Şimdi Ara

Türk Malları ve Markaları Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
34.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk bir araba markası yokken Tofaş'ın bir Türk olması neyi ifade eder ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini toplasan bir Apple etmiyor acı gerçek ama türkiyenin 1 yıllık bütçesi apple ın piyasa değerine eşit

Edit:Ağzımı açtıracaksınız vestelciler sen git yabancı ürünlere ek vergi isteğinde bulunup vatandaşa fazladan vergi ödet kendin yurtdışından ''parçalar halinde'' getirip burda montajlayıp türk malı diye satmaya kalk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 22 Mart 2015; 1:26:41 >
  • Yanlış bilmiyorsam Uğur Soğutma da bu listeye giriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk malları değil de türkiye malları diye düzeltirseniz doğru olur...
  • Apple

• Yumatu-Yusuf mahmut tuncer
    Alfemo-Ali feyzullah mobilya

• yazdığın çoğu elektronik marka yabancı, öyle Türkiye'de fabrikası var diye Türk malı oluyo.

edit : Transit ve Tofaş ta Türk marka değildir.Daha doğrusu bi marka değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi 1903 -- 22 Mart 2015; 2:30:39 >
  • E.C.A. ve elginkan ailesine ait diğer firmalar, aynı zamanda araştırırsanız elginkan ailesinin ne kadar önemli bir topluluk olduğunu da öğrenmiş olursunuz. Gelirinin %90'ımı halka ücretsiz eğitmeye ayırır. %10luk kısım ile çalışanlarına istihdam sağlar.Uyduruk devşirme markaları buraya türk malıymış gibi yazmayın.
  • Yandex turk diye biliyorum tam hikayesini bilmiyorum ama iiclerinde rusya ve birkac ulke vardi beraber mi kurmuslardi oyle birseydi bilen varsa alintilasin merak ettim mobildeyim

• bazısı sadece Türk markası Çin'de üretim yapıyor airties Made in China...
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    verginin nedeni vestel değil hala iftira atıp duruyorsunuz...
  • İZELTAŞ (İZMİR EL ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET AŞ)

Gerçekten sağlam el aletleri üretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allstarumut

Yandex turk diye biliyorum tam hikayesini bilmiyorum ama iiclerinde rusya ve birkac ulke vardi beraber mi kurmuslardi oyle birseydi bilen varsa alintilasin merak ettim mobildeyim

Iki kurucusu var rus 2011 halka açıldı yandex % 95 hisse rusya icinde kalan kazakistan Belarus ve Türkiyeden hissedarlara ait yandexe Türk sirket demek Coca Cola ceosu Türk demekki Coca Cola Türk demekle aynı kefede olur

• ulan mal diyince bende

nihat dogan
    cicisler
    ucan adam sabri
    .
    .
    .

diye uzayip giden bi liste olcak sandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Allstarumut

Yandex turk diye biliyorum tam hikayesini bilmiyorum ama iiclerinde rusya ve birkac ulke vardi beraber mi kurmuslardi oyle birseydi bilen varsa alintilasin merak ettim mobildeyim

ORKUT diye bir sosyal ağ var Amerika'da.

Türk bir yazılımcı tarafından yazılmıştı.

Az denilmeyecek bir kullanıcı kitlesi vardı ancak ABD ile sınırlı kaldığı için Facebook karşısında yenik düştü ve kapattı sahibi sanırım.
  • Vestel tam bir mal!

• http://connected2.me/ buda Türk malı. Sahibi bilkent fizik yüksek lisans öğrencisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

Profilo da Türkmüş ya la.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:T%C3%BCrk_markalar

Evet. Bugün ise BSH bünyesinde çalışıyor.

Bosch, Siemens kalitesinde ürünler üretirler.

Elektronikte de öyledir.

Keza elektronik servisleri gerçekten iyidir. Telra elektronik bünyesinde üretim yapılır. O da yine Profilo holdinge aittir.

Ama bugün ne yazık ki üretim hacmini küçültmek durumunda kalmıştır şirket.

Eskiden elektronik cihazları boy gösterirken bugün ise Alman markası olan Nordmende'nin ürünlerini üretmektedirler.

• Altus
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Vestel tam bir mal!

Kurucusunu araştırın derim. Asil Nadir.

Amacı ülkeyi kalkındırmak değildi.

O değil de Pioneer firmasının 80-90 lı yıllarda üretimi olan bazı cihazlarda Made In Turkey yazısı yazdığına şahit oldum.

Acaba Pioneer'ın kendi fabrikası mı vardı yoksa Vestel onlara da mı üretim yaptı?

Vestel AKAI, JVC, IMPERIAL gibi firmalara üretim yaptığını biliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.