları mee ne diyosun oğlum mal mısın lan hangimiz biraz türk malı değiliz ki? sen de haklısın